2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Tubiş biz yapmıyoz ki hep Nilay konuşuyo :roflol: :roflol:

BEN GıDıYORUM valla bi insanın üstüne bu kadarda gelinmez ki buldunuz benim gibi savunmasız bi genç kızı vurun allah vurunn :dilcikar:

pınarcım hayırlı olsun bi yastıkta kocayın
sorulcak soru kalmamış kızlar herşeyi sormuş ama benim merak ettiğim salondan ailen çıkarken onlarla vedalaşırken neler hissetin nasıl ayrıldınız

ayrıca birsürü paranız olmasına çok sevindim porçlarıda kapatmışsınız darısı başımıza

BEN GİDİYORUM valla bi insanın üstüne bu kadarda gelinmez ki buldunuz benim gibi savunmasız bi genç kızı vurun allah vurunn :dilcikar:

sana kimse dokunamaz bi yere gidemezsin kaçmak yok savaşmak var

birazdan nikah dairesine gidecez bakalım halledebilecekmiyiz

BEN GİDİYORUM valla bi insanın üstüne bu kadarda gelinmez ki buldunuz benim gibi savunmasız bi genç kızı vurun allah vurunn :dilcikar:

ay ay kıyamam seni öp beni barışalım hadii kaydirigubbakcemile3

aynen tatlım umduğumuzdan çok oldu ama düğün borcunu kapattık sadece ben o ağlamaklı olan kısımları yapmadım evden çıkarkende sadece babamla öpüştüm salondan çıkarken de kimseyle vedalaşmadımmmm direk oturdum arabaya biraz huysuz gelindimmm bennn kimseyi sallamayan

ama öylede olmazki bi burukluk olmadımı hiç içindeee:1shok:

yokk kızlar ben hiç ağlamadım ne kınada ne düğünden bir damla göz yaşı akıtmadım vallahi bide eşimin bi abisi ve de kardeşi var hep kendi ailemdi babamlarlada çok yakın oturuyoruz belki ondannn ağlamadım inanın ki

evet ben başka şehre gelin gidicem ya şimdi bile aklıma geldikçe eyvahhh diyorum napcam ben...
üstesinden gelebilcekmiyim... ailemsiz olacak mı falan diye... off offf

evet ben başka şehre gelin gidicem ya şimdi bile aklıma geldikçe eyvahhh diyorum napcam ben...

ay kıyamam sana bennnn..

çok zor valla senin durumun ama senin eşin anlayışlı bir insan siz bir elmanın iki yarısı gibisiniz herşeyin üstesinden gelirsinizzz Şeniz

ALIŞIRSIN bence yaa bu kadar hasretten sonra kocişinle mutlu mesut olursunuz inşallah..tabiki zor olacak ama benim arkadaşım üstesinden gelirr Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…