slm kızlar.bnde aranıza katılabilirmiyim acaba? benimde 28 haziranda düğünüm:1rolleyes:
kararlıyım tabi kız. babişimi bırakmak zor olcak ama şükür ki bir sokak altta evim yoksam çok zor olurdu.
Nişantaşında da var balım gelinlikçiler ama birazcık pahalı orası.
slm kızlar.bnde aranıza katılabilirmiyim acaba? benimde 28 haziranda düğünüm:1rolleyes:
merhaba canim, bende yeniyim burda :))) benimde dügün temmiz sonunda
hoşbulduk feyzacım.ne güzel.allah hepimizin mutluluğunu daim etsin.evlilik harika birşey sanırımhazırlıklar nasıl gidiyor.benim herşey bitti sayılır gelinlik ve kuaförüm dahil:dance:
feyza bende almanya ya gelin gidicem kız kaydirigubbakcemile2
nişanlım orada okuyor ama benim düğünüm Türkiye de olacak
KHENA nerelerde kızlar yaa haberim yok benim :çok üzgünüm:
ben almanyada yasiyorum canim, türkiyeye gelin gidecegim :) tam tersi yani :)kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
anladım canım.hayırlısı olsun sende türkiyedemi yaşıycaksın.bizde herşey tamam sayılır.evimizi tuttuk,eşyalarımızı aldık şuan ufak tefek dekorasyon işleriyle meşgulüzkaydirigubbakcemile3 işte önümzdeki ayda nikah işlemlerine başlarız hayırlısı ile bide davetiyeler var basılcak okadar:1rolleyes:sanada hayirli olsun canim, benim durumlar biraz karisik, kinam almanyada dügünümde türkiyede olacak. kina ile dügün arasindada 2 ay var nerdeyse, onun icin öncelikle kina hazirliklarini yapiyorum. elbisem hazir, önümüzdeki haftada türbanimi yapacak kuaföre gidecem prova icin. davetiyeleri dagitmaya basladim yavas yavas. mayisin son haftasi olacak kinam.
dügün icin henüz bir hazirligim yok, cegiz haricinde :)
onlarinda haziran basinda tr ye gidince yapacam ins.
sende durumlar nasil?
anladım canım.hayırlısı olsun sende türkiyedemi yaşıycaksın.bizde herşey tamam sayılır.evimizi tuttuk,eşyalarımızı aldık şuan ufak tefek dekorasyon işleriyle meşgulüzkaydirigubbakcemile3 işte önümzdeki ayda nikah işlemlerine başlarız hayırlısı ile bide davetiyeler var basılcak okadar:1rolleyes:
amin canım hepimizin:Saruboceq: zor oluo bazen ama birbirimize olan sevgimizle herşeyin üstesinden geliyoruz sırt sırta verip kimseye yük olamadan yapmaya çalışıyoruz herşeyimiziallah yardimciniz olsun canim. güzel telaslar bunlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?