kızlaaaar ben geldiiiimmmm... :)) nişanım oldu bu haftasonuuu çok şükür.. artık tam anlamıyla düğüne konsantre olabilirim.. siz ne alemdesiniz nasıl gidiyo hazırlıklar.. benim bi an önce gelinlik işine başlamam lazım..
Canım resimlerine baktım çok güzel görünüyorsun.Allah tamamına erdirsin inşallah
olsun cnm sıkma canını biz de yaptırırız ayol daha çoook var :jeyyar: çok mu gevşeğim ne yaa delikafadulden sonradan tutuşucam gibi ama hadi hayırlısı.. ama hazırlardan mutlaka beğenirim gibi geliyo ben kolay beğenen biriyim zaten..
Burcucum geçmişi okuyamadım elif ten bir haber var mı?
ii akşamlar kızlar ben ailemin nişanlımın ve onun ailesinden de uzak olmaktan dolayı esya gelinlik mobilya bakamamaktan muzdariptim ya nişanlımla karar aldık temmuz sonu yapalım dedik en azından kendi ailemin yanında olacagım ve okullar tatil oldugu için de rahat rahat ceyiz bakabileceğim biraz olsun rahatladım
merhaba canlarım.destekleriniz için teşekkür ederim tek tek.yapacak bişey yok artık,zaman geçsin de düğün bitsin diye bekliyoruz.ikimizin de tadı yok hiç.maddi açıdan göçtüğümüz kesin de bide moraller sıfır olunca iyice kötü olduk.ailesine söyleyemiyor bile işten çıktığını.bizimkiler biliyo onlarda boşverin düğünden sonra daha iyi bi işe girer üzülmeyin diye destek veriyorlar allahtan.krediyi de alamadık hala.anlayacağınız düğün tarihini 1 sene sonrasına atmak istiyorum aslında,ama yer tutuldu parası verildi.adamlar parayı geri vermiyorlar da.bilmiyorum napıcaz?
sizleride üzdüğüm için kusura bakmayın ama bunları anlatıp rahatlayabileceğim kimsem yok.nişanlımla konuşamıyorum bile hemen gözleri doluyo çünkü.
iyiki varsınız senağlama
merhaba canlarım.destekleriniz için teşekkür ederim tek tek.yapacak bişey yok artık,zaman geçsin de düğün bitsin diye bekliyoruz.ikimizin de tadı yok hiç.maddi açıdan göçtüğümüz kesin de bide moraller sıfır olunca iyice kötü olduk.ailesine söyleyemiyor bile işten çıktığını.bizimkiler biliyo onlarda boşverin düğünden sonra daha iyi bi işe girer üzülmeyin diye destek veriyorlar allahtan.krediyi de alamadık hala.anlayacağınız düğün tarihini 1 sene sonrasına atmak istiyorum aslında,ama yer tutuldu parası verildi.adamlar parayı geri vermiyorlar da.bilmiyorum napıcaz?
sizleride üzdüğüm için kusura bakmayın ama bunları anlatıp rahatlayabileceğim kimsem yok.nişanlımla konuşamıyorum bile hemen gözleri doluyo çünkü.
iyiki varsınız senağlama
iyiki varsınız senağlama
ayy burcuözgem yerim seni yaaa.. :)) nişan fotolarımı koydum albimler kısmına haberiniz ola kıslar.. uff ben çalışmaya başlayalı beri çok uykucu oldum eve gelince küt diye bayılıyorum
sağol cnm teolog.. şu an gelinlik işini inan ki hiiiiç bilmiyorum... hazırlardan alcam diyorum ama beğenemezsem mecbur diktiricem..
ii akşamlar kızlar ben ailemin nişanlımın ve onun ailesinden de uzak olmaktan dolayı esya gelinlik mobilya bakamamaktan muzdariptim ya nişanlımla karar aldık temmuz sonu yapalım dedik en azından kendi ailemin yanında olacagım ve okullar tatil oldugu için de rahat rahat ceyiz bakabileceğim biraz olsun rahatladım
iyiki varsınız senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?