- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
Bu da benim kuzumla fotoğrafım
[img=http://img195.imageshack.us/img195/4744/0043q.th.jpg]
günaydın diloş.. nasılsın canım?? eylül nasıl?
gunaydın kızlarrrr
20de doğduk bız normal doğum 3850 ve 53,5 boy olarak pc mızı babamız alıp gıttı gıremıyoruzcok kolay bır doğumdu 45dk. doğdu tombısımız ısmı henuz bellı deıl daha
hepınızı opuyorummm
aglıyor bızımkı bb
günaydın kızlarr biz bugün bir aylık olduk aşımız vardı onu yaptırdık sabah çok şükür çok ağlamadı kuzum hemen sustu
maşallah artık kocaman bir kız olmuş annesi baksana aşılarda ağlamıyor.günaydın kızlarr biz bugün bir aylık olduk aşımız vardı onu yaptırdık sabah çok şükür çok ağlamadı kuzum hemen sustu
bizimde yarın aşımız bakalım nasıl geçicek inşallah ateş felan yapmaz hürrem söyledimi doktor ateş yapar diyeeCADIARZU[/
Sordum canım ben ateş yapmaz bu aşı dedi sağlık ocağındakiler
maşallah artık kocaman bir kız olmuş annesi baksana aşılarda ağlamıyor.
maşallah çok tatlı bebeğin. canım sen şanslısın emzirebiliyorsun. yani sütün yetiyor ve bebeğine yaramış. ben de emziriyorum ama yetmiyor. bebeğim hiç kilo almamış mama vermek zorunda kaldık. onu da pek yemek istemiyor.
akdas cım yardımın için teşekkür ederim canımmmopuyorumnanaktan
bu arada kuzun ne kadar tatlı maşallah subhanallahhhhh Rabbim korusun nazarlardanŞeniz
rica ederim tatlım ne demekkk:1hug:
çok sevenin var herkes çok sevindi öykünün doğumunaaa:asigim:Şeniz
canım sanada geçmiş olsun ben kıyamıyorum yavruma yaaaa mahfoldu güzel gözlerimafoldumben
inşallah hepsinin de en kısa zamanda iyileşir güzel gözleriii:Saruboceq::gitme:
gamzecim dikkat et de gaz problemini halledeyim derken 2. bebişi bulmakaydirigubbakcemile3
biliyorsun çörek otu yumurtaların kalitesini artırıyor hiç yumurtası olmayanlarda bile harika yumurtalar oluşuyor amanin dikkat emi:lepi::teytey:
yok tatlım aksine gaz çıkarttırıyor ya bebişte de etkisi aynı oluyor üzümdense kesinlikle kayısı hoşafı yap yoksa çok zorlanırsın gaz çıkartmakta sezeryanda çok önemli bu biliyorsunn...
ah damlatmam mııı ama mikrobik olduğundan bi işe yaramadı bizde hala akıyor kuzumun gözleri
teramisinin göz kremini verdi doktor birde damla ikisinide dönüşümlü kullanıyoruz biraz azalma var ama geçmedi henüzmafoldumben
benim kızım biraz inat teyzesi ama deniycem bakalım inşallah başarırız-tatlicadiarzu-
teşekkür ederim tatlımŞeniz
benim ilki de yapıştırmaydı kibelecim hatta benim sezoşu eşim kameraya çekti orada doktorcum diyor ki allah allah nerde bu eski yara yerikaydirigubbakcemile3 bu arada ilkinide o kesmişti arada kendinide övüyor yaneee:roflol:
melekcim harika bir fotoğraf
Rabbim mutluluğunuzu huzurunuzu hiç bozmasın inşallahhhhŞeniz
oyyyyyyyyyy ben bu fıstığı yerim yerrrrrrrrcokacimcoook
tam bir prensessssss
İpeğimize koca bi maşallahhhh
annesine de zevkinden dolayı kocaman tebriklerrrvereliniortakŞeniz
bayıldım hem kızımıza hem de kıyafetine yaaaa tü tü tüüüüüü Rabbim korusun nazarlardan prensesimizi
kibelecim her şeyde bir hayır varmış canım bizim bilmediğimizz
sana çok dua etmiştim tatlım halada dualarım seninleŞeniz
sağlıkla alırsın inşallah edalı prensesini kollarına annesi:Saruboceq:Şeniz
biz senden nasıl haber alıcaz tatlım yaa eşine öğret siteye girişi de o bari yazsın çok merak ederiz bi hal are bul bu işeeeopuyorumnanaktan
kızlar ben burdayım fenalardayım....
bebeğim çok gazlı gece uyku yok gerçi daha bugün geldik eve ilk gecemiz ama en fazla 20 dakka uyuyor 3 saat bağırıyor....sütüm var deli gibi emiyor hiç bırakmadan...gazını çıkarkamta zorlanıyor,kusmadı daha hiç ama ne yapacağımı şaşırdım ....
annem hastaneye geldi3 saat sonra falan gitti evine...kaynanam biblo bebek tutar gibi zati tutamıyor...
dikişlerim çok acıtıyor....
kızımla çabuk uyum sağladık çok şükür...bbasıda öyle hemen ucağına alabilmeyi başardı....
ama gaz sancıları benide mahfediyor....ben napıcam ya böyle giderse düşer bayılırım........
bu arada rarayan soran mesaj çeken arkadaşlarım teşekkür ediyorum çok saolun...çok anlatacaklarım varda biraz müsade toparlanayım....ipek bebek beni biraz hırpaladı kızlar gelince ayrıntılarıyla anlatırım....
41 kere maşallah allah nazarlardan korusun çok tatlı bebişler öyküüde çok şirin çıkmış annesiyle babasıylaa tam bi melek yaa:asigim:
ipek senin kızın da çok şeker tam sosislik kıvamına gelmiş artık yemeli heryerini maşallah canım:asigim:
gunaydın kızlarrrr
20de doğduk bız normal doğum 3850 ve 53,5 boy olarak pc mızı babamız alıp gıttı gıremıyoruzcok kolay bır doğumdu 45dk. doğdu tombısımız ısmı henuz bellı deıl daha
hepınızı opuyorummm
aglıyor bızımkı bb
Sağol canimu. Doğrudur. ben de birkaç bebeği benimkine çok benzettim.kızlar günaydınn. İpekcim kızın çoook tatlı maşallah ya benim oğluma çok benziyo benimki senin kızın erkek hali görünce çok şaşırdım.
kızlar bebegine metsil damla kullanan var mı ve ne kadar damla kullanıyosunuz?emzirme oncesi mi sonrası mı damlatıosunuz..acilll pls..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?