2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ay görümcem aradı şimdi bana bunları almış yaaa
yataşta çalışıyor da kendisi
ay yerim onu ben cimcime yaaa :sm_cool:

hey allahım bu ne yaaaa?geçmişi okumam 45 dk sürdü yuh sizeee.
mısracım kötü bişey olmamasına çok sevindim canım
pembe eğer bi iş ilk başta zorluk çıkarırsa sonu güzel olacak demektir.herşey hallolur üzülme sakın
aysun cadısı akşamları niye girmiyosun sen artık?
burcuözge canım benim koca evine gidince ananı unutursun bile.olmadı ananı da al git kaydirigubbakcemile3

ohh ne güzelll yazdım cicim.. tatilide geçiririz hazır gelmişken deniiz yakınmı kızz halk plajı falan :jeyyar:

yavrum halk plajıda nesii evimin önü sayılı gizli bir koy. sayılı insanın kullandığı kirlenmemiş dağlar yeşillikler içinde bi cennet.(askeriyenin en güzel yerleri el koyduğunu bilirsin)
ben yalnız faydalanamam o ayrı mesele:roflol: otururum evde KK da takılırım:enbuyukkk:

bu ne biçim adres bacım yaaa klava: klava:

bu ne beee herkese şapur şupur bana yarabbi şükürr insan iki kelimede benim için şeyettirr klava:

yaa uykum geliyooo mirmirmirmir şaka kuşum da bu dönem sürekli sabah 6 da kalkıp işe gitmem gerekiyo o yüzden daha erken yatıyorm bu arada burcucello da yok ne zamandır hakkaten

henüz evimiz belli değil ama olsa olsa 10 dk uzağa bi yere gidicemmm kaydirigubbakcemile3
havamı atıyorsun bizee:dilcikar:

bencede en güzeli anneyide valize sıkıştırmakk :roflol: balayında süprizzzz kocacımmm:roflol:

henüz evimiz belli değil ama olsa olsa 10 dk uzağa bi yere gidicemmm kaydirigubbakcemile3
aaa nispet mi yapıyosun sennn :mymeka:

ay görümcem aradı şimdi bana bunları almış yaaa
yataşta çalışıyor da kendisi
ay yerim onu ben cimcime yaaa :sm_cool:

kız o görümceden başka varmı elindeee aynı versiyondan bende istiyorumda..
güle güle kullan canımm

anammm süper kıss tamam bekle gelicemm. deee sen niye faydalanmyonnn :uhm:

yasminneee nasılsın maymuunnn -tatlicadiarzu-
:roflol::roflol::roflol:-tatlicadiarzu-

kuzum tek başıma canım çekmez... kaydirigubbakcemile3
arkadaşım yok birşeyim yok yalnız başıma gidip yüzsem ne olur yüzmesem ne olur kocacık işte olacak.. neyse zaen o işteyken yanar kavrulurum o gelince gideriz bizde :1rolleyes:

burcucum o işteyken yanar kavrulurum derken neyi kastettin bacım :jeyyar: :jeyyar: anlamadım tam olarak da :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…