2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

nilttcim çok sevindim canım geçmiş olsun büyük bir yük kalkmıştır eminim üstünden
canım ne diyosun sen aynen öyle,gerçekten de büyük bir yük kalktı üstümden teşekkür ederim.. ikimizde rahat görünüyorduk ama çaktırmıyorduk birbirimize,herşeyin başı sağlık,nolur kızlar şuyum yok buyum yok diye üzülmeyin hiç bir zaman inanın sağlık olunca herşey yerine geliyor...a.s.

Son düzenleme:
slm herkese nasılsınız bakalım...
bugünde baya hareketliymiş topiğimiz, elifciğim kredi işinin hallolmasına çok sevindim, nittciğim nişanlının sağlığının iyi olmasınada... hepinizin gözü aydın...
bende herhangi bir gelişme yok... yerimde sayıyorum... yumurta daha dayanmadı yaa hareket yok bende de hahahhaa

senağlamasenağlama
kızlar benim moralim çok bozuk biliyorsunuz dünden beri nikah işlemleri için uğraşıyoruz.. nikah dairelerini dolaştık istediğimiz gün ve saate yer yok sabahtan beri zırlamaktan gözlerim şiştii senağlamasenağlama o kadar uğraş et. o sinirle evrakları buruşturup fırlattım yolda yeter be diye bağırdım. başladım ağlamya senağlamasenağlama
uğraş uğraş bide gün bulama nasıl iş bu yaa..
ben evlenemiyeceğim galiba herşeyim ters gidiyor üzerimde bir uğursuzluk var..
tek umudum kaldı oda önümüzdeki ay yeni kurulan bi belediye senağlama ordada olmazsa ben evlenmiyorum haberiniz olsunn :a015:

canım nsıl olabilir yaaa:bbo:
düğün salonuna mı gelemiyorlar...? yoksa hiç mi yer yok
ay varsın düğüne gelmesin yahu sizden kıymetlimiii....

KHENA canım bu kadar stres yapma.illa ki istediğin tarihte ve saatte olmasa da evleniceksin öyle böyle.bizde istediğimiz gün ve saate bulamadık.çok saçma bigün ve çok saçma bir saat oldu.ama napalım.üzülme nolur sende

khena hafta içi de mi dolu yoksa sadece hafta sonundan mı bahsediyorsun,biz de 4 ay öncesinden tarih almamıza rağmen hafta sonu istediğimiz günü ve saati bulamamıştık ama hafta içleri genelde çok dolu olmuyor

anladığım kadarıyla salona memur getirmeye çalışıyosunuz.diğer belediyelerde demi gün kalmamış?gerçekten çok can sıkıcı bir durum ama bir yolu bulunur merak etme.

Mısra'cım hoşgeldin... Yine sessizdi bugün topic, ama keyifsiz değildi. Ev tutanlar, alanlar, kredi sorununu çözenler... Biraz bel ağrımız vardı o kadar. Senin sağlığın nasıl oldu?

Canım benim ağrılar devam azcık azalsada.Göğüsü halletmiştimgeçen hafta,yarın kalp için gidiyorum,cuma günde inşallah beyin cerrahiye.

iyi akşamlar arkadaşlar khena canım senin anlattıklarını okuyunca kendimi hatrladım aynısını hatırlarsan geçen hafta ben yaşamıştım sinirdin belediyenin kapısında alamıştım ama sonra maltepe belediyesinde ki memur bize 20.30 da gelmeyi kabul etti bizde geç olsunda gel dedik yapacak bişey yok başka salondan çıkıp bize geleck sizinkide halolur muhakkak üzülme morali yüksek tut

Elifcim hallolacak kredi işiniz hiç merak etme cnm.

Burcuözgecim nasılsın?

Roselin,pinkgun,tosba,nilt,rasibacım umarım sizlerinde keyfi yerindedir.

Khenacım konuyu tam olarak anlamadım,istediğin bir tarih ve saat mi var bunun özel bir sebebi mi var cnm?

mısracım ağrılarının azcıka inmesi bile güzel gör bak diğer gidecein doktorlardan da olumsuz bişey çıkmıyacak

Ayyy canım aslında çok şanslısınız,mobilyalarının ve beyazeşyalarının hiçbirini almayanlar şu anda çok şanslılar.Valla bizim sadece salona harcadığımız parayla şu anda tüm ev çok şık bir şekilde dolar.
Yapcak bişey yok tabi o ayrı

Yok mu bir yakınınızda kart tatlım,bende eşimde hiç kart kullanmıyoruz birkaç eşyamızı ablamın eşinin kartıyla aldık ona ödüyoruz.

ay onu soran senmiydin kuzumm :roflol: bende rasiba sordu sandım onun alıntısında öyle görünüyordu:roflol: iyiyim mısram sen nasılsınnnn:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…