kızlar dişler hamilelikde çok önemliymiş,kalsiyum eksiklii o dönemde çok olacağından çok çabuk çürür ve kırılırmış,ayrıca dişinizdeki ehrhangi bir çürük bebeğinizin sağlığınıda etkiliyormuş,ve hamileyken diş tedavisi yaptıramayacağınızdan önceden tedbir almak lazımmış,doktur öle dedi
kızlar dişler hamilelikde çok önemliymiş,kalsiyum eksiklii o dönemde çok olacağından çok çabuk çürür ve kırılırmış,ayrıca dişinizdeki ehrhangi bir çürük bebeğinizin sağlığınıda etkiliyormuş,ve hamileyken diş tedavisi yaptıramayacağınızdan önceden tedbir almak lazımmış,doktur öle dedi
croiselle bacım mahkeme kararı olmadan yapılan tüm dinlemeler geçersizdir ve hatta suçtur
kızlar düğünden önce solaryuma girmek istiyorum ama daha önce hiç denemedim yan etkisi falan oluyomu
Dove Summer Glow diye bişey... Burcu Özge deyince ben denedim cidden renk fark ediyor. Ama sonra bacağımı kaşıdım, ana ne göreyim, kaşıdığım yer beyazlamış, tüm kremlerde kese yapmışım gibi dökülmüş!bak bir ara burcu özge ( sahi o nerde yawww :uhm: ) bir krem adı vermişti ama unuttum şimdi o kremi sürüyorsun iki gün önceden süper bronz oluyorsun öööle solaryuma felan girmene gerek yok gelsin burcu ya soralım belki KHENA da biliyordur
CAnım o biraz saha seyrek takılıyor, işleri de yoğun sanırım... Aslında gelse de öğrensek nolmuş ağrıları?mısra nerde bilen varmı?
içtima alalım o zaman sağ baştan saaaaaaaay
croiselle bacım mahkeme kararı olmadan yapılan tüm dinlemeler geçersizdir ve hatta suçtur
diş tedavisi olmadını bilidim ama önceden yaptırmak mantıklımış bilgi oldu Şeniz
orionu bilom kaç kez gittim çorluya en son ocak sonunda ordaydım. Kırklarelinde egem diye bir mağza var orda genelde bohça eşyaları satılıyor çorluda varmı emin dilim oraya bakarsın. Aslında istanbula gelebilsen çarşıdan alırdık sana güzel bir takım.
bunu bende bilim gizli olan şeyler delil sayılmıyomuş. dizilerden öğrendim :roflol:
mısra nerde bilen varmı?
içtima alalım o zaman sağ baştan saaaaaaaay
1 benim
BEN başladım saymaya 1 kaydirigubbakcemile3
İkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihihoyyyt o zaman
1 benim
durun ben bi oraya mesaj bırakem
mısra evine dön seni çok özledik çocuklar perişan diyem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?