2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ipeğimu maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh size kocamannn
kızın da çok tatlı ya kaç kilo şu an benim kızım da azcık ele gelse çok minik daha teyzoşları ok

çok tatlı olmuş mevlütte ipek
maşallah canım ya allah nazardan korusun tacı nasıl bişey batmazmı kafasına
benim öyküm de çok minik 9 ağustosta yapmayı düşünüyoruz mevlütü 1 aylık olacak o zaman
inşallah elbisesi falan olur miniğime

ipeğimu maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh size kocamannn
kızın da çok tatlı ya kaç kilo şu an benim kızım da azcık ele gelse çok minik daha teyzoşları ok

4,5 kiloyu geçti galiba. 1 ay kontrolünde öğreneceğim. Çok çabuk büyüyorlar. Yeter ki emzir emzirebildiğin kadar.

allahım inanamıyorum bu nasıl bir melek çok şeker bitanem ya allah nazardan korusun maşallahhhhhhhhhh tacına bayıldım bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çok yakışmış canım

Çok sağol. Tacı öyle fotoğraf çekmek için 1 dk kadar kafasına koyduk. Uyuduğu için kıpırdamadı. Kazasız atlattık.

kizlar bebeginizi yikarken tuzlama veya ballama veya gul suyuna batirma vs vs birseyler yaptiniz mi?

bız her banyoda son durulama suyuna bıraz tuz atıyoruz ter kokmasın dıyeymıs :)

hatırlattıgın ıyı oldu canım degıstırıcem en kısa zamanda

bız her banyoda son durulama suyuna bıraz tuz atıyoruz ter kokmasın dıyeymıs :)

hatırlattıgın ıyı oldu canım degıstırıcem en kısa zamanda

canim ben de birseyler yapacam ama bakalim tecrubeli arkadaslar var burada onlar yardimci olacaklar.

canim bir de ticker'ini soyleyecektim sana. tickerinde 2 haftalik hamile yaziyor. :)

yoksaaaaaaaaaaaaaaaa..:) saka ama dikkat kizlar. benim arkadasim 40 i ciktigi gibi gene hamile kaldi. malesef aldirdi onu

kizlar bu arada bebislerinize size elbiselerinize bayildiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm.. kuzular cok tatliiiii..

cuma gun ben de TR saati ile 21.30 da anne olacam insallah. dua edin insallah aksilik cikmaz.

akdas cım yardımın için teşekkür ederim canımmmopuyorumnanaktan

bu arada kuzun ne kadar tatlı maşallah subhanallahhhhh Rabbim korusun nazarlardanŞeniz

demetimmmmmmmm çok teşekkür ederim tatlım ben görmemiştim o topiği şimdi baktım hepinize çok teşekkür ederim canım çok sağol
bu arada öyküyü yıkayıp geldim

rica ederim tatlım ne demekkk:1hug:
çok sevenin var herkes çok sevindi öykünün doğumunaaa:asigim:Şeniz

canım sanada geçmiş olsun ben kıyamıyorum yavruma yaaaa mahfoldu güzel gözlerimafoldumben
inşallah hepsinin de en kısa zamanda iyileşir güzel gözleriii:Saruboceq::gitme:

gamzecim dikkat et de gaz problemini halledeyim derken 2. bebişi bulmakaydirigubbakcemile3
biliyorsun çörek otu yumurtaların kalitesini artırıyor hiç yumurtası olmayanlarda bile harika yumurtalar oluşuyor amanin dikkat emi:lepi::teytey:

Bir sey soracam kayisi malumunuz bagirsaklari cok guzel calistirir. gaz yapmiyor mu peki bebekte?

ben de hastaneye giderken goturecem komposto yapip ama kayisidan cekindim uzum kompostosu yapayim dedim. sizce?

yok tatlım aksine gaz çıkarttırıyor ya bebişte de etkisi aynı oluyor üzümdense kesinlikle kayısı hoşafı yap yoksa çok zorlanırsın gaz çıkartmakta sezeryanda çok önemli bu biliyorsunn...

canim anne sutu damlattin mi? anne sutu iyi geliyormus diye duymustum.

ah damlatmam mııı ama mikrobik olduğundan bi işe yaramadı bizde hala akıyor kuzumun gözleri
teramisinin göz kremini verdi doktor birde damla ikisinide dönüşümlü kullanıyoruz biraz azalma var ama geçmedi henüzmafoldumben

benim kızım biraz inat teyzesi ama deniycem bakalım inşallah başarırız-tatlicadiarzu-
teşekkür ederim tatlımŞeniz

benim ilki de yapıştırmaydı kibelecim hatta benim sezoşu eşim kameraya çekti orada doktorcum diyor ki allah allah nerde bu eski yara yerikaydirigubbakcemile3 bu arada ilkinide o kesmişti arada kendinide övüyor yaneee:roflol:

ben,kızımız ve eşimmmmmmmmmmmm

sizinle de paylaşayım

melekcim harika bir fotoğraf
Rabbim mutluluğunuzu huzurunuzu hiç bozmasın inşallahhhhŞeniz

