2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

arkadaşlar valla ne oluyo anlamıyorum,yaz yaramadı bize galiba (
biz nihayet balayı olayını hallettik 2. kez :) her ne kadar arcadia oteli çok istesemde maddi imkansızlıklar yüzünden başka bi otel oldu hemde çok ucuza :) selge beach otel 5 gün ultra herşey dahil 2 kişi 640 tl ye hallettik.

elifcim süper fiyatmış ya otel nasıl acaba bizim içinde bi baksana kaçpara olurhihoyyyt

aysuunnnn kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile2 özledim seni.aşşağıdasın çabuk cevap yaz

elifcim süper fiyatmış ya otel nasıl acaba bizim içinde bi baksana kaçpara olurhihoyyyt

pembecim gideceğiniz tarihi yazın bana bakayım.otel civardaki en iyi otellerden ve kampanya yapmışlar.ben daha önce içine hiç girmedim ve hakkında pek bilgim yok canım.ama gidenler ve daha önce orda çalışanlardan iyi diye duydum.bakalım artık.erken rezervasyonu kaçırmaman lazım yalnız.

günaydın arkadaşlar.hepinize keyifli pazarlar ve kendime de iyi çalışmalar dilerim. :))
bugün itibarı ile tam 41 günüm kaldı.şaka gibi gamyoncuiremsu

ayynenn hayatım..
dü ayaklarıma kara sular indi 5 gelinlikçi gezdim. hepside 2000 lira maliyeti diyor. yerimseniben
en sonunda bir kadınla 1300 e anlaştım kına gecemde de bindallı verece çok cici bindallılar vardı giymeyi düşünmüyordum ama madem verecek giyerim :roflol: sonra cum çok pozitif de bir kadındı inşallah gönlüme göre olacak. ve çok haklısın alışılmışın dışında bir gelinlik olduğundan artı ben neredeyse 5 fotografla gittim şının omzu bunun göğsü bunun altı bunun orası burası diyeyerimseniben neyse atlattım çok şükür. 500 lira kardayım :roflol:
lulidecim kesinlikle haklısın bu bir vesileymiş. bak kadının pahalı fiyat vermesinden 1 geinlik 3 abiye kaybetti kadın. ve inanırmısın kadın bize 400 e anneme abiye dierim demişti. çünkü annelere göre abiyebulmak zor ya onunkini kesin diktirmeyi düşünüyorduk ve tesadüf eseri 200 tl. ye anneme süperrr bir abiye bulduk. tam anneye uygun zariflikte ve ağır. yerimsenibenher şeyde varmış gerçekten bir hayır.

rasibam canım hayırlı olsun ahh ahh allah birde şu evimzin olduğunu gösterse başka bir şey istemiyorum. :1rolleyes: onun için düğünden sonrasını bekliycez mecbur a.s

günaydın arkadaşlar sınava girenlere başarılar benim nişanlıma da başarılar

canım 5 veya 6 temmuzda farketmez fiyat alıp bilgi verirsen bide yer varmı çok çok sevindirirsin şu arkadaşınıhihoyyyt

slm ark lar bende nasipse bu yaz evleniyorum bende aranıza katılmak istiyorum yalnız şöle sıkıntım var
nişanlım uzakta ailem uzakta onun ailesi uzakta ve ben ceyiz için hiçbişey yapamıyorum bu camnımı sıkıyor.nişanlısıyla birlikte çeyiz bakanlara imrenmiyorum.benim gibi olanlar var mı?varsa çeyiz hazırlığı mobilya işlerini nasıl hallediyorlar tabii gelinlik de dahil

bende senın gıbıyım canım. benımde nısanlım ve aılesı uzakta. aılemde bugun gıttı. ben de gıdıcem ama bıraz daha ıslerım var burda. ınternet sayesınde ayarlıyoruz cogu seylerı. tabıkı nısanlınla beraber alısverıs yapmak guzeldır bende bazen ozenıyorum ama hersey ıstedıın gıbı olmuyor bazen. mobılya ınternetten bakıyoruz. katalogsa kamera acıp katalog gosterıyoruz bırbırımıze. gelınlık de bakıcam burda mesela onlarda orda bakıyolar. duruma gore hareket edıcem. benım dugunum hazıranda ama hemen hemen bıttı sayılır ıslerımız. mobılyalar ve gelınlık kaldı bıde ufak tefek seyler. hersey halloluyo merak etmeyerimseniben

inşallah cnm ya dediğin gibi netten bakıyorum indirip nişsanlıma gösteriyorum ama hiç oturma grubu beğenemiyorum küçük ev latleri ıvır zıvır gibi şeyleri ben hallediyorum ama hazirana da 2 ay kaldı sanki hiçbişey yapamamışız yapamayacakmışız gibi geliyor

ohooo hazırana kadar kac ev hazırlanır:roflol: takma kafana o kadar hersey rayına gırer. ben 3 ay once nısanlandım dun ceyızımı de yolladım. bı ben kaldım burda. beyaz esyayı da yollıycam yakında. bende 1 ay sonra gıdıcem ınsallah bı aksılık cıkmazsa. eksık hıc bıtmıyo. gercı ben cogu esyamı almıstım daha onceden ama alınacak seyler bıtmıyokı. 2 gunde bır alısverıse gıdıyodum. yogun bı tempo herseyı hallettım. dugune 3 ay kala ceyız tamam:dance: mobılya ve gelınlıkte sıra. evde tadılat var hala ama bıter yakında. yapılan yerlerın resımlerını de ınternet sayesınde goruyorum. nısanlım cekıyo resımlerını atıyo bana bakıyorum. allah yardım edıyo o kadar dusunme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…