bu ne biçim adres bacım yaaaklava: klava:
ooo maymun diyen o sopayı gören biz senağlama :a015: bu ne yaaa yetti be :tomato:
ışıl görümcene benden bahsetsene kızz çok sevdiğim bi arkadaşım var adı nilay de bana da alıversinn
çok güzelmiş gerçekten güle güle kullann canımm
kuzum tek başıma canım çekmez... kaydirigubbakcemile3
arkadaşım yok birşeyim yok yalnız başıma gidip yüzsem ne olur yüzmesem ne olur kocacık işte olacak.. neyse zaen o işteyken yanar kavrulurum o gelince gideriz bizde :1rolleyes:
ya sende az değilsin hee nerden neyi bulup çıkarıyooburcucum o işteyken yanar kavrulurum derken neyi kastettin bacım :jeyyar: :jeyyar: anlamadım tam olarak da:1rolleyes:
inşallah canım amingene aldı eline oklavayı yaa
KHENA bacım maalesef elimde tek kendisi olsa tükan senin
allah bozmasın çok sever beni bende onu :sm_cool:
pink cim ve Khenacım ikinizie de teşekkür ederim daha güzelleri inş sizin olur
sende ortalık karıştırırsan böyle olur :dilcikar:
ya sende az değilsin hee nerden neyi bulup çıkarıyoo
ışıl görümcene benden bahsetsene kızz çok sevdiğim bi arkadaşım var adı nilay de bana da alıversinn
çok güzelmiş gerçekten güle güle kullann canımm
pink cim ve Khenacım ikinizie de teşekkür ederim daha güzelleri inş sizin olur
burcucum o işteyken yanar kavrulurum derken neyi kastettin bacım :jeyyar: :jeyyar: anlamadım tam olarak da:1rolleyes:
maymun diyen sensin ama banane kötükedihüso eliiiif bu arada senin herşeyin hazır artık galiba dimi oturup gün sayıyosun ahh ah darısı başıma inşallah
varya sorma canım başıma geleni.annemler bitip tükendikleri için yata odasına kredi çekip alacaklardı.ama krediyi alamadılar bi türlü.habire bişey istiyorlar.mağazada arayıp duruyo parayı getirin malı alın artık diye.böyle iki arada bi derede kaldık anlayacağın.belki yatak odam alınamadan gelin gidebilirim bu gidişle senağlama senağlama
varya sorma canım başıma geleni.annemler bitip tükendikleri için yata odasına kredi çekip alacaklardı.ama krediyi alamadılar bi türlü.habire bişey istiyorlar.mağazada arayıp duruyo parayı getirin malı alın artık diye.böyle iki arada bi derede kaldık anlayacağın.belki yatak odam alınamadan gelin gidebilirim bu gidişle senağlama senağlama
khena şu çılgınlık sayfasına yazdığın arabaların alarmlarını çaldırıp kaçma varyaaaa çok eğlencelidir haa.bende çok yaptım gençken ah ahhhh
nasıl gidiyor kızlar ben iyice hızlandım valla...:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?