Bi de becerebilirsem

Bu da prensesimin mevlütünden

oyyyyyyyyyy ben bu fıstığı yerim yerrrrrrrrcokacimcoook
tam bir prensessssss
İpeğimize koca bi maşallahhhh
annesine de zevkinden dolayı kocaman tebriklerrrvereliniortakŞeniz
bayıldım hem kızımıza hem de kıyafetine yaaaa tü tü tüüüüüü Rabbim korusun nazarlardan prensesimizi

kizlar bu arada bebislerinize size elbiselerinize bayildiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm.. kuzular cok tatliiiii..

cuma gun ben de TR saati ile 21.30 da anne olacam insallah. dua edin insallah aksilik cikmaz.

kibelecim her şeyde bir hayır varmış canım bizim bilmediğimizz
sana çok dua etmiştim tatlım halada dualarım seninleŞeniz
sağlıkla alırsın inşallah edalı prensesini kollarına annesi:Saruboceq:Şeniz
biz senden nasıl haber alıcaz tatlım yaa eşine öğret siteye girişi de o bari yazsın çok merak ederiz bi hal are bul bu işeeeopuyorumnanaktan

burcu canım emzirmekten vazgeçme sakın az gelse bile sık sık emzir yavrunu ve araştır bul süt yapıcı şeyleri dene inşallah çoğalacaktır sütün canım Şeniz

Demetcim cok tesekkurler canim dualarin icin. kismet gercekten. bir de bizim zaman sikintimiza olmasa ben gene beklerdim ama 2 hafta sonra donuyoruz TR ye. pasaport cikmasi da ancak 2 hafta suruyor. yani ucu ucuna. hayirlisi diyelim.

canim hastanede internet baglantisi var. kendimi iyi hisseder hissetmez bir de firsat bulur bulmaz yazarim.resim de koyarim insallah.

tek sikintim misafirler olur. burada bir adet var bilmiyroum Tr de biz hic yapmazdik. lohusa ziyareti. ben hoslanmiyorum. zaten kadin yeni dogum yapmis. sutu gelmiyor, kendi derdine mi dssun bebegi yeni dogmus onu besleme derdine mi ama misafirler de masallah hastaneye akin akin geliyor. herkese dediysem de ben lohusa ziyaretinden hoslanmiyorum diye biz geliriz sana diyorlar ya.

misafiri ben cok severim. evime surekli gelen giden olsun yiyelim icleim derim ama hastane farkli bir sey. yani Allah gene arkadaslarimizi eksik etmesin basimizdan ama gezmeye yer ariyanlar var. gece yarisi gelenler. gecityorduk ugradik diyenler. neler neler. gerekirse ziyaretci kabul etmiyor dedirtecem hemsirelere. cunku gelen kocasiyla geliyor. yani zaten hastanede izin vermiyorlar gecelik mecelik, onlarin arkadasn baglamali onlukleri var. o da her yer aciliveriyor. emzirmaya calisiyorsun. ne bileyim baska hastalik neyse de yeni dogum yapmak zor. hele de her kafadan bir ses cikiyor. kimi ay sutun gelmiyor mu aman aman sunu yap bunu yap, kimi der kucaga alistirma, kimi aman siki giydir, ay insani bir kendine birakmiyorlar.

nerden mi biliyorum. cok yakin arkadasim cok cekti bu sagdan soldan depresyona girdi kiz. ordan biliyorum. ayni seyin basima gelmesine izin vermeyecegim insallah.

kızlar ben burdayım fenalardayım....
bebeğim çok gazlı gece uyku yok gerçi daha bugün geldik eve ilk gecemiz ama en fazla 20 dakka uyuyor 3 saat bağırıyor....sütüm var deli gibi emiyor hiç bırakmadan...gazını çıkarkamta zorlanıyor,kusmadı daha hiç ama ne yapacağımı şaşırdım ....
annem hastaneye geldi3 saat sonra falan gitti evine...kaynanam biblo bebek tutar gibi zati tutamıyor...
dikişlerim çok acıtıyor....
kızımla çabuk uyum sağladık çok şükür...bbasıda öyle hemen ucağına alabilmeyi başardı....
ama gaz sancıları benide mahfediyor....ben napıcam ya böyle giderse düşer bayılırım........

bu arada rarayan soran mesaj çeken arkadaşlarım teşekkür ediyorum çok saolun...çok anlatacaklarım varda biraz müsade toparlanayım....ipek bebek beni biraz hırpaladı kızlar gelince ayrıntılarıyla anlatırım....

Huricim tebrik ederim sonunda kavustuin yavruna. Anneni cidden tabrik etmek lazim. geciyor geciyor da insan unutmuyor bazi seyleri. anneni bu yakin ilgi ve alakasindan dolayi tebrik etmek lazim.

huricim simdi ise yarar mi bilmiyorum ama gaz icin anneyi hic emmeden once 2-3 damla nar suyu iyi geliyormus. yani daha hiiic emzirmeden. gene de dene istersen. bak demet yapmis, kizi kendi kendine cikariyormus gazini daha emerken. ben de baska yerlerden duymustum garanti olmus oldu.

ben de oyle yapacam. aldim % 100nar suyu. bu mevsimde nar nerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…