2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

anaaa şimdik bişi sormak istiyorum ben pekala kadın eşinin üstüne dinleme cihazını nasıl yerleştirmiş ki ?? hani bizede lazım olursa ileride diyee

Böcek diye ses kaydediciler varmış piilli 1 tl kadar bişi onu kıyafetine dikmiş.
Bu arada Allah lazım etmesin ole şeyi hiç birimizeee

khenacım bu tarz ses kayıtları delil sayılmıyo malesef boşanma davasında da delil olarak gösterse bile kesin delil sayılmayabilir, tazminat davası açabilmesi için bir zararının oluşması gerekir mesela kadının eşiyle ilişkisi yüzünden bebeği düşümüşse,tansiyonu çıkıp felç olmuşsa yada psikolojik bir travma geçirmişse gibi ama en iyisi boşanması bence..

Böcek diye ses kaydediciler varmış piilli 1 tl kadar bişi onu kıyafetine dikmiş.

ayy çok üzüldümm
ya ben onun eşine değilde evli adamlarla kırıştıran o kadınlara hayret ediyorum nasıl bukadar onursuz gurursuz olabiliyolar klava:

biz 150 ye almıştık diye hatırlıyorum ben de çok pahallı bşy olsun istememiştim çünkü normalde saten gecelik giyeceğimi pek sanmıyorum:)

Hadi yaa ama kadın şu an psikolojikmen yıkılmış durumda. yani adam mal varlığının bir kısmını o kadının üstüne yapmış. Ve yıllardır aynı yastığa baş koyan karısının üzerine bir iğne bile yok. Bide neler delil olarak sayılabilir peki. yani bunlara en çok maddi zararı nasıl verebilir?

sigorta ve kilo verme tammada. dişlerini neden yaptırcan onu ilk defa duydum.

:roflol: çocuk programsız olursa güzel olur bence bi sabah bi kalkacaksın hamilesin laelaelaelaelae

:lepi::lepi::lepi:

aaaa deli midir nedir, tabi kendi almış tapusunu kocasının, bizi kocadan edecek... klava:klava:

Bende tapuyu aldım ama düğün öncesi korkmasın diye ses etmiyorum kaydirigubbakcemile3

Tubişcim işte bildiğin gibi düğün gününe yer bulamadık 2 gün önceye gün aldık.

Bu arada gelinliğin hayırlı olsun. Son halinin resmini merak ediyorum..a.s.

İstediğin olmamış ama hayırlısı olsun takma boşver.
yarın akşam çekicem inşallah.

Duydum onuda ama cesaret edemiyom külotlu çorap giyivercem.

amaaaaan giyilmiyo zaten üstünüzde duracağı iki dakika zaten:)

Ayy bütün evliler aynı şeyi diyor neden para verdik o zaman onlara

GECE nerden aldın tatlım 6 lı seti bende istiyommmmmm

arıyom arıyom bulamıyomm

Her yanda var balım onlardan. Orionda falan çamaşırcı varsa vardır. Yada çarşıdaki mağzalarda vardı.

mesela fotoğraflar,adamın kadına yazdığı mektuplar(ama kendi eşine),mahkeme esnasında diğer kadının ve kendi eşinin ikrarı vs...

mesela fotoğraflar,adamın kadına yazdığı mektuplar(ama kendi eşine),mahkeme esnasında diğer kadının ve kendi eşinin ikrarı vs...

Anladım çok teşekkür ederim umarım işe yarar o zaman bi kaç resim yakalamaya çalışsınlar. Adam karısına mektup yazmış gerçekten ama sen çocuklarımı bana düşman ettin falan die yazmış bu olaylardan sonra..
Neyse ilgilendiğin için teşekkür ederim canımmmm Şeniz

kızlar yeniden yolluyorum atlayanlar var galiba

topic 2-3 farklı konudan ilerliyor... Benim aldığım 6'lı setin üzerindeki fiyat 290'dı... ındirim yaptılar ama kaça aldım tam olarak bilmiyorum, yanında başka seyler de vardı çünkü...

kızlar dişler hamilelikde çok önemliymiş,kalsiyum eksiklii o dönemde çok olacağından çok çabuk çürür ve kırılırmış,ayrıca dişinizdeki ehrhangi bir çürük bebeğinizin sağlığınıda etkiliyormuş,ve hamileyken diş tedavisi yaptıramayacağınızdan önceden tedbir almak lazımmış,doktur öle dedi

alla alla nedenmiş yaaa ne güzel delil işte adamla kadının konuşmasını kaydetmiş daa ne ossun hay allam yaa

sigorta ve kilo verme tammada. dişlerini neden yaptırcan onu ilk defa duydum.

Her yanda var balım onlardan. Orionda falan çamaşırcı varsa vardır. Yada çarşıdaki mağzalarda vardı.

sen orionu nerden biliyon kız hihoyyyt

tubisim adettendir adamın karşısına hemen cıbıl çıkılmaz:))

hah bu iyiydi işte duydun mu tubişimmmm ablandan adap usul öğren biraz kaydirigubbakcemile2

kızlar düğünden önce solaryuma girmek istiyorum ama daha önce hiç denemedim yan etkisi falan oluyomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…