şişkosun demek istemişti bacım:)
pınar hg
ömür boyu mutluluklar dilerim
şişkosun demek istemişti bacım:)
sağol canım hoşbuldukkkk darısı sizlere olur inşallahhh
valla terbiyesizlik etmiş. Yine de diktirdin mi orda??? kilolu muydun peki? Ay bu gogusler agzina girecek diyen gelinlikci di mi???şişkosun demek istemişti bacım:)
aşk olsun düğün telaşı falan insanın kendine vakti olmuyo
ben anlatsam bitmezki çookk uzun zaman oldu giremeyeli siz sorun isterseniz ben yazıyım tek tekkk
ta kendisi geceyim:))diktirdim vede güzel dikti:)
ay benim gelinlikçim ilk provada bana ''Damat seni kamyonlamı almaya gelecek fıstık''demişti:))
Öncelikler Allah mutlu etsin dileklerimi iletim sormaya başlıyorumm..
kına gecen nasıl geçti?
hani resimler nerde?
düğün günü bi aksilik oldumu?
heyecan varmıydı?
evin nasıl alıştınmı?
akşama ne yemek var?cokacimcoook
pınarcım hayırlı uğurlu olsun:)
Öncelikle bende sana teşekkür edeyim ve darısı ve daha güzeli sana nasip olsun diyip cevaplara başlıyorummm
1-kına gecem süperdi büyük bi yer tutmuştuk yemekli oldu bizim kına davetiyee yazdırmadım ben kına gecemi sevdiğim insanlar olsun istedim sadece 100 kişi vardı ortalama süperdi oynadım sürekli orkestra dışında davul zurna tuttuk ama çok acıkmıştım kamerada da çıkmış bi ara hep yemek yediim sonra döktürdüm bi ara dışarı çıktım içeri girdim üşütmüşüm çokk
2-resimlerin bir kısmı var hepsi değil toparlayınca koyucam
3- düğün günü tek akslik oldu ben kınada üşüttüğüm için çok hastalandım acile götürdüler serum ve iğne yaptılar toparladım akşama kadar başka hiçbir sorun olmadı
4- heyecan yoktu ama gereksiz gergindim ve stresliydim sebebini de bilmiyorum halaaa
5-evime alıştım çok seviyorummm ama temizlik işleri ve akşam yemek işi çok yoruyorrr
6- akşama yemek yok annemdeyizzzzz
sorularınızın devamını bekliyorum
Öncelikle bende sana teşekkür edeyim ve darısı ve daha güzeli sana nasip olsun diyip cevaplara başlıyorummm
1-kına gecem süperdi büyük bi yer tutmuştuk yemekli oldu bizim kına davetiyee yazdırmadım ben kına gecemi sevdiğim insanlar olsun istedim sadece 100 kişi vardı ortalama süperdi oynadım sürekli orkestra dışında davul zurna tuttuk ama çok acıkmıştım kamerada da çıkmış bi ara hep yemek yediim sonra döktürdüm bi ara dışarı çıktım içeri girdim üşütmüşüm çokk
2-resimlerin bir kısmı var hepsi değil toparlayınca koyucam
3- düğün günü tek akslik oldu ben kınada üşüttüğüm için çok hastalandım acile götürdüler serum ve iğne yaptılar toparladım akşama kadar başka hiçbir sorun olmadı
4- heyecan yoktu ama gereksiz gergindim ve stresliydim sebebini de bilmiyorum halaaa
5-evime alıştım çok seviyorummm ama temizlik işleri ve akşam yemek işi çok yoruyorrr
6- akşama yemek yok annemdeyizzzzz
sorularınızın devamını bekliyorum
vallahi bana bu lafı dese vazgeçtim diktirmekten der çıkardım
böyle şaka olmaz
aksine benim diktireceğim yer çok güzel motive ediyor moral veriyor.
ne güzel işte boylu postlu kızsın ne güzel taşıyacaksın gelinliği falan diyor. morl oluyor.
insan kendini içnde nasıl hissederse öylede görünür benceşakkıdı
ben kendimle barışık biriyim kiloyla ilgili bi takıntım yok gelinlikçi öyle dediğinde de üstüme alınmadım haliyle, hatta çok gülmüştüm ne çatlak kadın diye benim için işini nasıl yaptığı önemliydi ve bence hakkınıda verdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?