2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

elifcim üzülme dicem ama ne kadar üzgün olduğunu tahmin edebiliyorumm (( umarım en yakın zamanda herşey düzene girer ve çok çok mutlu olursun bu günlerde geride alır çok öpüyorum seni bizi merakta bırakmaaa :Saruboceq:

Günaydın fıstıklarım, hayırlı sabahlar.

Hayırlı olsun canım, dündü sanırım seni sormuştum. Mobilyalarımız aynı renkte olduğu için koltukta hangi renge karar verdiğini merak etmiştim.

Hayırlısı olsun, Temmuzda topikte kimse kalmayacak.

Burcuş sabah yolda seni düşündüm napcak bu kız diye aslında en çok derdim çeyizlerini yerleşmiş olarak geç göreceğim çokmu kötüyüm :sm_confused:

elifsever; inşallah en yakın zamanda Rabbim siziz rahata kavuşturur. Biz neler atlattık. Hiç paramız yoktu ama sonra şansımıza para geldi. Eğer para gelmeseydi şu anda maaşlarımız taksitlerimize yetmeyecek bir durumda olacaktık. Kötü düşünme, olumlu düşün. Düğünüde sakın erteleme, düğünde takılanlarla borçlarınızı kapatmaya çalışırsınız.

cnm benım yaaa cok zor bı durum ama bellı etmemeye calıs uzuldugunu nişanlına emın ol daha ıyı bı iş yakındır belkıde evlenmeden once bulucak inşş herşey yoluna gırer..

Hepinize günaydınn

Niye kusura bakalım elifcim biz nasıl derdimizi sana döküyorsak sende bize dökeceksin tabii. bol bol dua edin Allah evkurana yardım edermiş. Eminim sizede bi kapı açılacak. O olmasa bile ikinizde gençsiniz çalışıp borçlarınızı kapatırsınız. Kendinize inanın sadece kendinize güvenin eminim herşey yoluna girecek.:teselli:

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn arkadaşlar.Neşeli birgün dilerimhihoyyyt

günaydın sanada neşeli bir gün dilerizzzzhihoyyyt

Elifsever gerçekten çok zor bir durum erkekler biz kadınlardan daha güçsüz çok çabuk demoralize olabiliyorlar, o nedenle güçlü olmalısın gün doğmadan neler doğar herşey bi gün düzelecek...

canım ben öğleden sonra bi yerde bi sunum yapacağım ona hazırlandığımdan buraya girmemeye calisiyorum... Girince engelleyemiyorum kendimi :)

tamam canım sana kolay gelsinn bugünllük senii saf dışı bırakıyoruzzz kaydirigubbakcemile2

hadi koşşşşşşşşşş çalışş

Ay benimde çalışmam lazım yaa kovsana benideeeeÇok üzgünüm çoook

nilayyy beni de kov yaaa

sabahtan beri iş yapamadım çeyiz , kilo, sivilce topiğinde gezmekten :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…