2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ışıl görümcene benden bahsetsene kızz çok sevdiğim bi arkadaşım var adı nilay de bana da alıversinn

çok güzelmiş gerçekten güle güle kullann canımm

bu ne biçim adres bacım yaaa klava: klava:

gene aldı eline oklavayı yaa
düzelttik herhalde bacım tekrardan biliyodum laf edeceğini hemen düzelttim bak gören nası görüyor
:teytey:

KHENA bacım maalesef elimde tek kendisi olsa tükan senin
allah bozmasın çok sever beni bende onu :sm_cool:

pink cim ve Khenacım ikinizie de teşekkür ederim daha güzelleri inş sizin olur

pink cim ve Khenacım ikinizie de teşekkür ederim daha güzelleri inş sizin olur[/QUOTE]

güle güle kullan canım.bedava mal da baldan tatlıdır hani :teytey:

tamam canım ben sana eşlik ederim...

burcucum o işteyken yanar kavrulurum derken neyi kastettin bacım :jeyyar: :jeyyar: anlamadım tam olarak da :1rolleyes:
ya sende az değilsin hee nerden neyi bulup çıkarıyoo

inşallah canım amin

off burcu ya dolmalar sararsın dedik mantılar yaptık , marmarise geldik, denize girdik. ben çok acıktım heee cokacimcoook
kim ne ısmarlıyo şimdi

khena şu çılgınlık sayfasına yazdığın arabaların alarmlarını çaldırıp kaçma varyaaaa çok eğlencelidir haa.bende çok yaptım gençken ah ahhhh

ışıl görümcene benden bahsetsene kızz çok sevdiğim bi arkadaşım var adı nilay de bana da alıversinn

çok güzelmiş gerçekten güle güle kullann canımm

pink cim ve Khenacım ikinizie de teşekkür ederim daha güzelleri inş sizin olur

güle güle kullan canım.bedava mal da baldan tatlıdır hani :teytey:[/QUOTE]

teşekkür ederim birtanem
hakkaten bedava olunca daha bir tatlı oluyor
ayrıca yorganımı ve yastıklarımıda aldı bana sormadı bile (personel indiriminden) abimden alırım parayı diyor cimcime :teytey: :teytey:

maymun diyen sensin ama banane kötükedihüso eliiiif bu arada senin herşeyin hazır artık galiba dimi oturup gün sayıyosun ahh ah darısı başıma inşallah

varya sorma canım başıma geleni.annemler bitip tükendikleri için yata odasına kredi çekip alacaklardı.ama krediyi alamadılar bi türlü.habire bişey istiyorlar.mağazada arayıp duruyo parayı getirin malı alın artık diye.böyle iki arada bi derede kaldık anlayacağın.belki yatak odam alınamadan gelin gidebilirim bu gidişle senağlama senağlama

peki siz kaporamı vermiştiniz elifcim adam sizin mobilyalarımı ayırttı onu anlamadım peki taksitle vermiyorlarmı yatak odasını öyle ödemeniz daha kolay olmazmı

elifcim üzülme tatlım yaa bir yolu bulunur mutlaka
ama biliyorsun yatak odası evin önemli yeri bence keşke önce onu halletseydiniz
ben mesela ev tutulur tutulmaz ilk önce yatak odasını halledeceğim nişanlımda öyle diyo
sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab
(nilay kesin gülme krizine girer şimdi )

ayyy kıyamammm annnemmm ben snaaaaaa:teselli:

ayy nasıl stesler yaşıyoruz yaa.a.
canım benim...
inan bizimde aldığımız yer tanıdık allahtanda beyaz eşya tksidi bitince başlayacaklar ytak odasına seni çok iyi anlıyorum canım çok zor gerçekten:çok üzgünüm:

khena şu çılgınlık sayfasına yazdığın arabaların alarmlarını çaldırıp kaçma varyaaaa çok eğlencelidir haa.bende çok yaptım gençken ah ahhhh

kız ole ulu orta yerde dökme kirli çamaşırlarımı herkes beni akıllı uslu biliyo burda delinin tekiyim desem kimse yüzüme bakmaz ama senin açından şu foto resminii söylesem neler olur bilemiyorummm mıss turkey 1.sii :jeyyar::roflol:

ay canım merak ete inşallah düzelir. ordan almayın o zaman düğün zamanı gidin alın taksiti bir ay sonra ödemeye başlıcaz diyin düğünden para kalırsa hemen gider yatırırsınz.

bi yer yatağı yapoverirsiniz üzülmeee maksat işiniz görülsünn :roflol: :roflol:

şaka bi yanada daha var üzülme allah büyüktür bi çaresi bulunurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…