2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Minilyacım benim evi gördüysen hatırlıyorsundur.Ben tv sehbasıyla ,yemek odası takımının dolabını birleştirmiştim böylece ünite ortaya çıkmıştı.Salon için böyle birşey yapabilirsin.Resim bulabilirsem link vereyim.

croiselle çok sevindim senin adına canım yaaa

bu ne resmiyet bebek çok teşekkür yine de merci canım kaydirigubbakcemile3

kızlar benim haftasonu mobilyalarim geldi eve :) Güzel oldular begendim beeen :)))

tatlım hayırlı olsun

süper süper süperrr yaw eliften sonra sende dört ayak üstüne düştün hee kaydirigubbakcemile3

canımcım halıya bayıldım çok modern duruyor bence kaçırma

kızlar ya mobılyanızı aldınız mı tv standı alan varmı?
ben tv standı dusunuorum kım ne aldı kaça aldı nerden aldı ögrenmek ıstıorum da..CADIARZU

canımcım çok pahalı oluyo bildiğim kadarıyla
o yüzden eğer şansın varsa marangozlardan falanda fiyat alabilrsin model gösterip

ama yuh yani yaaaa
bence hemen listendekilere haber yolla
hatta ben senin yerinde olsam facebookta statüye onunla ilgili kötü şeyler yazarım manyak mı ne yaaa gıcık şey kötükedihüso

ah canım yaa benim şimdiye kadar eski sevgiliilerim peşime düşmedi ama ne yalan söyliyim korkuyom valla her an bişi olcak diye biraz vukuatlıyım da kaydirigubbakcemile3

haha bende çok vukaatlıyım bu yüzden telefon numaramı değiştirdim nolur nolmaz diyeee :roflol:

TV ünitesi değil de sadece sehpa aldım ben. LCD koymaya kısa, altında 2 çekmeceli oluyor ya onlardan... Benim diğer şeylerimi aldığım mobilyacıdan. Normal fiyatı1.100müş de, biz herseyimizi aldığımız için 500e indirdiler!!! Rasiba inşallah koca yatak odası takımını ona yakın fiyata alacak :)

cnm ya aslında bende aynı dertteyım sımcıkk şöle koçtaşta begendık 1300 kusure gelıo sehpasıyla beraber sık bişe aslında ama cok pahalı gıbıme geldı nısanlımda onu alalım dıe tutturdu neysem ıste ama ben kırmızı krem koltuk takımı alcam o yuzden sankı uymıcak havasına gırdım kı uymaz kanımca..
ıste ben cevız krem bı tv standı ıstıorum onuda bulabılırmıyım bılmıom hemde uygun ıstıorum hemde ıkı yanı vıtrınlı ıstıorum cok sey mı ıstıorum(((

ben aldım herşeyimi ünitemi de 1,300 e aldımm

cnm nerden aldın nasıl bişee?

mısraa cım demek ıstedıgını anladım cunku benım bı arkadasta öle yapmıs daha dun gördum yemek odasını bırlestırıp tv standı yapmıs ama ben ole ıstemıorum(
zaten yemek odası almıcam ben..sırf masa alıcam o kadar.

Anladım minilyacım,tv sehbalarıda diğer mobilyalar gibi epeyce ucuzlamış birçok markada haberin olsun tatlım

yasmıne cım cok saol ben sımdı bakıcam sıtesınede sana zahmet olmasın cekebılırsen koy cekemezsen canın sagolsun cnmcım

ben henüz yazmıyor ama sizi okuyorken, Mısranın çok az zamanı kalmıştı... Bugün baktım 2 ayı geçmiş Mısra evleneli... Cok çabuk geçiyor zaman...

ben henüz yazmıyor ama sizi okuyorken, Mısranın çok az zamanı kalmıştı... Bugün baktım 2 ayı geçmiş Mısra evleneli... Cok çabuk geçiyor zaman...

ben de 7 ayları görüyordum da takvimimde yok bu zaman geçmez diyordum şimdi önümüzdeki ay evleniyorum çok hızlı geçiyo valla ben hala yetiştiremedim hiç bişeyimi çok var çok var diye diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…