2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ohhhhh elinize sağlık KHENA bacım çok yerinde bi hareket olmuş
ya kızlar geçmişi okuyayım dedim kendimi fakültede hissettim:))

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlar ben ceyizlik diye satenli dantelli sabahlık-gecelik takım aldım. 6'lı set. Pijama ve baby-dollu...Bi heves gittim giydim... Aman da ne seksi şey... Sonra ne oldu, pijamasını da deneyeyim dedim. O pijama altı bana tayt oldu tayt... Dikişleri atmadan çıkarmayi becerdim... Valla acıyorum adama

İnşallah eylülde güzel olur hava, bende geçen hafta gelinliğimi beğendim, belki 15 model denedim ama sonunda kararımı verdim, haftaya provalara başlıos :) Bu arada jartiyer çorapların bacağa yapışanları var slikonlu yani ipleri yok, rahat olur diye düşünüyorum

canım bende aldım onlardan çok güzel şeyler yaaa:)))
sende dert etme onu zaten üstünde fazla kalmaz:)))

tabi kuzum dinliyorum seni

Şimdi benim bi akrabam aldatılıyo. ve kadın eşinin üstüne ses kaydedici cihaz yerleştiriyo sekreteriyle konuşmalarını falan dinliyo. aldatıldığı bariz ortada. ama boşanıpta meydanı onlara bırakmak istemiyor. şimdi eşiyle beraber olan kadına tazminat davası gibi bişi açma hakkı varmı?:uhm:

cnm her yerde satılıyo bende aldım genelde büyük alışveriş merkezlerinde değilde iç çamaşırcıların toplandığı bi bölge vardır ben ankarada soysal pasajından almıştım çok güzeller ama daha denemedim bile:)

anaaa şimdik bişi sormak istiyorum ben pekala kadın eşinin üstüne dinleme cihazını nasıl yerleştirmiş ki ?? hani bizede lazım olursa ileride diyee

teşekkürler canımda ben pahalı bişi olmasın istiyorum ondan yane

anneannem ankarada oturuyor gelirken al da gel diyim bariiii :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…