2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

evet ablam çocuğa karar verdikten sonra önce dolgu yaptırdı

Evet doğru bizim burda bi arkadaş hamile kaldı. sonra dişçiye gidemedi ilaç kullanamadı aylarca ağrı çekti... bir an önce doğum yapsamda doktora gitsem diyodu.. morfin vurmuyolarmış falan çok zor.

diş tedavisi olmadını bilidim ama önceden yaptırmak mantıklımış bilgi oldu Şeniz

orionu bilom kaç kez gittim çorluya en son ocak sonunda ordaydım. Kırklarelinde egem diye bir mağza var orda genelde bohça eşyaları satılıyor çorluda varmı emin dilim oraya bakarsın. Aslında istanbula gelebilsen çarşıdan alırdık sana güzel bir takım.

Madecim tam 10 gün sonra öğrencem az kaldı sırnaşık şey

lahoya ben geçen hafta soalryuma başladı bir gün araylan giriyorum daha öncede girdim bir problem olmadı. 90 dk giricem düğüne kadar herşey güzel gelin olma için :lepi:

tubiş saol da cnm burda o kadar fazla alternatif var ki hangisine gideceğimi bilemedim bi de ben bembeyazım tek korkum o yani leke vs. kalır mı ya da alerjik bşy olur mu

heee annadım şimdi bende saol made
cehaletin gözü kör olsun laelaelaelaelae

kızlar düğünden önce solaryuma girmek istiyorum ama daha önce hiç denemedim yan etkisi falan oluyomu

tatlım boşver solaryumu yaa
bak bir ara burcu özge ( sahi o nerde yawww :uhm: ) bir krem adı vermişti ama unuttum şimdi o kremi sürüyorsun iki gün önceden süper bronz oluyorsun öööle solaryuma felan girmene gerek yok gelsin burcu ya soralım belki KHENA da biliyordur

ya bu arada burcu dedim de burcucello nerdekine :uhm:

Dove Summer Glow diye bişey... Burcu Özge deyince ben denedim cidden renk fark ediyor. Ama sonra bacağımı kaşıdım, ana ne göreyim, kaşıdığım yer beyazlamış, tüm kremlerde kese yapmışım gibi dökülmüş!

mısra nerde bilen varmı?
CAnım o biraz saha seyrek takılıyor, işleri de yoğun sanırım... Aslında gelse de öğrensek nolmuş ağrıları?

ıkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihihoyyyt o zaman

croiselle bacım mahkeme kararı olmadan yapılan tüm dinlemeler geçersizdir ve hatta suçtur

haydaaa hee annadım şimdi mersi canım hakkat cehaletin gözü kör olsun kaydirigubbakcemile2

annadım canım şimdik ok egem var çorluda bakayım bir
istanbulda çerşı derken hangi çarşı bacım :uhm:

bunu bende bilim gizli olan şeyler delil sayılmıyomuş. dizilerden öğrendim :roflol:

o kadar da dizi izlerim bi öğrenememişim yawww kaydirigubbakcemile
mısra nerde bilen varmı?

canımcım o yeni evliler topiğindedir

içtima alalım o zaman sağ baştan saaaaaaaay

ben bu mesajı yazarken kaç oldum bilmiyom ama BİRRRRRRRR :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…