2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Bi de becerebilirsem

Bu da prensesimin mevlütünden

ben,kızımız ve eşimmmmmmmmmmmm

sizinle de paylaşayım

41 kere maşallah allah nazarlardan korusun çok tatlı bebişler öyküüde çok şirin çıkmış annesiyle babasıylaa tam bi melek yaa:asigim:

ipek senin kızın da çok şeker tam sosislik kıvamına gelmiş artık yemeli heryerini maşallah canım:asigim:

gunaydın kızlarrrr
20de doğduk bız normal doğum 3850 ve 53,5 boy olarak pc mızı babamız alıp gıttı gıremıyoruz cok kolay bır doğumdu 45dk. doğdu tombısımız ısmı henuz bellı deıl daha
hepınızı opuyorummm
aglıyor bızımkı bb

canım allah analı babalı büyütsün hurişte doğum yaptı artık geriye 4 kişi kadar kaldı allahım onlarıda sağlıkla kurtarsın:1hug:

günaydın kızlarr biz bugün bir aylık olduk aşımız vardı onu yaptırdık sabah çok şükür çok ağlamadı kuzum hemen sustu

kızlar günaydınn. ıpekcim kızın çoook tatlı maşallah ya benim oğluma çok benziyo benimki senin kızın erkek hali görünce çok şaşırdım.

maşallah artık kocaman bir kız olmuş annesi baksana aşılarda ağlamıyor.

opuyorumnanaktan çok şükür canım bacağından yaptılar yaparken sesi çıkmadı da iğne çıktıktan sonra mırın kırın etti birazz dudağını büze büze geldik eve :asigim:

Canım bol su iç. 4 lt falan. Bir de banyo yaparken dayanabileceğin kadar sıcak
suyun altında göğüslerine uzaktan duşu tut. Çok farkettiriyor. Ne zaman sütüm azalsa bunları yapıyorum eski kıvama geliyor. Her gün humana'nın still-tea'den 2 bardak da içiyorum. Artık hangisi şe yarıyor bilmiyorum.

Sağol canımcım. Bu arada çörek otunun bu faydasını bilmiyordum. Öğrendiğim iyi oldu.
2.'yi düşünüyorum da :))

Huri biraz erken sancılar başlamış. Zinco damla kullanıyorum. Bitkisel yağlardan oluşan bi damla bu ilaç değil yani. Bunu verince zırt zırt çıkartıyor. Bir de gazı geldiğinde altını bezler gibi basaklarını yukarı katlıyıp karnına doğru dizlerini bastırıyorum. O zaman da rahat zırtlıyor yavrum. Bi dene istersen.

Bagetlerinden ben de yemeye başlayacağım.

Maşallah. Çok sevindim güle güle büyüt bebeğini.
Kolay doğum yapanları kıskanıyorum. Sırf bu yüzden bir tane daha doğuracağım:))

kızlar günaydınn. İpekcim kızın çoook tatlı maşallah ya benim oğluma çok benziyo benimki senin kızın erkek hali görünce çok şaşırdım.
Sağol canimu. Doğrudur. ben de birkaç bebeği benimkine çok benzettim.
Gerçi bizim sat tarihlerimiz aynıydı ya. Demek o tarihten bu model çıkıyor.

kızlar bebegine metsil damla kullanan var mı ve ne kadar damla kullanıyosunuz?emzirme oncesi mi sonrası mı damlatıosunuz..acilll pls..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…