ohooo hazırana kadar kac ev hazırlanır:roflol: takma kafana o kadar hersey rayına gırer. ben 3 ay once nısanlandım dun ceyızımı de yolladım. bı ben kaldım burda. beyaz esyayı da yollıycam yakında. bende 1 ay sonra gıdıcem ınsallah bı aksılık cıkmazsa. eksık hıc bıtmıyo. gercı ben cogu esyamı almıstım daha onceden ama alınacak seyler bıtmıyokı. 2 gunde bır alısverıse gıdıyodum. yogun bı tempo herseyı hallettım. dugune 3 ay kala ceyız tamam:dance: mobılya ve gelınlıkte sıra. evde tadılat var hala ama bıter yakında. yapılan yerlerın resımlerını de ınternet sayesınde goruyorum. nısanlım cekıyo resımlerını atıyo bana bakıyorum. allah yardım edıyo o kadar dusunme.
ama son zamana bırakmak streslı olur. ben nısanımı da dugun salonunda yaptım nısanlıgımı dıktırdım falan. onları bıle 1 ay onceden hazırladım. o kadar rahat ettım kı. son zamanlarda hıc bır dusuncem kalmamıs oldu. ben bıraz tez canlıyım onceden hazır olmak rahat oluyor.
slm ark lar bende nasipse bu yaz evleniyorum bende aranıza katılmak istiyorum yalnız şöle sıkıntım var
nişanlım uzakta ailem uzakta onun ailesi uzakta ve ben ceyiz için hiçbişey yapamıyorum bu camnımı sıkıyor.nişanlısıyla birlikte çeyiz bakanlara imrenmiyorum.benim gibi olanlar var mı?varsa çeyiz hazırlığı mobilya işlerini nasıl hallediyorlar tabii gelinlik de dahil
slm ark lar bende nasipse bu yaz evleniyorum bende aranıza katılmak istiyorum yalnız şöle sıkıntım var
nişanlım uzakta ailem uzakta onun ailesi uzakta ve ben ceyiz için hiçbişey yapamıyorum bu camnımı sıkıyor.nişanlısıyla birlikte çeyiz bakanlara imrenmiyorum.benim gibi olanlar var mı?varsa çeyiz hazırlığı mobilya işlerini nasıl hallediyorlar tabii gelinlik de dahil
ay sen baya uzaksın. ben en azından aynı ulke sukretmem lazım:)
ark lar desteğiniz için tesekkür ederim ben bu topici cok sevdim ama şimdi cıkmam lazım yarın görüşmek dileğiyle
Yaaaa yine kimsecikler yooook.Delirecegim haaaaa. Sopayi ben elime alacagim haklava:
Kiz Nilay kendine benzettin beni a.s.
Bende tezimin son asamasina ulastim kizlar. Carsamba günü Istanbulda olacagim ve gelinlik filan alacagim iste.Insallah hersey 2 haftada hal olur.
naparız biz bu halde aileler kafayı yerler üzüntüden.tam düğün önü allahım yardım et bize ne olur
Canim bana sorarsan gidip tekrar konussun ve isine devam etsin. Isyerinde bir kadin sadece kadin ortaminda degil, karisik bir ortamda calisiyor.Erkekde ayni sekilde. Bence bu cok dogal. Benimle mesela 300 kisi Elektrik bölüme basladi ve bu 300 kisinin arasinda 10 tane kizdik diyebilirim. yani erkek ortamindayim. Ve bundan sonraki isyerimde erkeklerle dolu olacak. Bu konuda bir cift birbirini kisitlarsa is biraz zor olur. Hem sen Canere güvenmiyormusun? Sen ona güveniyorsan zaten sorun olmaz. Bide sende zaten turizimde calisiyorsun. Sen daha iyi bilirsin. Illa bir kadin ve bir erkek bir ortamda olunca birsey olacak diye birsey yok. Sen askina güven canim. Birak ucup gitsin derler. Eger dönmez ise hicbir zaman senin olmamistir. Eger dönerse senindir derler ;=)))naparız biz bu halde aileler kafayı yerler üzüntüden.tam düğün önü allahım yardım et bize ne olur
naparız biz bu halde aileler kafayı yerler üzüntüden.tam düğün önü allahım yardım et bize ne olur
Canim bana sorarsan gidip tekrar konussun ve isine devam etsin. Isyerinde bir kadin sadece kadin ortaminda degil, karisik bir ortamda calisiyor.Erkekde ayni sekilde. Bence bu cok dogal. Benimle mesela 300 kisi Elektrik bölüme basladi ve bu 300 kisinin arasinda 10 tane kizdik diyebilirim. yani erkek ortamindayim. Ve bundan sonraki isyerimde erkeklerle dolu olacak. Bu konuda bir cift birbirini kisitlarsa is biraz zor olur. Hem sen Canere güvenmiyormusun? Sen ona güveniyorsan zaten sorun olmaz. Bide sende zaten turizimde calisiyorsun. Sen daha iyi bilirsin. Illa bir kadin ve bir erkek bir ortamda olunca birsey olacak diye birsey yok. Sen askina güven canim. Birak ucup gitsin derler. Eger dönmez ise hicbir zaman senin olmamistir. Eger dönerse senindir derler ;=)))
kızlar biz bittiknişanlım işten ayrıldı ve düğüne az kaldığı için yeni işe başlayamaz,başlasa da izin alamaz.bu kadar borç harç içinde ne yapıcaz biz şimdi.hep benim yüzümden oldu hemde.gece nöbete kalıyo ve bugün bi kız getirmişler gece hastanede kalacakmış sürekli.bende canere o kızla gece gece aynı yerde kalamazsın ya patronunla konuşur bu işi çözersin yada gerisini sen billirsin dedim.oda patronla konuşmuş..patronu nöbet tutmak zorundasın sistemimiz bu biliyosun demiş.o da ben o kızla aynı ortamda başbaşa tüm gece burda kalamam evlenicem nişanlım da istemiyo zaten deyince sen bilirsin demiş o cadı patronu.canerde tamam o zaman deyip tası tarağı topladığı gibi çıkmış.istifa ettiği için tazminatınıda alamıyo.off ya offf yanlış mı yaptım acaba? senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?