afferim kız doublebump gün yüzü göstermicen bu erkek milletine:)
ohhhhh elinize sağlık KHENA bacım çok yerinde bi hareket olmuş
ya kızlar geçmişi okuyayım dedim kendimi fakültede hissettim:))
Günaydın fıstıklarımm,
Dün akşam gelinlikçiye gittim. Gelinliğim olmuş yarın akşam teslim alıcam.:lepi:
Ben sezonda gitmedim için şanslıyım hehe çıtırlar olmayacak.
Khenacım, nikah gnü almışsınız. senin yazdığını görmedim kızların tebriklerinden anladım. Ne zamane ve nasıl oldu.
Gelinlik yetişir benimkisi yetişmiş örnek olarak dert etme.
Ben hiç kilo vermedim. Aşkım zayıfladı ben daha çok şiştim gibi geliyor tartılmaya korkuyorum.
Ben ayrıca büstiyer aldım gelinlik zaten çok zayıf gösteriyor akşam bir giydim sankim 45 kiloyum delikafadulden kartiyer çorabı rahatsız ediyormuş öyle diyorlar. Benimkide çorapla giyilebileceklerden ama normal çorap giyicem.
Hoşgeldin hayırlı olsun. Eylül serin olmuyor. Arkadaşım ekimde evlendi. Hava temmuzdaki gibiydi. Şansına hava durumu.
Ben hiç kilo vermedim. Aşkım zayıfladı ben daha çok şiştim gibi geliyor tartılmaya korkuyorum.
Siyah-beyaz ağırlıklı bir eve sürekli giden biri olarak. Duvarlarını değişik boyalar var simli yada kendinden desenlimiş gibi duruyor onlara bak ama renk beyaz olsun.
Halılar beyaz-kırmızı ve siyahlı güzel duruyor.
Perdeleri sakın ama sakım siyahlı alma çok kötü duruyor. Siyah olsun diyorsun beyaz üzerine serpilmiş olsun. Yoksam her yer beyaz olmasına rağmen karanlık bir görüntü oluyor.
Hoşgeldiniz ve hayırlı olsun kızlar.
kızlar ben ceyizlik diye satenli dantelli sabahlık-gecelik takım aldım. 6'lı set. Pijama ve baby-dollu...Bi heves gittim giydim... Aman da ne seksi şey... Sonra ne oldu, pijamasını da deneyeyim dedim. O pijama altı bana tayt oldu tayt... Dikişleri atmadan çıkarmayi becerdim... Valla acıyorum adama
e ne güzel tayt daha sexy olur hemde saten tayt
amaaaaan giyilmiyo zaten üstünüzde duracağı iki dakika zaten:)
tabi kuzum dinliyorum seni
Şimdi benim bi akrabam aldatılıyo. ve kadın eşinin üstüne ses kaydedici cihaz yerleştiriyo sekreteriyle konuşmalarını falan dinliyo. aldatıldığı bariz ortada. ama boşanıpta meydanı onlara bırakmak istemiyor. şimdi eşiyle beraber olan kadına tazminat davası gibi bişi açma hakkı varmı?:uhm:
Canım Ankara Tunalı'da küçük bir dükkandan, markasını bilmiyorum ama arabada şimdi takım... Öğlen iner bakarım markasına.GECE nerden aldın tatlım 6 lı seti bende istiyommmmmm
arıyom arıyom bulamıyomm
cnm her yerde satılıyo bende aldım genelde büyük alışveriş merkezlerinde değilde iç çamaşırcıların toplandığı bi bölge vardır ben ankarada soysal pasajından almıştım çok güzeller ama daha denemedim bile:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?