BENDE vazgeçer terkederdim orayı.. ama aksine benim gelinlikçimde bana çok güzelsin sana yakışmıcakta gelinlik kimse yakışcak diyooo ( gerçi bizim topiğimizdeki kızları görmedi o o yüzden öyle konuşuyo ) hoşş güzel kızım vesselam kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben kendimle barışık biriyim kiloyla ilgili bi takıntım yok gelinlikçi öyle dediğinde de üstüme alınmadım haliyle, hatta çok gülmüştüm ne çatlak kadın diye benim için işini nasıl yaptığı önemliydi ve bence hakkınıda verdi...
ay benim gelinlikçim ilk provada bana ''Damat seni kamyonlamı almaya gelecek fıstık''demişti:))
kızlar gelinlikçilerin genel tarzı bu heralde
benimkide bir gaz verdi bir gaz verdi çıktığımda miss turkey yarışmasına başvurayım bari diye geçirdim içimden :roflol:
boşverin onların dediklerini sonuçta herkes kendini ve vucudunu tanıyor onların demesiyle mi değişcez
:roflol: :roflol: katıl anacım senden güzelinimi bulup seçicekler :dilcikar:
:roflol: :roflol: :roflol:
pınarcım hayırlı olsun canım allah bir yastıkta kocasın inşşşallah
benim sorularım :
1) düğün günü kuaföre giderken yanında neler götürdün düğünden kaç saat önce kuaföre gittin
2) kına gecesi kaç gün önceydi
3) nikah memuru salona mı geldi ?
4) hemen balayına mı çıktınız ? kaç gündü nereye gitmiştiniz? beğendin mi ?
5) ailenin evinden çıkarken herhangi bir aksilik oldu mu ?
şimdilik başka sorum yok laelaelaelaelae
bence bir gelinlikçinin işi sadece iyi dikiş dikmek değildir:sm_confused:
Karşıdakini iyi analiz etmek isteklerini iyi anlamak, ona en yakışacak modeli belirlemek, veee en önemlilerinden biride iyi motive etmektir... yerimseniben nacizane fikrim yerimseniben
Çünkü bana dünyanın en mükemmel gelinliğinide dikse ben içinde kendimi iyi hissetmiyorsam, yakıştığını düşünmüyorsam istediği kadar harika olsun o gelinlik üstümde kötü duracaktır... Bu yüzden işini iyi yapmanın içine benim beklentim olarak buda girer. Sen ne mutluki takıntılı değilmişsin önemsememişsin ama herkes böyle değil. Bir gelinlikçinin bunu düşünmesi lazım bence a.s zaten düğün dönemi gerektiği kadar gergin bir dönem birde gelinlikçinin garip espirilerini taşımaya kalksa yaşadık vallahi :roflol:
sen katılmazsan evet laelaelaelaelae :roflol:
nilay yapıyoooo kötükedihüsoneler oluyor burdaaaaaa bensiz dedikodu yapan öne çıksınklava:
burcuözgecim sağol tatlım darısı sana olur inşallahhh
tubis sanada teşekkür ederim sizlerinki daha güzel olur inşallahh evet canım sormaya kendim bile inanamıyorum bugün 11 gün oldu evleneliii kendim bile inanamıyorummm
khena ayy canımmm sorma hastalanmak aklıma bile gelmezdi oldu işteee bide düğün güü hastaneden saat 4 de çıktım kuaföre gittim kuaförüm mükemmeldi hemen bitti 17:40 da evden çıkma törenini gerçekleştirdikkk 6 da fotoğrafçıdaydık düğün saat 19:30 daydı çok korkmuştum yetişemiycem diye ama şükür
pınartuncaycım hayırlı olsun umarım çoook mutlu olursun yeni hayatın boyunca
darısı başımıza artık
khena valla bende bi aksilik olcak diye çok korkuyorum nedense aman iyi düşünelim iyi olsun
o zamana dair her anı hatırlıyosun khenacım çünkü her detay senin uzun zamandır yaşamayı düşlediğin anla ilgili..
pınarcım bende yazdım ama yazdığım iletilmedi sanırım hayırlı olsun tekrardannn
bak yemin ederim ben katışmazsam tabi diye ben ekleyip gülücektim ama dedim şimdi bide yanlış anlaşılırım küsüşürüz falann kaydirigubbakcemile3
nilay yapıyoooo kötükedihüso
hiç bişey yapmıyorum ben burda kedi gibi oturdum sadece okuyorum arada yazıyorumm :dilcikar: :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?