yaa bu arada benim takvimim gitmiş senağlama neden ki fisfisfis
canım ne diyosun sen aynen öyle,gerçekten de büyük bir yük kalktı üstümden teşekkür ederim.. ikimizde rahat görünüyorduk ama çaktırmıyorduk birbirimize,herşeyin başı sağlık,nolur kızlar şuyum yok buyum yok diye üzülmeyin hiç bir zaman inanın sağlık olunca herşey yerine geliyor...a.s.nilttcim çok sevindim canım geçmiş olsun büyük bir yük kalkmıştır eminim üstünden
senağlamasenağlama
kızlar benim moralim çok bozuk biliyorsunuz dünden beri nikah işlemleri için uğraşıyoruz.. nikah dairelerini dolaştık istediğimiz gün ve saate yer yok sabahtan beri zırlamaktan gözlerim şiştii senağlamasenağlama o kadar uğraş et. o sinirle evrakları buruşturup fırlattım yolda yeter be diye bağırdım. başladım ağlamya senağlamasenağlama
uğraş uğraş bide gün bulama nasıl iş bu yaa..
ben evlenemiyeceğim galiba herşeyim ters gidiyor üzerimde bir uğursuzluk var..
tek umudum kaldı oda önümüzdeki ay yeni kurulan bi belediye senağlama ordada olmazsa ben evlenmiyorum haberiniz olsunn :a015:
annneeeeee 45 gün kalmış :1shok: :1shok: :1shok:
senağlamasenağlama
kızlar benim moralim çok bozuk biliyorsunuz dünden beri nikah işlemleri için uğraşıyoruz.. nikah dairelerini dolaştık istediğimiz gün ve saate yer yok sabahtan beri zırlamaktan gözlerim şiştii senağlamasenağlama o kadar uğraş et. o sinirle evrakları buruşturup fırlattım yolda yeter be diye bağırdım. başladım ağlamya senağlamasenağlama
uğraş uğraş bide gün bulama nasıl iş bu yaa..
ben evlenemiyeceğim galiba herşeyim ters gidiyor üzerimde bir uğursuzluk var..
tek umudum kaldı oda önümüzdeki ay yeni kurulan bi belediye senağlama ordada olmazsa ben evlenmiyorum haberiniz olsunn :a015:
merhaba kızlar umarım herkesin keyfi yerindedir
Mısra'cım hoşgeldin... Yine sessizdi bugün topic, ama keyifsiz değildi. Ev tutanlar, alanlar, kredi sorununu çözenler... Biraz bel ağrımız vardı o kadar. Senin sağlığın nasıl oldu?
Elifcim hallolacak kredi işiniz hiç merak etme cnm.
Burcuözgecim nasılsın?
Roselin,pinkgun,tosba,nilt,rasibacım umarım sizlerinde keyfi yerindedir.
Khenacım konuyu tam olarak anlamadım,istediğin bir tarih ve saat mi var bunun özel bir sebebi mi var cnm?[/QUOTEiyim canım ama günler geçtikçe borçlar çoğalıyo biz çözüm yolu bulmaya çalışıyoruz arstilden yatak odası bakıp geldik şimdi burcu mu almıştı arstilden beyazlı siyahlı çok hoşuma gitmişti modeli 2.300 dediler fiyatı uygundu ama sadece karta taksit yapıyorlar bizimde kartlarda okadar limit kalmadı çek le alalım dedik vermediler offffff offfff
Burcuözgecim nasılsın?
Khenacım konuyu tam olarak anlamadım,istediğin bir tarih ve saat mi var bunun özel bir sebebi mi var cnm?[/QUOTEiyim canım ama günler geçtikçe borçlar çoğalıyo biz çözüm yolu bulmaya çalışıyoruz arstilden yatak odası bakıp geldik şimdi burcu mu almıştı arstilden beyazlı siyahlı çok hoşuma gitmişti modeli 2.300 dediler fiyatı uygundu ama sadece karta taksit yapıyorlar bizimde kartlarda okadar limit kalmadı çek le alalım dedik vermediler offffff offfff
iyiyim tatlım sen nasılsınnn :1hug:
Burcuözgecim nasılsın?
Khenacım konuyu tam olarak anlamadım,istediğin bir tarih ve saat mi var bunun özel bir sebebi mi var cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?