selam arkadaşlar.bizim kredi olayı hala çözülemedi.yatak odası mağazada bekliyor.balayı otelimizde yattı.başka biyer arıyoruz şimdi.herşey çok güzel gidiyo diye diye kendi kendime nazar değdirdim sanırım.
Benim son 135 gün kaldi. Elifinkini x=50 diyelim.
O zaman benimki: 3*x-3*x/10=x*(3-3/10)=x*(30/10-3/10)=x*(27/10)=x*2.7 ;=)))
Elifim çok az kalmış canım hadi inşallah.inşallah kredi konusunda da problem çözülür.bizde daha balayı konusunda hiçbi karar vermedik.oteller pahalı hep.napcaz bilmiyorum
şimdi ets tur ile görüştüm ağustosa kadar oteller doluymuş
evet canımilk provakızlar birazdan biz yine ev bakmaya gidiyoruz ay yine hiç umutlu değilim nişanlım daha önce bakmış konum olarak harika bir yer herşey güzel ama banyo tadilatlı değilmiş benden önce başkasının kullandığını bilmek beni çok tiksindiriyo off napcam ben şöyle sıfır bir ev bulamadık((
ha ha temizlersin canim. O duman ile calisan adetler var ya. Tertemiz yapiyorlar. Kafana takma. Konum bence cok önemli. Ama en kötü ihtimalde WC'yi degistirirsin, olmaz mi canim?
yok zaten wcyi kesinlikle değiştircem hatta lavaboyu da düşünüyorum bir tek kuvet varmış o beni rahatsız etti onun içinde bütün temizlik malzemelerini kullanırım heralde, o buhar makinelerinden bizde de var onu da götürürm heralde
ay bak aklıma ne geldi julide sen o buhar makinasını balayında yanına götürsene wc ve çeşme konusunda için daha rahat olur hem :roflol: :roflol:
halıcım aradı halılarımdan 2 tanesi gelmiş almak için sabırsızlanıyorum resimlerini çekip size göstermek istiyorum bakalım beenecekmisiniz
Günaydin kizzzlar, bugün hava igrenc yani. Yagmur yagiyor kaydirigubbakcemile. Ay bide annem yok Otel all inklusiv olsun diyo, deniz kenari olsun diyo. Ay sinirlerim tepede yine. Offf ben bütün gün Otelde takilmak istemiyorum ki. Aksam baska yarlerde yemek istiyorum. Offfff
nilay kız resim çekemiycen mi provada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?