2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ayy rasıbacım hadı hayırlısı cnm yaa cok sevındım bak alınca resımını beklıoz belkı bızde begenırık alırık kııı

elifcim çok üzüldüm gerçekten ama herşeyde bi hayır vardır karşısına çok daha iyi fırsatlar çıkacaktır gör bak.ayrıca patronu nişanlına o kadar değe veriyo olsa böyle bi nedenden dolatyı düpğün öncesi tazminatsız işten çıkarmazdı

canm bu haliyle bile çok güzel görünüyor:))))
ayy benim evimde hazır olsada resimlerini eklesemm:)

Ah cnm ya yanlış yapmışsın tabi.Nasıl ki nişanlının işhayatında gece nöbetide olsa farketmez bayanlar var bizdede erkekler var.Ben kaç yıl boyunca 3 erkekle tek başıma hemde sokaklarda çalıştım.Neyse artık dönüş yok.Umarım kısa sürede iş bulur cnm çokkk üzüldüm(((

kızlar ya mobılyanızı aldınız mı tv standı alan varmı?
ben tv standı dusunuorum kım ne aldı kaça aldı nerden aldı ögrenmek ıstıorum da..CADIARZU

Ohhhhhhhhhhhh ne iyi çok şanslısınız sevindim cnm.Dönüşte bekliyoruz haberlerini

kızlar benim haftasonu mobilyalarim geldi eve :) Güzel oldular begendim beeen :)))

Hayırlı olsun canım güle güle oturun..

süper yaaa valla çok şanslısın. benimde tepe home da beğendiğim bi koltuk takımı vardı böle kahve rengi puf puf bişi acaba onun fiyatı ne oldu hafta sonu gidipte bakım barii :)))delikafadulden

Canım made hakkında hiçbir bilgim yok ne yazık ki.Benimde işlerim çok yoğun,vakit bulduğumdada yeni evliler topiğinde oluyorum

Alla alla mahkeme işlerimi yoğun yoksaa hayırdır inşallah...-tatlicadiarzu-

yaaa cıldıracağım kızlar yaaaa.... 2,5 senedir ben bu kızı çekiyorum ya... Nişanlımın eski sevgilisi bu sefer de facebookta adını soyadını benimki yapmış. Benim adıma birileri ile konusuyordur mutlaka? fırladı yine tansiyonum... elim ayagim titriyor... Biz bu kızdan asla kurtulamayacağız sanırım!

kızlar ya mobılyanızı aldınız mı tv standı alan varmı?
ben tv standı dusunuorum kım ne aldı kaça aldı nerden aldı ögrenmek ıstıorum da..CADIARZU

ben baya gezdim ama almadım.

sultanbeyli poli spotçular çarşısında süper şık bişi gördüm 1100 dediler.
dudullu tarafında ider mobilyada 1300 dediler oda süperdi.
çok basit bi mağazada çok basit sadece alttaki uzun kısmı 150 tl dedi şok oldum. bi müddet idareten ole bişi alabilirim üzerinede ikea dan rengine uygun raf alırım diyorum fisfisfis valla parasızlıktan napıcamı şaşırmış durumdayımmm :1no2:

nasıl yani yaaaaa klava:

Yuh yaa nasıl kızlar var dünyada sıkma canını senn.. ben daha lisedeki sevgilimden kurtulamadım. 10 sene oldu. hala peşimde sürekli görüşebilmek bana ulaşabilmek için arkadaşlarımı kullnıyo tabi herkes biliyo onun bana ulaşmak için onlara yaklaştığını kimse oralı olmuyo. bide yalvarıyomuş düğüne benide götürün die. delimi nee.
böyle takıntılı insanlar var yani bi türlü kabullenemiyorlar. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…