2009 Temmuz anneleri ve melekleriii

Ya çok tatlısınız bu oğluş ayyynıı babası :)) sanki senin korur gibi poz vermiş, haşin erkekk opuyorumnanaktan

gaydın çiçek ve amatist sizlere kocaman bii maşalllaaahhh

Sağolun kıslaarr opuyorumnanaktan

oyy oyyy Egişime bakın yaaaaaa , sert erkekimiz o bizimmmmmm :asigim:Şeniz
amatistim fıstık anneme de kocaman bi nütnen yane :))

yerim ben siziiii , ne tatlı çıkmışsınız öyleeeeee analı kızlı ikinize de
bu özgü çok zıpır bi şey olacak galiba özlemcim , çok fena yaramaz bakıyor kaydirigubbakcemile3

özlemciime katılıyorum , tüm annişler ve onların misssssss kokulu bebişleri , hepppppiniz harikasınız

hepinize maşallah hangi birini alıntı yapacağımı şaşırdım o yüzden tüm annişlere ve onların meleklerine kocaman maşallah diyorum

blueeeeee...yiğit çooook yakısıklııı yaaa maşallah..sende cok hos cıkmışsın canım..oğluşun bncede sana benzioorrr..:=)

maşallah blue çok tatlısınız oğlun sana benziyo çok şeker

blueeeeee...yiğit çooook yakısıklııı yaaa maşallah..sende cok hos cıkmışsın canım..oğluşun bncede sana benzioorrr..:=)

teşekkür ederim kızlar bana benzettiğiniz için çok mutlu oldum ama babamızın resmini görseydiniz kesin ona benzetirdiniz kaydirigubbakcemile3 çünkü görenleri % 99 u aynı baba diyor bende üzülüyordum bana hiç benzemiyor diye sayenizde mutlu oldum :1hug:

valla şok oldum
blue önceki avatar resminle şimdiki halin çok farklı kızzzz
şimdi saçların sarışınlaşmaış
çok değişmişsin valla
oğluşunlada çok tatlı çıkmışsınız maşallahhhh
evet bende babanızı görmedim ama sanada benzettim canım

bütün bebekler ve annelerine maşallah hepiniz çoook güzelsiniz ALLAH sizleri ve yavrularınızı korusun

sağol cnm teşekkür ederim evet çok değiştim çok kilo aldımmafoldumben ama vericem inşallah

Vaooowwww hepiniz harika görünüyosunuz sositososito, bebişler ayrı karizma zaten sengözlerimebaksanab hepinize kocamannnnnnnnnnnn maşallah

sağol çiçekcim teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…