2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

bir kaç bişi yazcaktım unuttum.

aklımda kalan rasibacım defteri ve kalemi nikah şekeri ararken eminönünde bir şekercide gördüm ama fiyatını sormadım. birazcık pazarlık yap.

ayy 150 milyon bi deftere verilirmi pembeeeeeee biz yaparız seninle orjinal bişey merak etme gelinlik tüllerinden alırız nimet abladan kaydirigubbakcemile2

eminim o an çok stresli ve heyecanlıdır.ama şimdi yinede güzel bi anı olmuş.tam filmlerde olurya yetişcekmi diye heyacanla izleriz.

kesinlikle.çok buruk birgün olmuştu benm için.dönüşte arabanın arka köşesinde sessiz sessiz ağlamıştımsenağlama hey gidi günler hey:1rolleyes: ama allhma çok şükr geride kaldı o günler şimdi sadece gülümseyerek hatrladğmz güzl anılar.şimdi aşkım burda yanımda onun kıymetini daha iyi biliyorum artık:1hug:

sendemiiiibenneyaptımki

bende istiyoommm kızlarrrsositososito

çeyiz topiğinde lülülülülülü

dert etme rasibacım ya.yasmine haklı görevlindir birini yapsınlar hazırlasınlar o gün bi köşeye.okdr para verme başka eksğini tamamla o paraylayerimseniben tabi yinede bu bizim fkrimz sen bilirsin

armut piş ağzıma düş yok hep birlikte nasıl yapılır onun formulunu arıcazz klava:

çeyiz topiğine giresim yok sen bi zahmet söyle gelsin şekerleblebi yoksa yicek oklavayı klava:

blueangel1771, croiselle+, jtosik+, lokum06, tosba06 6 kullanıcı okuyorr şuraya bak yaa topik bu hallere düşermiydi eskiden 20-25 kişi okur yazardı ahhh ahhh senağlama

rasiba, paran varsa öyle bir anı defteri de istiyorsan, yap gitsin boşver. Sor tabi bi yerlere daha, en ucuzu ve en içine sineni neyse onu al/kirala vs... Biliyorum masraf falan çok ama, madem olmayinca üzüleceksin...

okuyorum canım ama yetişemedim ancak yazıyorum ( belimde çok şiddetli bir ağrı var dugun yaklastıkca butun hastalıklar benş buluyor

rasiba aslında şu açıdan bakılırsa eğerki gerçekten istiyosan bencede fiyata takılma.bir kere evleniyosun ve hep hatıra kalacak bişey yeri geliyor çok lüzümsüz şeylere ne paralar veriyoruz.seni en az yoracak şekilde ayarla bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…