2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Hayalet topic olduk hayalet topicccc klava:
giden gidene nerdesiniz olumm.. klava:
Tubiş in hazırlıklar ne alemde acaba
1 haftası kaldı. heyecan nasılll..
diğer kısçelerrr neler aldınız bu hafta sonu dökün bakımm eteğinizdeki taşlarııı hihoyyyt

akşam gelinlik ayakkabısı bakmaya gideceğim, bulurum umarım :)

bulursun canım beyaz ayakkabıdan bol bişey yok şu aralar,yada benim gözüm hep beyaz ayakkabı aradığı için bana öyle geliyor kaydirigubbakcemile3 ben ayakkabımı aldım ama hala bakınıyorum acaba bi tane de yedek mi alsam acaba diye,malum topuk kırılır mırılır her zaman garanticiyimdir de kafamçokkarıştı

ben geldim kızlar biraz geç oldu ama yatak odamızı aldık ya çok ucuza geldi çok mutluyum bu da haloldu

ay gülcem gülemiyorum korkudan yine oklava çıkacak diye :roflol:

gülmek serbestttt..
ya ben istediğim gibi ayakkabı bulamıyorum bulduğumda 175 tl diyo 1 gün için çok pahalı yaaa ( :uhm:

peki bi soru daha soruyorum, hani şu bütün günü çeken fotocular var ya... Onlardan istiyorum... Yaptıran, bilgisi vs olan?

ah be elifcim,bu mesajı görmemişim ben, canımcım siz zaten yeni evli olacaksınız yeni evli adamın gözünün başka kadınları göreceğini sanmıyorum,hem iş hayatı bu her zaman etrafındaki kadınlardan uzak tutamazsınki onu, keşke böyle bir konuşma yapmasaydın onunla, belli ki o da sana olan sevgisini göstermek belki de güvenini kazanmak için daha da ileri götürmüş durumu,umarım düzelir canım ne diyebilirim ki

ben geldim kızlar biraz geç oldu ama yatak odamızı aldık ya çok ucuza geldi çok mutluyum bu da haloldu

rasiba güle güle kullan,çok ucuza gelmiş eğer o yazdığn fiyata yine bulduysan,ki tepe home ürünlerine de bayılırım.. ve evet foto bekliyoruuuuzzz hihoyyyt

peki bi soru daha soruyorum, hani şu bütün günü çeken fotocular var ya... Onlardan istiyorum... Yaptıran, bilgisi vs olan?

canım yaptırmadım ama bayağ tuzlu oluyor diye biliyorum,emin değilim ama julide sanırım bu şekilde anlaşmıştı fotoğrafçıyla :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…