2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

yetisir yetisir, ben temmuzda evleniyorum daha hicbirseyim hazir degil :) haziranda gidip her türlü hazirligi yapacagim :)))) siz daha simdiden düsünüyosaniz ben napim :)kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ama son zamana bırakmak streslı olur. ben nısanımı da dugun salonunda yaptım nısanlıgımı dıktırdım falan. onları bıle 1 ay onceden hazırladım. o kadar rahat ettım kı. son zamanlarda hıc bır dusuncem kalmamıs oldu. ben bıraz tez canlıyım onceden hazır olmak rahat oluyor.

ben istesemde erken yapamiyorum canim. almanyada oturuyorum, türkiyeye gelin gidecegim. daha anca kararlastirildi nerede yasiyacagimiz onun icin haziran ortasinda gidip hem gelinlik diktircem hemde ev düzücem. temmuz sonundada dügünümüz var. bayagi bir dar zaman ama bukadar mesafede baska türlü olmuyor malesef

canım herşey yetişir,yeterki para olsun ,bak para olsun 2 günde 1 günde bile herşey alınır yapılır,düzelir merak etme,canını sıkma.herşey yoluna girer..

canim benimde senden bir farkim yok merak etme :) hersey yetisir

ark lar desteğiniz için tesekkür ederim ben bu topici cok sevdim ama şimdi cıkmam lazım yarın görüşmek dileğiyle

Yaaaa yine kimsecikler yooook.Delirecegim haaaaa. Sopayi ben elime alacagim ha klava:
Kiz Nilay kendine benzettin beni a.s.
Bende tezimin son asamasina ulastim kizlar. Carsamba günü Istanbulda olacagim ve gelinlik filan alacagim iste.Insallah hersey 2 haftada hal olur.

insallah canim, allah yardimcin olsun:dance:

kızlar biz bittik nişanlım işten ayrıldı ve düğüne az kaldığı için yeni işe başlayamaz,başlasa da izin alamaz.bu kadar borç harç içinde ne yapıcaz biz şimdi.hep benim yüzümden oldu hemde.gece nöbete kalıyo ve bugün bi kız getirmişler gece hastanede kalacakmış sürekli.bende canere o kızla gece gece aynı yerde kalamazsın ya patronunla konuşur bu işi çözersin yada gerisini sen billirsin dedim.oda patronla konuşmuş..patronu nöbet tutmak zorundasın sistemimiz bu biliyosun demiş.o da ben o kızla aynı ortamda başbaşa tüm gece burda kalamam evlenicem nişanlım da istemiyo zaten deyince sen bilirsin demiş o cadı patronu.canerde tamam o zaman deyip tası tarağı topladığı gibi çıkmış.istifa ettiği için tazminatınıda alamıyo.off ya offf yanlış mı yaptım acaba? senağlama

naparız biz bu halde aileler kafayı yerler üzüntüden.tam düğün önü allahım yardım et bize ne olur

naparız biz bu halde aileler kafayı yerler üzüntüden.tam düğün önü allahım yardım et bize ne olur

canim gecmis olsun allah yardimciniz olsun...benimkide isten cikarildi ama krizden sebeb ve bizde 3 ay sonra evleniyoruz, anliyacagin nerdeyse ayni durumdayiz. ama evlenene allah yardim eder, moralinizi bozmayin, elbette bir hal caresi bulunur

Canim bana sorarsan gidip tekrar konussun ve isine devam etsin. Isyerinde bir kadin sadece kadin ortaminda degil, karisik bir ortamda calisiyor.Erkekde ayni sekilde. Bence bu cok dogal. Benimle mesela 300 kisi Elektrik bölüme basladi ve bu 300 kisinin arasinda 10 tane kizdik diyebilirim. yani erkek ortamindayim. Ve bundan sonraki isyerimde erkeklerle dolu olacak. Bu konuda bir cift birbirini kisitlarsa is biraz zor olur. Hem sen Canere güvenmiyormusun? Sen ona güveniyorsan zaten sorun olmaz. Bide sende zaten turizimde calisiyorsun. Sen daha iyi bilirsin. Illa bir kadin ve bir erkek bir ortamda olunca birsey olacak diye birsey yok. Sen askina güven canim. Birak ucup gitsin derler. Eger dönmez ise hicbir zaman senin olmamistir. Eger dönerse senindir derler ;=)))

canım öncelikle geçmiş olsun , ama nolur panik yapma,herşeyde bi hayır vardır derler ve bu hepimizin başına gelebilir.benimde bi arkadasımın eşi düğüne 15 gün kala işten atıldı.ailelere söyleyemediler.düğünden sonra bile söleyemediler hatta kızın annesi kalmaya geldiğinde çocukcagız iş kıyafetlerini giyip sabahın köründe evden çıkıyodu bişiy belli etmemek için.ama sonra noldu 1 bucuk ay sonra o kadar guzel bi iş bulduki anlatamam...şimdi durumlarıda çok iyi maşallah.yani kısacası allah yuva kurana yardım eder.inancını hiç ama hiç yitirme.allah yardımıcınız olsun..

kesinlikle haklisin

senağlama sabah sabah okadar üzüldümki elif anlatamam umarım bi an önce gelip herşeyin düzeldiğini söylersin aklım sende haber bekliyorumm

gunaydınlar yasmıne8383 cnm napıosunuz elıfsever cnm cok üzüldüm yaa bak ıyı haberlerı beklıoruz ıns bu bı sakadır..cok zor cnm ama herseyın hayırlısı ıns guzel bı iş bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…