2009 Temmuz anneleri ve melekleriii

Ya maşallah hepsi birbirinden güsel yavrukuşların bayıldım hepsine
Zuzummm alyamın saçları nerde kısssss

Saol çicekcim koca adam oldu sorma hastalık atlatmasaydı çok güsel gidiyodu gelişmesi ama biraz sendeledi ne yazıkki Allah hepsine sağlık versin:Saruboceq:

Çiçekcim süpersiniz ana oğul keltoş kafasından öpüyorum ali eymencimiziopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 öp teyzesi keline kurban onunn, haşin erkeğim benim sevgi kelebeğim minik pıtırcığımmm zemuszemus

Saol çicekcim koca adam oldu sorma hastalık atlatmasaydı çok güsel gidiyodu gelişmesi ama biraz sendeledi ne yazıkki Allah hepsine sağlık versin:Saruboceq:

Olacak canım bunlar, kış ayları bi geçsinde inş. şimdi sırayla geçiriyolar baksana böyle böyle büyüyecekler :1hug:

Ya maşallah hepsi birbirinden güsel yavrukuşların bayıldım hepsine
Zuzummm alyamın saçları nerde kısssss

Kıs gamze ne kadar büyümüşşşş bu bıdıkkk masallah yirim ben onu da o dişsiz agzını da :lepi: Bis keliz yahu bikac tutam gönderseniz bise sırnaşık şey

gaydin, çiçek maşallah paşalara, çok tatlılar onların o sevimli gülüşlerini yesinlercokacimcoook

Alı eymen ve yaĞız paŞalarımızda annelerıde Çok Şekersınız canlar
gaydıncım oĞlun aynı sen valla

gaydin, çiçek maşallah paşalara, çok tatlılar onların o sevimli gülüşlerini yesinlercokacimcoook

Alİ eymen ve yaĞız paŞalarımızda annelerİde Çok Şekersİnİz canlar
gaydİncİm oĞlun aynı sen valla

masallah masallah
ayyy yiyim ben onuuu, masallah canim ikinizedeee, ali eymen ayni sana benziyo cicek buarada,
masallah

Sağolun teyzeleri tşk.ederizz opuyorumnanaktan sağol ebush cum çok memnun oldum valla bunu duyduğuma :))

Çok saolun kıslar fıstıkların tam sevilme zamanları kıymetini bilmek lazım her anın
Saol kikoşcum bana benziyo dimi ay bide babası kabul etse çok hoş olucak ama ısrarla bana benziyo diyo kaydirigubbakcemile3
zuzum ya bizim saçımız daha fazlaydı ama konak olunca temizleyince hep döküldü o saçlarımız olsaydı kesin gönderirdik bi kaç tutam size :lepi:

FıLıZUSTA_HURı_HAFZA_BEYAZ MELEK_KıKOŞ_ıLSU_ZUZUUMM_EMıRHANERıM_NESQUIK_GAYDIN_ÇıÇEKS_AMATıST__
hepinize kocamann maşallahhh
hepinizzz harikasınızzzzopuyorumnanaktan
bebişlere diyecek laf bulamıyorum zaten:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…