2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kararlıyım tabi kız. babişimi bırakmak zor olcak ama şükür ki bir sokak altta evim yoksam çok zor olurdu.
Nişantaşında da var balım gelinlikçiler ama birazcık pahalı orası.

Bende duydum bunu canim. Off cok stresli olacak. Iki hafta icinde hepsini halletmem lazim. Kinaelbisemi, Gelinligi, Davetiyeler, Nikah sekeri, Pastayi, DJ ... Offfffff

Valla sen sanslisin canim ev konusunda. Benim isim belli olmadigi icin nerde yasiyacagim daha belli deiil -tatlicadiarzu-

slm kızlar.bnde aranıza katılabilirmiyim acaba? benimde 28 haziranda düğünüm:1rolleyes:

Hosgelsin canim.

Ben hemen bankaya gidip geliyom kizlar. Görüsürüz...

tubiş gene gelir gelmez hepimizie cevap vermişsin canım benim Şeniz

kolay gelsin balım heyecanına ortağız bizde inşallah hayırlısı ile herşey güzel olacak inşallah

yeni gelen kızlar hoşgeldiniz

Jülide süper hareketli geçecek seninde o iki hafta

halledersin tatlım merak etme yeterki para olsun sırnaşık şey

nilaycım, ölçülerinmi değişti o kadar iğnelediler seni kuzum. bir dahaki provada gelinliğin neredeyse tamamen ortaya çıkıcak bu sebeple modeli iyi bilen bir arkadşın yanında olsun (rasiba).

galibaa tubiş yaa kilo aldım herhalde ondan iğnelediler birazcık elimden gelse yanımda bütün kadınlar kulubu kızlarını götürcem valla Şeniz

hoşbulduk feyzacım.ne güzel.allah hepimizin mutluluğunu daim etsin.evlilik harika birşey sanırım hazırlıklar nasıl gidiyor.benim herşey bitti sayılır gelinlik ve kuaförüm dahil:dance:

sanada hayirli olsun canim, benim durumlar biraz karisik, kinam almanyada dügünümde türkiyede olacak. kina ile dügün arasindada 2 ay var nerdeyse, onun icin öncelikle kina hazirliklarini yapiyorum. elbisem hazir, önümüzdeki haftada türbanimi yapacak kuaföre gidecem prova icin. davetiyeleri dagitmaya basladim yavas yavas. mayisin son haftasi olacak kinam.

dügün icin henüz bir hazirligim yok, cegiz haricinde :)
onlarinda haziran basinda tr ye gidince yapacam ins.

sende durumlar nasil?

feyza bende almanya ya gelin gidicem kız kaydirigubbakcemile2

nişanlım orada okuyor ama benim düğünüm Türkiye de olacak

anladım canım.hayırlısı olsun sende türkiyedemi yaşıycaksın.bizde herşey tamam sayılır.evimizi tuttuk,eşyalarımızı aldık şuan ufak tefek dekorasyon işleriyle meşgulüzkaydirigubbakcemile3 işte önümzdeki ayda nikah işlemlerine başlarız hayırlısı ile bide davetiyeler var basılcak okadar:1rolleyes:

allah yardimciniz olsun canim. güzel telaslar bunlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…