nilay yapıyoooo kötükedihüso
hiç bişey yapmıyorum ben burda kedi gibi oturdum sadece okuyorum arada yazıyorumm :dilcikar: :dilcikar:
nilay 2 dk sus yaa offklava: klava:
hep çene hep çeneee
kovulcam senin yüzünden yanına çırak alırsın artık benii.. yl sonu işlemlerini ben yaparım a.s.
hep çene hep çeneee
kovulcam senin yüzünden yanına çırak alırsın artık benii.. yl sonu işlemlerini ben yaparım a.s.
klava: klava: klava:
selam kızlar, napıyonuz biraz geçmisi okudum ama daha okumam gereken 20 sayfa var.
işlerim var bir toparlanamadım iki gündür.
rasiba, en çok seni merak ettim şükür ki tedavisi olmayan bir hastalık değilmiş canım.
pınar, hoşgeldin gün sayımların bitmiş evliliğin üzerinden 10 günde geçmiş zaman en kadar çabuk geçiyor.
çok dedikodu yapmayın diyom size ama yok dinlemiyonuz geri kalıyom yavş yavaş ilerleyin azcıkklava:
hep çene hep çeneee
:roflol: :roflol: :roflol:
benim kadar başınıza taş düşsün dicem olmıcakk maşallahım var çünküü kaydirigubbakcemile3
BEN GİDİYORUM valla bi insanın üstüne bu kadarda gelinmez ki buldunuz benim gibi savunmasız bi genç kızı vurun allah vurunn :dilcikar:
BEN GİDİYORUM valla bi insanın üstüne bu kadarda gelinmez ki buldunuz benim gibi savunmasız bi genç kızı vurun allah vurunn :dilcikar:
sana kimse dokunamaz bi yere gidemezsin kaçmak yok savaşmak var
birazdan nikah dairesine gidecez bakalım halledebilecekmiyiz
pınarcım hayırlı olsun bi yastıkta kocayın
sorulcak soru kalmamış kızlar herşeyi sormuş ama benim merak ettiğim salondan ailen çıkarken onlarla vedalaşırken neler hissetin nasıl ayrıldınız
ayrıca birsürü paranız olmasına çok sevindim porçlarıda kapatmışsınız darısı başımıza
aynen tatlım umduğumuzdan çok oldu ama düğün borcunu kapattık sadece ben o ağlamaklı olan kısımları yapmadım evden çıkarkende sadece babamla öpüştüm salondan çıkarken de kimseyle vedalaşmadımmmm direk oturdum arabaya biraz huysuz gelindimmm bennn kimseyi sallamayan
sana kimse dokunamaz bi yere gidemezsin kaçmak yok savaşmak var
birazdan nikah dairesine gidecez bakalım halledebilecekmiyiz
evet ben başka şehre gelin gidicem ya şimdi bile aklıma geldikçe eyvahhh diyorum napcam ben...
üstesinden gelebilcekmiyim... ailemsiz olacak mı falan diye... off offf
evet ben başka şehre gelin gidicem ya şimdi bile aklıma geldikçe eyvahhh diyorum napcam ben...
üstesinden gelebilcekmiyim... ailemsiz olacak mı falan diye... off offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?