Rabbim ömür boyu güldürsün yüzlerinizi canım.Hep böyle mutlu olursunuz inşaallah.
Bu arada ard arda evleniyoruz evet.İnşaallah resimlerimizi eklemekte nasip olur yerimseniben
laa burcu hanım kör musn bende burdayım sen ndn yoksun bu aralar msn de hee
ben geldim yazım yukarıda kaldı görmediniz mi kızlar ya
Canım imageshack sayfasında resize image 320*240 (for websites en email) yazan bi yer varr.O kutucuğa tıklayarak dene bakalım.Belki olur
canım hoşgeldin. gördüm ben yazını beim tarh şimdilik allah bir aksilik vermezse kesin belli
25 TEMMUZ 2009 :sm_cool:
alev gordum hosgeldın dun bısey olmadı ablamla konusmadım enıstem evdeydı gtmek ıstemedım arkadasımma gıttım babası komada olan bıkac komsu vardı dedıler ablana cok yazık oluyo cok kırıldım ama benı ılgılendrmez bız yapcamıızı yaptık dedım
burcu nerdeydın tatılde bıde sen nışanlınla gttın ohhh masalh benım babam hayatta ızın vermez
kızlar günaydın bankada işlerim vardı işte geldim
arkadaşlar hoşgeldiniz bu arada ilk gelinimiz izmirhayal gördüğüm kadarıyla ben de mayıs içinde bakalım kılzar bu arad düğün tarihleriniz net belli olduğunda haber verin liste hazırlıycaz turuncu ile.
uğurböcüğüm geldim sesine ne yaptın akşam
teşekkür ederim canım hayırlısı olsun inşallah biz de 03 mayıs diyoruz ama 24 mayısa sarkabilir.
Hoşgeldin canım
Bende alev nerde diye düşünüyordum a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?