2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ay kıyamam sana bennnn..

çok zor valla senin durumun ama senin eşin anlayışlı bir insan siz bir elmanın iki yarısı gibisiniz herşeyin üstesinden gelirsinizzz Şeniz

ALIŞIRSIN bence yaa bu kadar hasretten sonra kocişinle mutlu mesut olursunuz inşallah..tabiki zor olacak ama benim arkadaşım üstesinden gelirr Şeniz

ayy ben ne diyim şimdi sizeee:1hug: calarım benimmm Şeniz çok seviyorum hepiniziiiŞeniz

evet çokk uuzn süre aşkımı bekledim
evett aşkım çok anlayışlı özlediğim an yollar eminim... ama yan binada oturmaya,
yemek olmayınca hadi annemlere gidelim demeye,
başın sıkışınca yardım istemeye benzer mi :çok üzgünüm:
evlilik sorumluluğu ürkütüyor beni ama hadi fizana burcu dese gene giderim... :asigim:
çokk seviyorum hemde çokkkksositososito tam kalbime geldi okkkk :dance:
ama gel gelelim genede buruk bir yerim... hem ağlarım hem giderim...
bir elmanın iki yarısı diyen dillerinizi yerim sizinnŞeniz

Amanda aman canlarım ne güzelde destek olurlarmış burcumuza.Aynısını yazmayayım hiç merak etme tatlım herşeye alışacaksın.ılk birkaç ay zor olacak o kadar,kocişini görünce unutacaksın :)))))

burcu bizde seni çok seviyoruz. dert ettiğin şeye bak. yemek için anneme gitcem diyo yaa hala aklı boğazındaa. şaka bir yana doğru diyorsunda. sen aynı ülkede bir yere gidiyosun. onlar gelirle sen gidersin. hem uzak olunca daha çok değer bilirsiniz. onlar geleceği zaman dolmalar, börekler yaparsın. derler kızımız ne kadar marifetli olmuş evlilik yakışmış derler. hatta dolma yapınca bizide çağır. cokacimcoook

evet burcucum bak ben zzırt pırt annemdeyimm uzakta olunca daha kıymetli olursun hiç iyi değil sürekli gitmek ama gidiyoruz

Amanda aman canlarım ne güzelde destek olurlarmış burcumuza.Aynısını yazmayayım hiç merak etme tatlım herşeye alışacaksın.İlk birkaç ay zor olacak o kadar,kocişini görünce unutacaksın :)))))

annemde öyle diyor kocanı görünce bizi unutursun diyor:roflol:
ama ben şimdiye kadar hiç ayrılmadım ailemden :çok üzgünüm:
o kadar güçlümüyüm bilmiyorum...
hani bilinmezlik korkutur ya insanı ondan dolayı tedirginliğim.
Aşkımıda hayal kırıklığına uğratmak isteiyorum...:çok üzgünüm:
Mükemmel bir eş olmak istiyorum...:1rolleyes:
Allah yardımcımız olsun:Saruboceq:

kız burcu kocasız kalmak daha mı iyi :jeyyar: alışırsın alışırsın korkma :1hug:

oyyy pink yerim senide...Şeniz
birde böyle hani bir dediğimi iki etmemeye çalışıyorlar..
neredeyse evin ihtiyaçlarından kesip bana çeyiz yapıyorlar ben nasıl ödiycem haklarını senağlama

kız nasıl moral veriyorsun sen öylee:roflol: he vallahi sararım yeterki gelsinlerrr yeterki gelin vallahi kapım açık sonuna kadar:1hug: ayy mnatı bilem açarım size

evet burcucum bak ben zzırt pırt annemdeyimm uzakta olunca daha kıymetli olursun hiç iyi değil sürekli gitmek ama gidiyoruz

alışcaz mecbur kuzum alışcazz... a.s.

çocuk olduğunda falan mecbur anneme ambargo koyarım gidemez:roflol:

mobilyasını beyaz eşyasını almayanlar için oldukça uygun bir zaman şu an, ooof bana denk gelse şaşardım zaten :çok üzgünüm:

ay evet benim eksiklere yaradı bu kriz. kırk yıl düşünsem krizde mutlu olacağım aklıma gelmezdi. zaten ötv indiriminden dolayı lcd satışlarında patlama olmuşş..

kız burcu kocasız kalmak daha mı iyi :jeyyar: alışırsın alışırsın korkma :1hug:

deli kıss :roflol:

kız nasıl moral veriyorsun sen öylee:roflol: he vallahi sararım yeterki gelsinlerrr yeterki gelin vallahi kapım açık sonuna kadar:1hug: ayy mnatı bilem açarım size

:roflol:

allah be yaşadık mantılar böreklerr. kızlar hazırlanın gidiyosss kaydirigubbakcemile

siz yine iyisiniz ya ben napayım teee elin almanya sına gidiyorum aşkım için

ailemi çok özleyeceğim biliyorum ama napıyım aşkımıda çok seviyorum bende hem ağlarım hem giderim senağlama

oyyy pink yerim senide...Şeniz
birde böyle hani bir dediğimi iki etmemeye çalışıyorlar..
neredeyse evin ihtiyaçlarından kesip bana çeyiz yapıyorlar ben nasıl ödiycem haklarını senağlama

ahh sorma burcucum yaa bir de bazen nedensiz yere huysuzluklar yapmıyomuyum özellikle şu hazırlıklarla ilgili,o an farketmiyorum ama sonradan nasıl üzülüyorum anlatamam evlenince daha da çok hatırlar yer bitirirm heralde kendimi,

benim güvendiğim tek şey üniversiteyi izmir dışında okumuş olmam,daha önce ayrılmıştım onlardan ilk ayrılığım değil yani,o yüzden biraz daha kolay olurmuş gibi geliyor hiç evinden ayrılmayan birine oranla

ailemi çok özleyeceğim biliyorum ama napıyım aşkımıda çok seviyorum bende hem ağlarım hem giderim senağlama
vallahi senin işin daha zor sanki bacım:teselli:

evet tecrübelisin en azından...
bir tarafımda artık koca kız oldun dyor ama hep çocuksu bir kişilğim oldu :çok üzgünüm:
kardeşim benden daha olgun ve metanetlidir mesela...
ama elimden geleni yapıcamm:1rolleyes:

kızlar ötv indiriminden ötürü lcd satışları patladı dediniz ya...
ama dolarda çok yükseldi bir şey değişmiyor yani..

bu arada bir kaç gündür ben mi denk gelmiyorum burcucello adaşım nete girmiyor mu şimdi aklıma geldi deCADIARZU

öyle deme yaa seninki de çok keyifli bence,yepyeni bir ülke yepyeni bir kültür keşfetceksin üstelik kocanla birlikte,bol bol gezin bence hatta fotoğraf çekip bize de gösterirsen çok güzel olur,ayy macera seni bekliyo ışıl yaa senin adına ben heyecanlandım şimdi bak görüyomusun gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…