2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

elifcim inşallah en yakın zamanda halledersiniz canım yatak odası işini,içimden bir ses birkaç gün içinde güzel haberler vereceğini söylüyor bize :lepi:

Benim son 135 gün kaldi. Elifinkini x=50 diyelim.
O zaman benimki: 3*x-3*x/10=x*(3-3/10)=x*(30/10-3/10)=x*(27/10)=x*2.7 ;=)))

CADIARZU kafamçokkarıştı :1shok: :uhm: -tatlicadiarzu- :roflol: :roflol: alemsin julide naniknanik

Elifim çok az kalmış canım hadi inşallah.inşallah kredi konusunda da problem çözülür.bizde daha balayı konusunda hiçbi karar vermedik.oteller pahalı hep.napcaz bilmiyorum

canım erken rezervasyon otellerini araştırdınız mı fiyatlar o şekilde inanılmaz düşüyor biz nerdeyse yarı fiyatına hallettik çünkü hiç olmazsa bir tur şirketine gidip fikir alın ne istediğinizi ve ne kadar bütce ayırabileceğini söyleyin onlar size yardımcı olurlar

bencede güzel olsun ama hiç güzel başlamadı
tek güzel tarafaı yasmine ile provaya gidecek olmam

aa ne oldu rasiba neden güzel başlamadı
doğru ya sizin bugün gelinlik provası var dimi
ilk prova sanırım kalıp çıkaracaklar bügün

Günaydin kizzzlar, bugün hava igrenc yani. Yagmur yagiyor kaydirigubbakcemile. Ay bide annem yok Otel all inklusiv olsun diyo, deniz kenari olsun diyo. Ay sinirlerim tepede yine. Offf ben bütün gün Otelde takilmak istemiyorum ki. Aksam baska yarlerde yemek istiyorum. Offfff

kızlar birazdan biz yine ev bakmaya gidiyoruz ay yine hiç umutlu değilim nişanlım daha önce bakmış konum olarak harika bir yer herşey güzel ama banyo tadilatlı değilmiş benden önce başkasının kullandığını bilmek beni çok tiksindiriyo off napcam ben şöyle sıfır bir ev bulamadık ((

ha ha temizlersin canim. O duman ile calisan adetler var ya. Tertemiz yapiyorlar. Kafana takma. Konum bence cok önemli. Ama en kötü ihtimalde WC'yi degistirirsin, olmaz mi canim?

evet canımilk prova
umarım istediğiniz gibi ev bulur mutlu bi şekilde dönersin bende banyo ve wc konusunda çok takıntılıyımdır asla dışarda wc ye giremem o yüzden bizde banyodak, küveti ve klozeti değiştiritoruz.hatta abarttığımı düşünecek 2 tane wc var evde birini nişanlımbirini ben kullancam herkes kendi temizleyecek ben tamizleyemem hiç sevmediğim şey wc temizlemek oda bu huyumu biliyo kabul etti kaydirigubbakcemile3bi yerde girmem gerekirse ilk o giter temizmi diye kontrol eder etrafını bi siler sifonu çeker ben tamam girebilirsin derkaydirigubbakcemile3 canım ya çok düşünür beni kaydirigubbakcemile3

halıcım aradı halılarımdan 2 tanesi gelmiş almak için sabırsızlanıyorum resimlerini çekip size göstermek istiyorum bakalım beenecekmisiniz

ha ha temizlersin canim. O duman ile calisan adetler var ya. Tertemiz yapiyorlar. Kafana takma. Konum bence cok önemli. Ama en kötü ihtimalde WC'yi degistirirsin, olmaz mi canim?

yok zaten wcyi kesinlikle değiştircem hatta lavaboyu da düşünüyorum bir tek kuvet varmış o beni rahatsız etti onun içinde bütün temizlik malzemelerini kullanırım heralde, o buhar makinelerinden bizde de var onu da götürürm heralde

ay bak aklıma ne geldi julide sen o buhar makinasını balayında yanına götürsene wc ve çeşme konusunda için daha rahat olur hem :roflol: :roflol:

Ha ha evet. Ama ben Otele her zaman temizlik malzemesi götürürüm. WC icin. Hele Lale Lodge'da klozeti görmedim bile. Listeme yazacagim kesinlikle. Unutmiim diye.kaydirigubbakcemile5 Ay Rasiba iki tane klozet sırnaşık şeysırnaşık şey Buda güzel.

Ay bende iki hafta sonra bakmaya cikacagim gelinlikcilere. Iki haftada halletmem gerekiyo :Saruboceq:

KIZLAR MERHABA

JULIDE TATLIM NİŞANLIMLA KONUŞTUM ŞİMDİ FCİ YAĞMUR YAĞIYORMUŞ HAVADA BERBATMIŞ BURADA HAVA GÜNEŞLİ ÇOK GÜZELLL

SENİN ANNEN YİNE İYİ
BENİMKİ TUTTURDU BALAYI YAPMANIZA GEREK YOK DİYO NASIL OLSA YURTDIŞINDA YAŞIYCAKSINIZ DİYO SENİN İÇİN ZATEN DEĞİŞİKLİK DİYO
AY DİYEMİYORUM Kİ ANNE '' BALAYI BAŞKA HANİ EŞİNLE BÖLE YALNIZ KALMAK İSTERSİN YEMEK DERDİ OLMAZ FİLAN '' DİYEMİYORUM Kİ :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…