2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ayy burcuözgem yerim seni yaaa.. :)) nişan fotolarımı koydum albimler kısmına haberiniz ola kıslar.. uff ben çalışmaya başlayalı beri çok uykucu oldum eve gelince küt diye bayılıyorum

sağol cnm teolog.. şu an gelinlik işini inan ki hiiiiç bilmiyorum... hazırlardan alcam diyorum ama beğenemezsem mecbur diktiricem..

cnm bende hazır almaı düşünüyorum olmazsa diktirecem ama herkes şimdiddeen başladı diktirmeye yetişirmi ki düğün temmuzda ama agustosda yaptıracaklar bile şimdiden başladı

olsun cnm sıkma canını biz de yaptırırız ayol daha çoook var :jeyyar: çok mu gevşeğim ne yaa delikafadulden sonradan tutuşucam gibi ama hadi hayırlısı.. ama hazırlardan mutlaka beğenirim gibi geliyo ben kolay beğenen biriyim zaten..

Canım resimlerine baktım çok güzel görünüyorsun.Allah tamamına erdirsin inşallah

cnm valla ben öle gevşek ve rahattım ki şimdi de strese girdim ben de zor beğenirim ne yapıcam bilmiyorum

ii akşamlar kızlar ben ailemin nişanlımın ve onun ailesinden de uzak olmaktan dolayı esya gelinlik mobilya bakamamaktan muzdariptim ya nişanlımla karar aldık temmuz sonu yapalım dedik en azından kendi ailemin yanında olacagım ve okullar tatil oldugu için de rahat rahat ceyiz bakabileceğim biraz olsun rahatladım

canım inan herkesin kendine göre zorlukları var :teselli:
bende nişnlımdan ayrı şehirdeyim. onun zaten yardımcı olacak kimsesi yok. tüm mobilyayı bizde uzaktan uzağa seçtik diyebilirim. ama ilginç tarafı evimizi düğünden sonra kurucaz. herşeyimizi aldık ama malesef lojman beklediğimiz için düğünü balayını yaptıktan sonra evi kurucaz.a.s düşünsene evi olmayan gelin ama yeterki gönüller bir olsun üzme kendini :1hug:

merhaba canlarım.destekleriniz için teşekkür ederim tek tek.yapacak bişey yok artık,zaman geçsin de düğün bitsin diye bekliyoruz.ikimizin de tadı yok hiç.maddi açıdan göçtüğümüz kesin de bide moraller sıfır olunca iyice kötü olduk.ailesine söyleyemiyor bile işten çıktığını.bizimkiler biliyo onlarda boşverin düğünden sonra daha iyi bi işe girer üzülmeyin diye destek veriyorlar allahtan.krediyi de alamadık hala.anlayacağınız düğün tarihini 1 sene sonrasına atmak istiyorum aslında,ama yer tutuldu parası verildi.adamlar parayı geri vermiyorlar da.bilmiyorum napıcaz?
sizleride üzdüğüm için kusura bakmayın ama bunları anlatıp rahatlayabileceğim kimsem yok.nişanlımla konuşamıyorum bile hemen gözleri doluyo çünkü.
iyiki varsınız
senağlama

canım hayırlı işleri uzatmayın derler bence ertelemeyin bnm nişanlımında daha işi yok tecrübesi olmadığı için hiçbir firma kabul etmiyor ama biz umudumuzu yititrmedik Allah elbette herkesin rızkını verir sizin de verir hele ki yuva da kuracaksanız inan senin durumuna bende üzüldüm bnm ailemden de bşverin düğünden sonra filan bulursunuz diyor veyahut düğüne kadar

canım hiç üzülme. herşey yoluna girecek buna inan. bizde bi kaç ay önce düğünü ertelemeyi düşündük ama bi baktık ki herşey yoluna girmeye başlıyor. sende umudunu yitirme:teselli:

Cnm,ben inanıyorumki bu olumsuz gibi görünen olay çok güzel şeylere gebe.Nişanlın daha iyi bir iş bulacak bak görürsün cnm.Erkekler iş konusunda haklı olarak çok hassaslar.Senin yapacağın tek şey nişanlına iyi davranmak.
HERŞEY GÜZEL OLACAK VE KOCAMAN GÜLÜMSEYECEĞİZ İNŞALLAH.

günaydın kızlar

canım çok tatlı olmuşsun nişanında harika görünüyorsunuz tebrik ederim

ahh ahh gene derdimi depreştirdiniz senağlama senağlama

Elifcim sakın ertelemeyin hiç üzülme tatlım evlenince elele verir birlikte halledersiniz. Bir süre sen çalışırsın yemezsiniz içmezsiniz bir kısmı ödenir borçların nişanlın işe girene kadar .
ama sakın ertelemeyin bir tanem
nişanlına destek ol o şimdi erkek olarak belli de edemiyordru fazla o yüzden sen metin ol kararlı ol bırakma sakın kendini
bak nasıl herşey yoluna girecek öpüyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…