croiselle çok sevindim senin adına canım yaaa
kızlar benim haftasonu mobilyalarim geldi eve :) Güzel oldular begendim beeen :)))
kızlar günaydın yine hareketli bi gün başlamış anlaşılan bi haberde benden birazdan yatak odamızı almaya gitcez dün tepe home gittik indirim varmış ben bitane beğendim tam bizim odamıza sığacak şekilde beğendiğimde nişanlıma alalım derken daha fiyatını görmemiştik sonra fiyatına baktık kaç para dersiniz 800 milyon evet sadece 800 hatta dün bide %8 kdv indirimi yaptılar 750 ye falan gelecek inanamıyorum birazdan almaya gidiyoruz hatta nişanlım çıkalım dedi gelince görüşürüz kızlar
Canım nişanlım salonu çekti, ama bende henüz yok, bana yolladığında koyarım resmini... Gerci halısız perdesiz çok gariban duruyor :)
Halı begendim haftasonu 1 tane... Pahalı amaAşağıdaki halı, ne dersiniz? Koltuklarım 2 renk, halının içindeki renklerde, koyu kahve ve camel...
Rasiba tadilat nasıl gidiyor, benim mutfakci cok kotu çıktı, tezgahı falan hep yanlış kesmiş, bi daha kesilecek...
kızlar ya mobılyanızı aldınız mı tv standı alan varmı?
ben tv standı dusunuorum kım ne aldı kaça aldı nerden aldı ögrenmek ıstıorum da..CADIARZU
yaaa cıldıracağım kızlar yaaaa.... 2,5 senedir ben bu kızı çekiyorum ya... Nişanlımın eski sevgilisi bu sefer de facebookta adını soyadını benimki yapmış. Benim adıma birileri ile konusuyordur mutlaka? fırladı yine tansiyonum... elim ayagim titriyor... Biz bu kızdan asla kurtulamayacağız sanırım!
Yuh yaa nasıl kızlar var dünyada sıkma canını senn.. ben daha lisedeki sevgilimden kurtulamadım. 10 sene oldu. hala peşimde sürekli görüşebilmek bana ulaşabilmek için arkadaşlarımı kullnıyo tabi herkes biliyo onun bana ulaşmak için onlara yaklaştığını kimse oralı olmuyo. bide yalvarıyomuş düğüne benide götürün die. delimi nee.
böyle takıntılı insanlar var yani bi türlü kabullenemiyorlar. a.s.
bu ne resmiyet bebek çok teşekkür yine de merci canım kaydirigubbakcemile3
AYY ne resmiyeti tatlımmm öyle denk geldi birden yazıverdim yavruşkaaa
ah canım yaa benim şimdiye kadar eski sevgiliilerim peşime düşmedi ama ne yalan söyliyim korkuyom valla her an bişi olcak diye biraz vukuatlıyım da kaydirigubbakcemile3
ben baya gezdim ama almadım.
sultanbeyli poli spotçular çarşısında süper şık bişi gördüm 1100 dediler.
dudullu tarafında ider mobilyada 1300 dediler oda süperdi.
çok basit bi mağazada çok basit sadece alttaki uzun kısmı 150 tl dedi şok oldum. bi müddet idareten ole bişi alabilirim üzerinede ikea dan rengine uygun raf alırım diyorum fisfisfis valla parasızlıktan napıcamı şaşırmış durumdayımmm :1no2:
ben aldım herşeyimi ünitemi de 1,300 e aldımm
Minilyacım benim evi gördüysen hatırlıyorsundur.Ben tv sehbasıyla ,yemek odası takımının dolabını birleştirmiştim böylece ünite ortaya çıkmıştı.Salon için böyle birşey yapabilirsin.Resim bulabilirsem link vereyim.
cnm ya aslında bende aynı dertteyım sımcıkk şöle koçtaşta begendık 1300 kusure gelıo sehpasıyla beraber sık bişe aslında ama cok pahalı gıbıme geldı nısanlımda onu alalım dıe tutturdu neysem ıste ama ben kırmızı krem koltuk takımı alcam o yuzden sankı uymıcak havasına gırdım kı uymaz kanımca..
ıste ben cevız krem bı tv standı ıstıorum onuda bulabılırmıyım bılmıom hemde uygun ıstıorum hemde ıkı yanı vıtrınlı ıstıorum cok sey mı ıstıorum(((
cnm nerden aldın nasıl bişee?
ider mobilyadan aldım khena da baktı onları gördü ama şuan elimde resim yok malesef şık bişey oldukça byük parça parça istediğin parçayı alabiliyosun istersen resim bulabilirsem yüklerim canım
cnm ya aslında bende aynı dertteyım sımcıkk şöle koçtaşta begendık 1300 kusure gelıo sehpasıyla beraber sık bişe aslında ama cok pahalı gıbıme geldı nısanlımda onu alalım dıe tutturdu neysem ıste ama ben kırmızı krem koltuk takımı alcam o yuzden sankı uymıcak havasına gırdım kı uymaz kanımca..
ıste ben cevız krem bı tv standı ıstıorum onuda bulabılırmıyım bılmıom hemde uygun ıstıorum hemde ıkı yanı vıtrınlı ıstıorum cok sey mı ıstıorum(((
cnm nerden aldın nasıl bişee?
ider mobilyadan aldım khena da baktı onları gördü ama şuan elimde resim yok malesef şık bişey oldukça byük parça parça istediğin parçayı alabiliyosun istersen resim bulabilirsem yüklerim canım
cnm yuklersen cok sevınırım ıder mobılyayı bılıorum telıde var bende :)))
cnm yuklersen cok sevınırım ıder mobılyayı bılıorum telıde var bende :)))
canım sitesinde benim aldığım model yok ama para ödemeye gittiğimde çekmeye çalışıcamm
iki ay sonra bugün düğünüm var kızlaaarrrrr....
ben henüz yazmıyor ama sizi okuyorken, Mısranın çok az zamanı kalmıştı... Bugün baktım 2 ayı geçmiş Mısra evleneli... Cok çabuk geçiyor zaman...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?