- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
ipeğimu maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh size kocamannn
kızın da çok tatlı ya kaç kilo şu an benim kızım da azcık ele gelse çok minik daha teyzoşları ok
allahım inanamıyorum bu nasıl bir melek çok şeker bitanem ya allah nazardan korusun maşallahhhhhhhhhh tacına bayıldım bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çok yakışmış canım
kizlar bebeginizi yikarken tuzlama veya ballama veya gul suyuna batirma vs vs birseyler yaptiniz mi?
Huzun yilicim degistir artik nickini:) cok huzun veriyor bu isim. sevinc yili nese yili mutluluk yili falan:)
bu arada dr ile konustum komik ama benimki lazer degil de yapistirici ile yapistirilacakmis. 1 seneye izi bile kalmayacak dedi. hadi insallah dedim.
bız her banyoda son durulama suyuna bıraz tuz atıyoruz ter kokmasın dıyeymıs :)
hatırlattıgın ıyı oldu canım degıstırıcem en kısa zamanda
kızım uyandı hepinizi öpüyorum kuzuları kokluyorummmmmmŞeniz
bu arada şu siteyi çözemedim çözebilen varsa özelden bana açıklamalı anlatırmı lütfennnn:kedi: teşekkürler şimdidennnopuyorumnanaktan
http://www.babysfirstsite.org/newtickers/tickergateway.php
demetimmmmmmmm çok teşekkür ederim tatlım ben görmemiştim o topiği şimdi baktım hepinize çok teşekkür ederim canım çok sağol
bu arada öyküyü yıkayıp geldim
Selam kızlar,
benim kızımda da çapaklanma var. Göz pınarları doğduğunda kapalı olduğu için çapaklanma olurmuş. Kaynamış ılımış suyla her sabah silip sonra tobrex damlatıyorum. Düzelme yok gibi. İnşallah geçecek.
Bir de gaz problemi bizde de var. Uykusundan uyanıyor. Masaj yapıp gazını çıkartıyorum. Bir de zinco damla ile rezene çayı veriyorum. Daha rahat gazını çıkarıyor yavrum.
ipeğimu selam ne hbr canım geçen yetişemedim aramışsın sonrada ben aradım sen yetişemedin sanırım görüşemedik bir türlü
Kızçene geçmiş olsun tatlım kuzenimde bana bir çay kaşığı çörek otunu çiğne yut üstüne bir bardak su iç gaz problemini geçiriyo dedi bende bugün onu yaptım bakalım hergün bi çay kaşığı yicem doğaldan gitmeye çalışıyorum olduğu kadar
Bir sey soracam kayisi malumunuz bagirsaklari cok guzel calistirir. gaz yapmiyor mu peki bebekte?
ben de hastaneye giderken goturecem komposto yapip ama kayisidan cekindim uzum kompostosu yapayim dedim. sizce?
canim anne sutu damlattin mi? anne sutu iyi geliyormus diye duymustum.
canim burada annelerin bebek icin uyguladigi bir emzik kabul ettirme yontemi var, yani heryerde vardir da burada ozellikle arkadasim cok basarili oldugu icin yazayim dedim.
kesinlikle cocugu emzigi hicbir sekilde almadi. alinca oguruyordu. agzina tepip amzigi agzini koluna bastiriyoru. yani emzik bebegin kafasi ile kizin kolu arasinda agzinda sikisip kaliyordu. agzindan atamiyor cunku sikisik. bebek bagirmaya calisirsa bagiramiyor cunku agzinda emzik var. oyle oyle alisti. ama simdi arkadasim inanilmaz rahat cunku cok sakinlestiriyor emzik bebegi. ben de denemeyi dusunuyorum.
tabi her yontem her bebekte ise yaramaz. insallah tutar.
Huzun yilicim degistir artik nickini:) cok huzun veriyor bu isim. sevinc yili nese yili mutluluk yili falan:)
bu arada dr ile konustum komik ama benimki lazer degil de yapistirici ile yapistirilacakmis. 1 seneye izi bile kalmayacak dedi. hadi insallah dedim.
kizlar bu arada bebislerinize size elbiselerinize bayildiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm.. kuzular cok tatliiiii..
cuma gun ben de TR saati ile 21.30 da anne olacam insallah. dua edin insallah aksilik cikmaz.
maşallah çok tatlı bebeğin. canım sen şanslısın emzirebiliyorsun. yani sütün yetiyor ve bebeğine yaramış. ben de emziriyorum ama yetmiyor. bebeğim hiç kilo almamış mama vermek zorunda kaldık. onu da pek yemek istemiyor.
akdas cım yardımın için teşekkür ederim canımmmopuyorumnanaktan
bu arada kuzun ne kadar tatlı maşallah subhanallahhhhh Rabbim korusun nazarlardanŞeniz
rica ederim tatlım ne demekkk:1hug:
çok sevenin var herkes çok sevindi öykünün doğumunaaa:asigim:Şeniz
canım sanada geçmiş olsun ben kıyamıyorum yavruma yaaaa mahfoldu güzel gözlerimafoldumben
inşallah hepsinin de en kısa zamanda iyileşir güzel gözleriii:Saruboceq::gitme:
gamzecim dikkat et de gaz problemini halledeyim derken 2. bebişi bulmakaydirigubbakcemile3
biliyorsun çörek otu yumurtaların kalitesini artırıyor hiç yumurtası olmayanlarda bile harika yumurtalar oluşuyor amanin dikkat emi:lepi::teytey:
yok tatlım aksine gaz çıkarttırıyor ya bebişte de etkisi aynı oluyor üzümdense kesinlikle kayısı hoşafı yap yoksa çok zorlanırsın gaz çıkartmakta sezeryanda çok önemli bu biliyorsunn...
ah damlatmam mııı ama mikrobik olduğundan bi işe yaramadı bizde hala akıyor kuzumun gözleri
teramisinin göz kremini verdi doktor birde damla ikisinide dönüşümlü kullanıyoruz biraz azalma var ama geçmedi henüzmafoldumben
benim kızım biraz inat teyzesi ama deniycem bakalım inşallah başarırız-tatlicadiarzu-
teşekkür ederim tatlımŞeniz
benim ilki de yapıştırmaydı kibelecim hatta benim sezoşu eşim kameraya çekti orada doktorcum diyor ki allah allah nerde bu eski yara yerikaydirigubbakcemile3 bu arada ilkinide o kesmişti arada kendinide övüyor yaneee:roflol:
melekcim harika bir fotoğraf
Rabbim mutluluğunuzu huzurunuzu hiç bozmasın inşallahhhhŞeniz
oyyyyyyyyyy ben bu fıstığı yerim yerrrrrrrrcokacimcoook
tam bir prensessssss
İpeğimize koca bi maşallahhhh
annesine de zevkinden dolayı kocaman tebriklerrrvereliniortakŞeniz
bayıldım hem kızımıza hem de kıyafetine yaaaa tü tü tüüüüüü Rabbim korusun nazarlardan prensesimizi
kibelecim her şeyde bir hayır varmış canım bizim bilmediğimizz
sana çok dua etmiştim tatlım halada dualarım seninleŞeniz
sağlıkla alırsın inşallah edalı prensesini kollarına annesi:Saruboceq:Şeniz
biz senden nasıl haber alıcaz tatlım yaa eşine öğret siteye girişi de o bari yazsın çok merak ederiz bi hal are bul bu işeeeopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?