2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

hoşgeldin canım sende evlenecekler arasındasın nasıl gıdıyor yerimseniben

hoşbuldum canım saol.
evet valla evlenecekler arasındayım az kaldı,
bilmem iyi gidiyo galba,biz nişanlımla 7 senedir beraberiz ve 3 senedir nişanlıyızyerimseniben
o yuzden biraz sakin gidiyo hazırlıklara seneler önceden başladığımız için,
şimdiki tek sorunumuz artık düğün olsada ertesi gün olsa:roflol:

antalyada olmasan yardıma gelırdık ısyerıne uzulme bosver gecmısı okuyamadım ne kadarın kaldı dugune

ıyı oyle olması tanımıssındır artık enısteyı :içelim: hayırlı olsun bu arada
dugun tarıhın bellı oldumu

bende 1.5 yıldır nısanlıyım yaza da gıdıcıyız sımdıden zoruma gıdıyor nasıl olacak falan dıye kafayı yıyecem:teselli:

ıyı oyle olması tanımıssındır artık enısteyı :içelim: hayırlı olsun bu arada
dugun tarıhın bellı oldumu

evet artık baya bi tanıyorum:) çok saol canım inşallah hayırlı olur ve tanıdığımdan başka bişe çıkmaz evlilik sonrasısırnaşık şey

23 mayısta evlenicez canım allah kısmet ederse tam 50 gün kaldı:lepi:

bende 1.5 yıldır nısanlıyım yaza da gıdıcıyız sımdıden zoruma gıdıyor nasıl olacak falan dıye kafayı yıyecem:teselli:

hayırlı olsun canım, öyle düşünme gidiciyim deme sonuçta sevdiğin insanın yanına gidiyosun a.s

bence herşeyden mutluluk çıkarmaya bak, valla banada bı ara bi bunaltı geldi ,noluyo napıyorum diye,meğerse her gelin adayına oluyomuş:roflol:

ama nişanlanmışsın, demekki seviyosun demekki evlenmeye hazırsın, bence hep güzel şeyler düşün,

yaza buyuk ıhtımal dugun ama ben sımdıden sterese gırmıs durumdayım

ama öyle deme stres yapma,yani anlıyorum seni ,dediğim gibi bende 1 ay önce falan bi gerginlik oldu bende bi sinir bi stres,
sonra aldım takkeyi önüme düşündümCADIARZU
dedimki ben bu adamı sevmesem bu yüzüğü takmazdım, hem herşeyin tatlı bi heycanı var, biz şuan bilinmezliklerden korkuyoruz, evlilik sonrası neler olcak diye korkuyoruz ama unutma dünyada 1 kişinin yaptığını herkes yaparyerimseniben

herşey olacagına varır,böyle canını sıkıp moralini bozma tadını çıkara.s.

evet herkeste aynı steres arkadaslarım da dıyor evlendıkten sonra dıyosun ne salakmısız o kadar uzulduk uzulme falan dıyorlar ben evın en kucuguyum ondan dolayı olabılır

evet herkeste aynı steres arkadaslarım da dıyor evlendıkten sonra dıyosun ne salakmısız o kadar uzulduk uzulme falan dıyorlar ben evın en kucuguyum ondan dolayı olabılır

evet boşver bencede herşeyin tadını çıkarmaya bak, hiçbigün geri gelmiyo.herşey olacagına varır,başa gelen çekilir boşveeeeeeeer, keyfine bak,hergünün her anın tadını çıkar,evlerin en küçükleride bi gün büyürler,kendini çıkmaza sokma ,rahat ol ,belki seni dünyanın en güzel günleri beklıyo bilemezsinki

benımkı bırazda gorucu usulu gıbı oldu ama tanıyorum karakter olarak falan amcamoglu cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…