2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlar benim haftasonu mobilyalarim geldi eve :) Güzel oldular begendim beeen :)))

geceyimben ne güzel içine sinmesi çok önemli. güle güle otur canım evinde a.s.

Günaydın kızlarrrr ben çok mutluyum sizede bulaştırayım bariiii delikafadulden

nişanlım iki hafta sonra gelecek okuldan kabul kağdım ile birlikte :lepi:

ışılcım çok sevindim bir taşla iki kuş vurcan desene iki hafta sonra kaydirigubbakcemile3

ayy senin gerçekten çok az kaldı yaaaaaa kaydirigubbakcemile2

hakkaten nilaycım az kalmış,geçen iş arkadaşlarımdan biri senin düğün ne zamandı dedi 31 mayıs deyince yaa önümüzdeki ay yani dedi, ben o an nasıl heyecanlandım biliyomusun hiç önümüzdeki ay diye düşünmemiştim hep 31 mayıs yani oo daha var gibi geçiyordu aklımdan önümüzdeki ay ne demek yaa, bittim ben kaydirigubbakcemile3

bende 2 haftaya kadar gelinlikçiye gidicem. yetişir demi kızlarr????

yetişir canım merak etme,ama çok da geçe bırakma çünkü allah korusun kötü bi surpiz olursa toparlama payın olsun a.s

pinkgun seninle aramizda bi hafta var, ama benim düğün 2 ay sonra, senin düğün gelecek ay

gececim o zaman sen haziranın ilk haftası evleniyorsun CADIARZU ya ama sen mobilyalarını bile yerleştirmeye başlamışsın benmi çok geriden gidiyorum sizce daha evi tuttuk öylece bekliyoruz kayınvalidem istanbula gitti o dönsün perde bakmaya başlıcaz biraz da onu bekliyorum galiba

Yok canım, benimki biraz hızlı oldu... Ben telaslıyımdır biraz da ondan... Mobilyacı da paranın kalanını almak için acele etti, biraz da ondan...

kızlar evimizin bir odasını çalışma odası yapmaya karar verdik
ikeadan çok sevimli bi sallanan koltuk,kütüphane ve bilgisayar masası aldık
içinde soft yeşiller bulunan bi çalışma odası yapmayı planlıyorum
umarım güzel bişey olur,çünkü beni çok heyecanlandırdı :))

Süper olur bence...

geceyimben ne güzel içine sinmesi çok önemli. güle güle otur canım evinde a.s.

ışılcım çok sevindim bir taşla iki kuş vurcan desene iki hafta sonra kaydirigubbakcemile3

canımcım çok teşekkür ederim aynen öyle olcak :lepi:

ayyy evett -tatlicadiarzu- kafayı yerim ben 1 ayım kalsa herhaldee kaydirigubbakcemile3

bendeeee laelaelaelaelae

harika bir fikir bizimde muhtemelen çalışma odası olacak almanya da da çoğu mobilya ikea da olduğu gibi montajsız alınıyormuş nişanlım öyle alırız dedi hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…