kızlar günaydın yine hareketli bi gün başlamış anlaşılan bi haberde benden birazdan yatak odamızı almaya gitcez dün tepe home gittik indirim varmış ben bitane beğendim tam bizim odamıza sığacak şekilde beğendiğimde nişanlıma alalım derken daha fiyatını görmemiştik sonra fiyatına baktık kaç para dersiniz 800 milyon evet sadece 800 hatta dün bide %8 kdv indirimi yaptılar 750 ye falan gelecek inanamıyorum birazdan almaya gidiyoruz hatta nişanlım çıkalım dedi gelince görüşürüz kızlar
Canım nişanlım salonu çekti, ama bende henüz yok, bana yolladığında koyarım resmini... Gerci halısız perdesiz çok gariban duruyor :)
Halı begendim haftasonu 1 tane... Pahalı amaAşağıdaki halı, ne dersiniz? Koltuklarım 2 renk, halının içindeki renklerde, koyu kahve ve camel...
Rasiba tadilat nasıl gidiyor, benim mutfakci cok kotu çıktı, tezgahı falan hep yanlış kesmiş, bi daha kesilecek...
kızlar biz bittiknişanlım işten ayrıldı ve düğüne az kaldığı için yeni işe başlayamaz,başlasa da izin alamaz.bu kadar borç harç içinde ne yapıcaz biz şimdi.hep benim yüzümden oldu hemde.gece nöbete kalıyo ve bugün bi kız getirmişler gece hastanede kalacakmış sürekli.bende canere o kızla gece gece aynı yerde kalamazsın ya patronunla konuşur bu işi çözersin yada gerisini sen billirsin dedim.oda patronla konuşmuş..patronu nöbet tutmak zorundasın sistemimiz bu biliyosun demiş.o da ben o kızla aynı ortamda başbaşa tüm gece burda kalamam evlenicem nişanlım da istemiyo zaten deyince sen bilirsin demiş o cadı patronu.canerde tamam o zaman deyip tası tarağı topladığı gibi çıkmış.istifa ettiği için tazminatınıda alamıyo.off ya offf yanlış mı yaptım acaba? senağlama
kızlar günaydın yine hareketli bi gün başlamış anlaşılan bi haberde benden birazdan yatak odamızı almaya gitcez dün tepe home gittik indirim varmış ben bitane beğendim tam bizim odamıza sığacak şekilde beğendiğimde nişanlıma alalım derken daha fiyatını görmemiştik sonra fiyatına baktık kaç para dersiniz 800 milyon evet sadece 800 hatta dün bide %8 kdv indirimi yaptılar 750 ye falan gelecek inanamıyorum birazdan almaya gidiyoruz hatta nişanlım çıkalım dedi gelince görüşürüz kızlar
benim de aklımda made... devre arkadasi bilir belki ama Mısra da artık seyrek uğruyooo
kızlar benim haftasonu mobilyalarim geldi eve :) Güzel oldular begendim beeen :)))
Canım made hakkında hiçbir bilgim yok ne yazık ki.Benimde işlerim çok yoğun,vakit bulduğumdada yeni evliler topiğinde oluyorum
kızlar ya mobılyanızı aldınız mı tv standı alan varmı?
ben tv standı dusunuorum kım ne aldı kaça aldı nerden aldı ögrenmek ıstıorum da..CADIARZU
yaaa cıldıracağım kızlar yaaaa.... 2,5 senedir ben bu kızı çekiyorum ya... Nişanlımın eski sevgilisi bu sefer de facebookta adını soyadını benimki yapmış. Benim adıma birileri ile konusuyordur mutlaka? fırladı yine tansiyonum... elim ayagim titriyor... Biz bu kızdan asla kurtulamayacağız sanırım!
kızlar ya mobılyanızı aldınız mı tv standı alan varmı?
ben tv standı dusunuorum kım ne aldı kaça aldı nerden aldı ögrenmek ıstıorum da..CADIARZU
yaaa cıldıracağım kızlar yaaaa.... 2,5 senedir ben bu kızı çekiyorum ya... Nişanlımın eski sevgilisi bu sefer de facebookta adını soyadını benimki yapmış. Benim adıma birileri ile konusuyordur mutlaka? fırladı yine tansiyonum... elim ayagim titriyor... Biz bu kızdan asla kurtulamayacağız sanırım!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?