2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

sen sağol canım ,
ben yeni mezunum ,mezun olduktan sonra hemen iş buldum çalıştım ama sonra ayrıldım ,
şimdi evdeyım,ilk başlarda çok bunalım yaptım ama şimdide evlilik hazırlıklarıyla ilgileniyorum diye kendımı avutuyorumsırnaşık şey
hala iş bulamıcam gibi gelıyo ama boşverdim herşeyde bi hayır vardır mutlaka

yok mutlu edecegınden kendımden emın olmadıgım kadar emınım de ıste evlılık psıkolojısı son aylara gırdık ya:uhm:

zaten ılk benden sordular ne dıyosun dıye ben oky dıyınce aılemın gonlu pek yoktu akraba dıye benım ıcın verdıler

yok mutlu edecegınden kendımden emın olmadıgım kadar emınım de ıste evlılık psıkolojısı son aylara gırdık ya:uhm:

hah işte meğersem o herkese oluyomuşyerimseniben
madem eminsin mutlu olacagından o zaman hiç sorun yok ,tadını çıkar cidden keyfine vara vara hazırlıklarını yap,bu günleri ne kendine ne ailene nede nişanlına zehir etme.
zaman çok çabuk geçiyo dünyaya bikere geliyoruzyerimseniben

canım ben kaçıyorum, 1-2 saate burda olursan tekrar görüşürüz.
stres yapma nolur kimseye faydası yok kimseye.
hayatının en güzel dönemecindesin, gönlünü ferah tut,bak sen istediğin biriyle evleniyosun ne güzel,bütün olumlu şeyleri düşünki gönlün ferahlasın.öpüyorum senia.s.

dogru ben takmıyayım sagol canım bende ceyız hazırlıgı falan gecıreyım zamanı dugune kadar bırde benı bayagıdır sevıyomus haberım yokmus :asigim:

tesekkur destegın ıcın canım bakarım takılabılırsem grsrz ıyı gecelerkaydirigubbakcemile3

Offf kizlar banada denk gelmiyorsunuz artik, ne oldu böyle yahuuuu...

Burcucum herseyde bir kismet vardir, hic takma kafana. Belki orada diktirseydin hem pahali olacakti hemde begenmiyecektin ;-) Kafana takma. Zaten düz bir model ise cogu yer ucuza diker diye düsünüyorum.

Ay neler vardi daha? CADIARZU Ay unuttum galiba.

Misraciim iyi olduguna sevindim gercekten. Umarim büyük birsey degildir.

Ay kizlar iyi bir haber mi, degil mi bilmiyorum Lale Lodgu tuttuk dün. Yani rezervasiyou yaptik. Lavaboyu ama henüz göremedim. Oraya varinca resmini cekip size gösteririm :lepi:

Rasiba sen mi ev tutmustun canim? Yanlis hatirlamiyorsam. Hayirli ugurlu olsun canim.Ne güzel simdi evini düzenliyeceksin Şeniz Cok eglencelidir.

Bende kina icin yer ariyorum daha.Yerin belli olmasi lazim ki, davetiyeleri haftaya Istanbula gelince bastiralim.

Mhm birde Nevresim alidim dün

Hımmmm daha uyanmamış yaz gelinleri güzel gelinler.Rasiba ev mi tuttun canım hayırlı olsun :)
Jülide nevresimin çok güzel bembeyaz ohhhh mis gibi güle güle kullan

hoşbuldum tatlım teşekkür ederima.s.

hıımm sagol burcucum eğer kahverengini anımsatıyorsa gerçekten boğar evi bana grimsi bir renk gibi görünüyordu..koltuklarım sütlü kahve duvarda koyu olursa biraz donuk olur sanırım ben en iyisi kum bejini seçeyim yine

julidecim hayırlı olsun lale lodge umarım hayatının en güzel günlerini geçirirsin orda,nevresimin de çok güzelmiş çok sade tam bana göre

burcuözgecim ne yazıkki düz bir model nesi var diyorsun ama benimde anlamadığım böyle düz modellere daha çok para istemeleri,şöyle basit şaşalı bir model isteseydin eminim daha az bir rakam söylerlerdi umarım uygun bir yer bulursun canım yerimseniben

benımkı bırazda gorucu usulu gıbı oldu ama tanıyorum karakter olarak falan amcamoglu cunku

nasıl yaa :1shok: hangi devirde yaşıyoruz hala akraba evliliğimi yapılıyor,bu durumun ne kadar sakıncalı olduğunu biliyormusun peki, bir de kendim istedim diyorsun, ne kadar yanlış ve ... neyse

oooooooooo kimsecikler yok hava güzel tabi nişanlılarınızla alışveriştemisiniz
yok yok sınavdasınız yok yok hala uyuyorsunuz kötükedihüso5 dakika içerisinde herkes burda olacakklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…