2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Oh ohh hadi gözün aydın canıııım. İçin kıpır kıpırdır şimdi senin hihoyyyt

Canım nişanlımı göreceğim için mutluyum ama ailesinin yanına gideceğim için azcık tedirginim.Yani hepside çok iyiler bana karşı.Çokta seviyorum ama gidipte evlerinde kalmak ayrı bişey.Şimdiden tembihledim nişanlıma yanımdan ayrılmak yok diye kaydirigubbakcemile3

turuncu canım sen çok iyi anlıyorum bende yle çok mutluydum... ama geldi bitti işte. hadi darısı senin başınaa... iyi bir haftasonu geçirirsin inşş

Saolasın canım..
Nişanlısıyla aynı şehirde olanlara çok özeniyorum yaaa.Ne güzel her istediklerinde birbirlerini görebiliyorlar.Aaah ahhh bizde böyle yollarını gözlüyoruz :1no2:

Saolasın canım..
Nişanlısıyla aynı şehirde olanlara çok özeniyorum yaaa.Ne güzel her istediklerinde birbirlerini görebiliyorlar.Aaah ahhh bizde böyle yollarını gözlüyoruz :1no2:
cnm kıyamam sanaaa ama az kaldı hep birlikte olcanız onu düşün sabret canım insallah zaman hemen gecer kavusursunuz

merhaba turuncu bence güzel bir duygu aynı şehirde olmak bende nişanlımla kapı komşusuyuz inan canım nişanlımla sorun yok bizim için çok iyi ama ben ailemle biraz sorun yaşıyorum bitanem gitsen suç baksan suç konuşsan suç herşey suç olabiliyo bazen güzelim

Evet ya bide böyle sorunlar var.Babam zaten kıskanç.Nişanlım geldiğinde annem hadi gidin gezin tozun diyor ama babam ne işleri var otursunlar evde diyor :roflol:.
Anlıyacağın böyle kıskanç bi babayla nişanlının aynı şehirde olması biraz tehlikeli olabilir sırnaşık şey.Rabbim biliyor işte :roflol:

naparsınız çırkın gelınlerrr en guzel benım kıskanmayınnn dahada bekarımm ohh
turuncu aman nısanlım olsunda uzakta olsun beee sende şükret bı

naparsınız çırkın gelınlerrr en guzel benım kıskanmayınnn dahada bekarımm ohh
turuncu aman nısanlım olsunda uzakta olsun beee sende şükret bı

Oooy ooy canım benimm.Resmini görmemiş olsam ben daha güzelim derdimde maaşallah çok tatlısın.Rabbim gönlüne göre versin güzelim a.s.

günayın kızlarrrra.s. heeeeyyyyy durun bakimmm aramızda 2009 un ilk gelini ben de olabilirim mart gibi meselaa ya da daha erkenn:Saruboceq: izmirhayal hoşgeldin canım bu arada

benımde nışanıma 9 gun kalmısTI neysee
hayrlıs ne ıse o olsun masallah en arka ben evlencem sız kokmuş gelın olcaksınız ben taze gelınn hııh
alevv nırdesın sesıme gell

canım benimki 26 temmuz 2009.Şimdilik en geç ben evleniyorum :roflol:

hee doğru tatlım yaa senle ardı ardına evleniyorduk kaydirigubbakcemile3 ohh içim rahatladı en son ben değilim diye naniknanik demek aynı dönemde resim ekliycez allah nasip ederse... ayy ne güzel dimi canım yaaa :teytey:

Rabbim ömür boyu güldürsün yüzlerinizi canım.Hep böyle mutlu olursunuz inşaallah.

Bu arada ard arda evleniyoruz evet.İnşaallah resimlerimizi eklemekte nasip olur yerimseniben

resimler dev gidi çıkmasa bir tane daha ekleyecektim amaa korkunç büyük çıkıyor nerden küçültüldüğünü biliyormusunuz hatunlar ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…