2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlar çoook mutluyum:dance: çünkü nişanlımın hepatit c için yaptırdığı hcv-rna doğrulama testi negatif çıktı,tertemizmiş şükürler olsun,artık evimi kafam daha da rahat dizebileceğim inşallah,allah izin verirse:Saruboceq:

ben geldimmmmm kızlar.kimler var?nasılsınız?ayyy bizim kredi işi çözülecek gibi sankim.azcık moralim düzeldi bugün kaydirigubbakcemile2

çeyiz bölümüne burasıymış gibi döktürdüm bi güzelll.. bende diyorum bizim topic nekadar kalabalıkk kaydirigubbakcemile

--------------------------------------------------------------------------------

anaaa kızlar ne kadar kalabalığız maşallahh!!!
nasılsınız kızlar
ben çok mutluyum 2 gün önce evimiz alındı hemde kendi annemgile 2 cadde uzaklıktaa
evi dışardan görebildim daha.. içindekiler 15 güne çıkacaklar rahatsız etmeyelim dedikk ama
resmen ÇATLIYORUMM meraktann süprizzzzz
işta bunları yazdımm... ah kafam ah

Mısra'cım hoşgeldin... Yine sessizdi bugün topic, ama keyifsiz değildi. Ev tutanlar, alanlar, kredi sorununu çözenler... Biraz bel ağrımız vardı o kadar. Senin sağlığın nasıl oldu?

nilttcim çok sevindim canım geçmiş olsun büyük bir yük kalkmıştır eminim üstünden

ben geldimmmmm kızlar.kimler var?nasılsınız?ayyy bizim kredi işi çözülecek gibi sankim.azcık moralim düzeldi bugün kaydirigubbakcemile2

elifcimm ben varım hihoyyyt nasıl düzelcek kız miras mı çıktı yoksa -tatlicadiarzu- ay hadi bakalım inşallah düzelir biran önce, biz de evi tuttuk bu arada :teytey: hani en çok ben rahatlıcam demiştin ya o bakımdan söylüyorum bir daha sana kaydirigubbakcemile5

çeyiz bölümüne burasıymış gibi döktürdüm bi güzelll.. bende diyorum bizim topic nekadar kalabalıkk kaydirigubbakcemile

kaydirigubbakcemile3 cevap yazan oldumu peki daisycim,hayırlı olsun canım evin güle güle oturun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…