merhaba canlarım.destekleriniz için teşekkür ederim tek tek.yapacak bişey yok artık,zaman geçsin de düğün bitsin diye bekliyoruz.ikimizin de tadı yok hiç.maddi açıdan göçtüğümüz kesin de bide moraller sıfır olunca iyice kötü olduk.ailesine söyleyemiyor bile işten çıktığını.bizimkiler biliyo onlarda boşverin düğünden sonra daha iyi bi işe girer üzülmeyin diye destek veriyorlar allahtan.krediyi de alamadık hala.anlayacağınız düğün tarihini 1 sene sonrasına atmak istiyorum aslında,ama yer tutuldu parası verildi.adamlar parayı geri vermiyorlar da.bilmiyorum napıcaz?
sizleride üzdüğüm için kusura bakmayın ama bunları anlatıp rahatlayabileceğim kimsem yok.nişanlımla konuşamıyorum bile hemen gözleri doluyo çünkü.
iyiki varsınız senağlama
kızlaaaar ben geldiiiimmmm... :)) nişanım oldu bu haftasonuuu çok şükür.. artık tam anlamıyla düğüne konsantre olabilirim.. siz ne alemdesiniz nasıl gidiyo hazırlıklar.. benim bi an önce gelinlik işine başlamam lazım..
ii akşamlar kızlar ben ailemin nişanlımın ve onun ailesinden de uzak olmaktan dolayı esya gelinlik mobilya bakamamaktan muzdariptim ya nişanlımla karar aldık temmuz sonu yapalım dedik en azından kendi ailemin yanında olacagım ve okullar tatil oldugu için de rahat rahat ceyiz bakabileceğim biraz olsun rahatladım
canım inan herkesin kendine göre zorlukları var :teselli:
bende nişnlımdan ayrı şehirdeyim. onun zaten yardımcı olacak kimsesi yok. tüm mobilyayı bizde uzaktan uzağa seçtik diyebilirim. ama ilginç tarafı evimizi düğünden sonra kurucaz. herşeyimizi aldık ama malesef lojman beklediğimiz için düğünü balayını yaptıktan sonra evi kurucaz.a.s düşünsene evi olmayan gelin ama yeterki gönüller bir olsun üzme kendini :1hug:
merhaba canlarım.destekleriniz için teşekkür ederim tek tek.yapacak bişey yok artık,zaman geçsin de düğün bitsin diye bekliyoruz.ikimizin de tadı yok hiç.maddi açıdan göçtüğümüz kesin de bide moraller sıfır olunca iyice kötü olduk.ailesine söyleyemiyor bile işten çıktığını.bizimkiler biliyo onlarda boşverin düğünden sonra daha iyi bi işe girer üzülmeyin diye destek veriyorlar allahtan.krediyi de alamadık hala.anlayacağınız düğün tarihini 1 sene sonrasına atmak istiyorum aslında,ama yer tutuldu parası verildi.adamlar parayı geri vermiyorlar da.bilmiyorum napıcaz?
sizleride üzdüğüm için kusura bakmayın ama bunları anlatıp rahatlayabileceğim kimsem yok.nişanlımla konuşamıyorum bile hemen gözleri doluyo çünkü.
iyiki varsınız senağlama
iyiki varsınız senağlama
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn arkadaşlar.Neşeli birgün dilerimhihoyyyt
iyiki varsınız senağlama
canım ben öğleden sonra bi yerde bi sunum yapacağım ona hazırlandığımdan buraya girmemeye calisiyorum... Girince engelleyemiyorum kendimi :)
yaa size gülerkene x bey geldi patronum yanii hayırdır faturalar çokmu komik dedi rezil oldummmmmklava: klava: klava:
sm kızlar nasılsınız oo pınar gelmiş sen evlendin demi
tamam canım sana kolay gelsinn bugünllük senii saf dışı bırakıyoruzzz kaydirigubbakcemile2
hadi koşşşşşşşşşşçalışş
Ay benimde çalışmam lazım yaa kovsana benideeeeÇok üzgünüm çoook
nilayyy beni de kov yaaa
sabahtan beri iş yapamadım çeyiz , kilo, sivilce topiğinde gezmekten :1no2:
gelinliklerimizi gördünmü varmıydı gelişme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?