nasıl gidiyor kızlar ben iyice hızlandım valla...:))
bi yer yatağı yapoverirsiniz üzülmeee maksat işiniz görülsünn :roflol: :roflol:
şaka bi yanada daha var üzülme allah büyüktür bi çaresi bulunurr
:roflol: :roflol: off yaa ama uslu durayım diyorum başkası patlatıyo aklımdakileri, ilahi nilay :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: off yaa ama uslu durayım diyorum başkası patlatıyo aklımdakileri, ilahi nilay :roflol: :roflol:
ay canım merak ete inşallah düzelir. ordan almayın o zaman düğün zamanı gidin alın taksiti bir ay sonra ödemeye başlıcaz diyin düğünden para kalırsa hemen gider yatırırsınz.
bende susayım başkası söylesin diyorum dayanamıyorum sonra yiyorum sopayı yiyorum sopayı rahatlıyorumm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yaaa zaten moralim bozuk bide dalga geçmeyin.kaldık ortada!!erkek tarafı herşeyi yaptı bitirdi,biz bi yatak odasını alamadık senağlama
yaaa zaten moralim bozuk bide dalga geçmeyin.kaldık ortada!!erkek tarafı herşeyi yaptı bitirdi,biz bi yatak odasını alamadık senağlama
elifcim otelden bir yatak araklasan
kaydirigubbakcemile3
şaka yapmak yok artık elif kızıyoooklava: kaydirigubbakcemile3
vallahi ben bir şey demiyorum sinirli gene hatun :1ninca:
bende demiyorumm korkuyorum valla bi sen bi elif estiriyosunuz :dilcikar:
hatta ben çıkıcam şimdi ama iyi akşamlar dersem nereye gidiyosun diyede kızacaklar en iyisi sana söyleleyim sen iletirsinn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
demekki elif 1
başçavuşun karısı 2
kaydirigubbakcemile3
aha şimdi bir başlarım dayapa görürsünnn:mymeka:
başçavuşun karısı kadar taş düşsün kafanaklava:
ezilirsin vallahi 70 kiloluk taşın altında:roflol:
kızım ben şakasına yapıyorum bakk hatun ciddiii kızmış sinirli :mymeka:
anlayuşsuzlar siziii:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?