anaaa şimdik bişi sormak istiyorum ben pekala kadın eşinin üstüne dinleme cihazını nasıl yerleştirmiş ki ?? hani bizede lazım olursa ileride diyee
Böcek diye ses kaydediciler varmış piilli 1 tl kadar bişi onu kıyafetine dikmiş.
Bu arada Allah lazım etmesin ole şeyi hiç birimizeee
khenacım bu tarz ses kayıtları delil sayılmıyo malesef boşanma davasında da delil olarak gösterse bile kesin delil sayılmayabilir, tazminat davası açabilmesi için bir zararının oluşması gerekir mesela kadının eşiyle ilişkisi yüzünden bebeği düşümüşse,tansiyonu çıkıp felç olmuşsa yada psikolojik bir travma geçirmişse gibi ama en iyisi boşanması bence..
gitsin bi psikologdan rapor alsın ozaman
bu arada çocuk yapmaya karar verdik kızlar:)bu yüzden sağlık sigortası yaptırıcam,doktora gittim karar verdiysen hemen bodoslama olmaz bu işler dedi,önce dişlerimi yaptırcakmışım,sonra kilo verecem derken vazgeçtim çocuktan:))
:roflol: çocuk programsız olursa güzel olur bence bi sabah bi kalkacaksın hamilesinlaelaelaelaelae
aaaa deli midir nedir, tabi kendi almış tapusunu kocasının, bizi kocadan edecek...klava: klava:
Tubişcim işte bildiğin gibi düğün gününe yer bulamadık 2 gün önceye gün aldık.
Bu arada gelinliğin hayırlı olsun. Son halinin resmini merak ediyorum..a.s.
İnşallah eylülde güzel olur hava, bende geçen hafta gelinliğimi beğendim, belki 15 model denedim ama sonunda kararımı verdim, haftaya provalara başlıos :) Bu arada jartiyer çorapların bacağa yapışanları var slikonlu yani ipleri yok, rahat olur diye düşünüyorum
amaaaaan giyilmiyo zaten üstünüzde duracağı iki dakika zaten:)
GECE nerden aldın tatlım 6 lı seti bende istiyommmmmm
arıyom arıyom bulamıyomm
anaaa şimdik bişi sormak istiyorum ben pekala kadın eşinin üstüne dinleme cihazını nasıl yerleştirmiş ki ?? hani bizede lazım olursa ileride diyee
mesela fotoğraflar,adamın kadına yazdığı mektuplar(ama kendi eşine),mahkeme esnasında diğer kadının ve kendi eşinin ikrarı vs...
Böcek diye ses kaydediciler varmış piilli 1 tl kadar bişi onu kıyafetine dikmiş.
Bu arada Allah lazım etmesin ole şeyi hiç birimizeee
tubisim adettendir adamın karşısına hemen cıbıl çıkılmaz:))
khenacım bu tarz ses kayıtları delil sayılmıyo malesef boşanma davasında da delil olarak gösterse bile kesin delil sayılmayabilir, tazminat davası açabilmesi için bir zararının oluşması gerekir mesela kadının eşiyle ilişkisi yüzünden bebeği düşümüşse,tansiyonu çıkıp felç olmuşsa yada psikolojik bir travma geçirmişse gibi ama en iyisi boşanması bence..
sigorta ve kilo verme tammada. dişlerini neden yaptırcan onu ilk defa duydum.
Her yanda var balım onlardan. Orionda falan çamaşırcı varsa vardır. Yada çarşıdaki mağzalarda vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?