2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

bi yer yatağı yapoverirsiniz üzülmeee maksat işiniz görülsünn :roflol: :roflol:

şaka bi yanada daha var üzülme allah büyüktür bi çaresi bulunurr

:roflol: :roflol: off yaa ama uslu durayım diyorum başkası patlatıyo aklımdakileri, ilahi nilay :roflol: :roflol:

ay canım merak ete inşallah düzelir. ordan almayın o zaman düğün zamanı gidin alın taksiti bir ay sonra ödemeye başlıcaz diyin düğünden para kalırsa hemen gider yatırırsınz.

elifcim aslında khenanın söyledikleri mantıklı düğün paralarıyla kapatırsınız hemen onun borcunu satıcıyla bu şekilde konuşup
takside bağlayamazmısınız

yaaa zaten moralim bozuk bide dalga geçmeyin.kaldık ortada!!erkek tarafı herşeyi yaptı bitirdi,biz bi yatak odasını alamadık senağlama

yaaa zaten moralim bozuk bide dalga geçmeyin.kaldık ortada!!erkek tarafı herşeyi yaptı bitirdi,biz bi yatak odasını alamadık senağlama

verdiğimiz fikirlere bişi dememişsin:uhm:
olur yada olmaz bişi de de bizde düşünelim

canım benim seni neşelendirmeye çalışıyoruz lütfen üzülme ama
Khena nın dediği gibi eğer oraya kapora vermediyseniz başka bir yerle anlaşın düğünden sonraki ilk ay başlatsın taksitlerinizi her yer böyle yapıyor nerdeyse

elifcim o zaman çok uygun bir fiyata yatak odası beğenin ve oldukça makul taksitlere böldürün bak artık mobilyalara da %10 kdv indirimi var çok daha uygun hale geldi fiyatlar aslında tam zamanı tatlım

vallahi ben bir şey demiyorum sinirli gene hatun :1ninca:

bende demiyorumm korkuyorum valla bi sen bi elif estiriyosunuz :dilcikar:

hatta ben çıkıcam şimdi ama iyi akşamlar dersem nereye gidiyosun diyede kızacaklar en iyisi sana söyleleyim sen iletirsinn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

dee gittt güle güleeeeeee:mymeka:

demekki elif 1
başçavuşun karısı 2
kaydirigubbakcemile3

aha şimdi bir başlarım dayapa görürsünnn:mymeka:
başçavuşun karısı kadar taş düşsün kafana klava:
ezilirsin vallahi 70 kiloluk taşın altında:roflol:
kızım ben şakasına yapıyorum bakk hatun ciddiii kızmış sinirli :mymeka:
anlayuşsuzlar siziii:dilcikar:

düşerken haber ver çelik yelek giyeyim kask takayım kaydirigubbakcemile3

anlayuşsuz kısmını üstüme alınmıyorum gayette anlayışlı bir şekilde yardım etmeye çalıştım ben, görünüşe bakılırsa çok sinirli hep sizin yüzünüzden üzdük kızı klava:
ama oda cevap vermiyo bile küstüm ben gidiyomm elvedaaaasenağlama:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…