ayyy süperrr yaaaa şaka gbi hepimizi hatırlıyorum daha 7 8 aylardaydık ne çabuk geçiyo zaman inanamıyorum ben halaaaaaa
akşam gelinlik ayakkabısı bakmaya gideceğim, bulurum umarım :)
ayyy evett -tatlicadiarzu- kafayı yerim ben 1 ayım kalsa herhaldee kaydirigubbakcemile3
ayyy ne guzel kızlar yaa bole deyınce ben heyecanlanıorum o gunler gelıcekmı ayy benım evlenmemede ıkı ay kalsa keskemmm(
sen şimdiden yedin zaten kafayı 1 ay kala halini merak ediyorum :roflol:
naptım be kafayı yicek uslu uslu duruyorum burdaa :dilcikar:klava:
akşam gelinlik ayakkabısı bakmaya gideceğim, bulurum umarım :)
sen şimdiden yedin zaten kafayı 1 ay kala halini merak ediyorum :roflol:
ay gülcem gülemiyorum korkudan yine oklava çıkacak diye :roflol:
ben geldim kızlar biraz geç oldu ama yatak odamızı aldık ya çok ucuza geldi çok mutluyum bu da haloldu
ben geldim kızlar biraz geç oldu ama yatak odamızı aldık ya çok ucuza geldi çok mutluyum bu da haloldu
ay gülcem gülemiyorum korkudan yine oklava çıkacak diye :roflol:
kızlar biz bittiknişanlım işten ayrıldı ve düğüne az kaldığı için yeni işe başlayamaz,başlasa da izin alamaz.bu kadar borç harç içinde ne yapıcaz biz şimdi.hep benim yüzümden oldu hemde.gece nöbete kalıyo ve bugün bi kız getirmişler gece hastanede kalacakmış sürekli.bende canere o kızla gece gece aynı yerde kalamazsın ya patronunla konuşur bu işi çözersin yada gerisini sen billirsin dedim.oda patronla konuşmuş..patronu nöbet tutmak zorundasın sistemimiz bu biliyosun demiş.o da ben o kızla aynı ortamda başbaşa tüm gece burda kalamam evlenicem nişanlım da istemiyo zaten deyince sen bilirsin demiş o cadı patronu.canerde tamam o zaman deyip tası tarağı topladığı gibi çıkmış.istifa ettiği için tazminatınıda alamıyo.off ya offf yanlış mı yaptım acaba? senağlama
peki bi soru daha soruyorum, hani şu bütün günü çeken fotocular var ya... Onlardan istiyorum... Yaptıran, bilgisi vs olan?
gül gül hadi bişey demicemmm laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?