2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Anacım onu kime yazdığın belli değildi ki, hatta ben de altına yazdım bu mesaj bana mı diye...
Madem bana teşekkür ederim o zaman :1rolleyes:

kız kkda sorun cıktı bende anlarsın dıye tsk tıkladım baksana bee yaa kaydirigubbakcemile

Merhaba kızlar işten fırsat buldukça gelebiliyorum mutlu kız hoşgeldin ayrıca başınız sağolsun sıkıntılarından en kısa zamanda kurtulursun inşaallah bu arada uğur böcüğü canım kötü insanla uğraşmak çok zor Allah yardımcınız olsun

Bu arada ay tabak süper hele dondurma kaseleri ne değişik ne hoş öyle hangi markanındı canım onlar?

cbell canım iyi günlerde kullan inşallah kulpları kasenin benim de çok hoşuma gitmişti mağazada ama benim gördüğüm kaseler bardak gibiydi bu daha başka değişik güzel

Kızlar bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum.Boynumda düzleşme var,bikaç gün önce ağır şeyler kaldırınca boynum yine ağrımaya başladı.Ağrım o kadar fazla ki başıma vuruyor oda bulantı yapıyor.Bi an önce eve gidip uzanmam lazım yoksa çok kötü olacak.Arkadaşın dışarda işi vardı.Umarım bi an önce gelirde bende giderim :1no2:

cbell canım iyi günlerde kullan inşallah kulpları kasenin benim de çok hoşuma gitmişti mağazada ama benim gördüğüm kaseler bardak gibiydi bu daha başka değişik güzel

Sağol Alevcim, o senin dediğin bardak gibi olanlardan aldım ilk önce tam kasaya giderken bunları gördüm ve bunların daha yaratıcı olduğunu düşünüp bunları almaya karar verdim, nişanlım o bardak gibi olanları her yerden buluruz deyince bi 6 bunlardan aldım, daha sonra da bir 6 lı o bardaklardan alacağım yerimseniben

canım geçmiş olsun benim de boynumda düzleşme var çok fena bir ağrıdır.Git dinlen canım benim öptüm seni

Geçmiş olsun canım :teselli:

turuncu gecmıs olsun cnm
ayy bızm burdada carrefour var cok guzel seyler varr yaa alevle gtcez ıns baska gelmek ısteyen var mı sonra kıskanmayın

turuncu geçmiş olsun canım mutlukız hoşgeldin sen de
keşke ben de istanbulda olsaydım şimdiii gelirdimmmsenağlama

perle uzulmee cnm atla vapura gel yanımıza olmadı ben balıkesıre gttım cok bız gelırız ama paramız cok olsun atlarız vapura 1saate ordayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…