arkadaşlar valla ne oluyo anlamıyorum,yaz yaramadı bize galiba(
biz nihayet balayı olayını hallettik 2. kez :) her ne kadar arcadia oteli çok istesemde maddi imkansızlıklar yüzünden başka bi otel oldu hemde çok ucuza :) selge beach otel 5 gün ultra herşey dahil 2 kişi 640 tl ye hallettik.
elifcim süper fiyatmış ya otel nasıl acaba bizim içinde bi baksana kaçpara olurhihoyyyt
günaydın arkadaşlar.hepinize keyifli pazarlar ve kendime de iyi çalışmalar dilerim. :))
bugün itibarı ile tam 41 günüm kaldı.şaka gibi gamyoncuiremsu
julidecim hayırlı olsun lale lodge umarım hayatının en güzel günlerini geçirirsin orda,nevresimin de çok güzelmiş çok sade tam bana göre
burcuözgecim ne yazıkki düz bir model nesi var diyorsun ama benimde anlamadığım böyle düz modellere daha çok para istemeleri,şöyle basit şaşalı bir model isteseydin eminim daha az bir rakam söylerlerdi umarım uygun bir yer bulursun canım yerimseniben
pembecim gideceğiniz tarihi yazın bana bakayım.otel civardaki en iyi otellerden ve kampanya yapmışlar.ben daha önce içine hiç girmedim ve hakkında pek bilgim yok canım.ama gidenler ve daha önce orda çalışanlardan iyi diye duydum.bakalım artık.erken rezervasyonu kaçırmaman lazım yalnız.
canım 5 veya 6 temmuzda farketmez fiyat alıp bilgi verirsen bide yer varmı çok çok sevindirirsin şu arkadaşınıhihoyyyt
canım benim 41 kere maşallahhh
z kalmış darısı başımızaa:1hug:
slm ark lar bende nasipse bu yaz evleniyorum bende aranıza katılmak istiyorum yalnız şöle sıkıntım var
nişanlım uzakta ailem uzakta onun ailesi uzakta ve ben ceyiz için hiçbişey yapamıyorum bu camnımı sıkıyor.nişanlısıyla birlikte çeyiz bakanlara imrenmiyorum.benim gibi olanlar var mı?varsa çeyiz hazırlığı mobilya işlerini nasıl hallediyorlar tabii gelinlik de dahil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?