Günaydınnn güzel gelinler,
Işılcım resimi kaldırımısın rica etsem.
Jülide, bu haftamı İstanbul'a gelicekti?
Bilen varmı?
Söylüyordu ama unuttum bende, artık geldiğinde öğrenicez.
Sen yine diğer topikte dolanıyon kanımca, kızlarda uyanamadılar galiba kimsecikler yok.
Son 8 gündeyim.
Dün akşam gelinliğimi aldım :lepi:
madeklava: klava: klava: (sana oklava gösteriom ama arada bende bakıyom oraya yazmasamda)
foto yok madecim, çekmedik istemedim. ama model olan halini koyarım istersen, görmediysen.
bende seni öptüm canımmmgünaydın, geçmişi okumadım hemencecik bi günaydın diyeyim dedim...
Tubis gelinlik isteris :) Made, bizi terketme, öksüz yetim bırakmaKhenacım optum seni :)
madeklava: klava: klava: (sana oklava gösteriom ama arada bende bakıyom oraya yazmasamda)
foto yok madecim, çekmedik istemedim. ama model olan halini koyarım istersen, görmediysen.
bende istiyom yaaa nişanlımla gitmek ama olmayacak maalesef :çok üzgünüm:
hiç unutmam KHENA demişti bi kere bana
sürpriz yaparsın nişanlına diye
eh bende öyle yapcam artık bu düşünceyle avunuyorum senağlama
Helal be sana... Aferim kız cidden... Hep boyle ol :)ahh yawrum ahhh
boşuna demiyorum herkesin sorunu var diyeyerimseniben
ama gel görki çok çok mutluyum.... :1rolleyes:
gel gör ki aşkımla yaşayacağımız o göçebe hayatı bile küçük çaplı bir çılgınlık gençlik ateşi gibi geliyor bana:asigim: öyle gözü kara aşığım 15 gün ordu evinde kalsam yada onun bekar evinde kalsam ne yazarr 2 sene beklemişim ben o adamı :asigim: şu düğün günümü göreyimde gerisi kolay:1hug: hiç dert etmiyorum artık. :1rolleyes: elbette herkes gibi evim kurulsun isterdim ama olmadı napalım yas mı tutayım şimdi dimi ama sırnaşık şey zaten eşyayla birlikte annem kız kardeşim ve teyzemde gelecek 4 kadın her birimiz bir yere girdikmi serhatta erkek işlerini hallettimikaydirigubbakcemile3 ohoo 3 güne yerleştirir,2 günde annem buzluğuma pasta börek atar, 1 haftada üstüne tatil yapar dönerler:roflol::roflol::roflol:
Bu nikahımızdan kızlar ancak yükledim pcye
[img=http://img15.imageshack.us/img15/4483/19032009351.th.jpg]
Benim de benim de...amann yarabbiiiii....
1 ayları gösteriyoooooo........
Huzurunuz olsun da sekerim, yetisti yetismedi diye sıkmayın da kendinizi, gerisi fasa fiso... Bi sekilde yetisiyo... En kötü yarım evde oturur içini yaptirirsinizaydiiciğim, kimse anlamıyor halimden yetişir ne warki, hemen bitecek işler bunlar diyorlar... ama ben burada strese giriorum...
daha oturacağımız evdeki kiracı çıkmadı... ya çıkmazsa... ya oyalarsa yumurta kapıya gelince çıkarsa o saatten sonra ne işime yarayacak... aman tadilat düğünden sonra olsun biz otelde mi kalalım 1 ay diyecez off off!!!!!
Evimi görmek isteyen vaaaaa miiii?
günaydın kıslar
cumanız mübarek olsun
Evimi görmek isteyen vaaaaa miiii?
ya kızlar geç uyanıyosunuz olmuyo ama bundan kelli sabah sekiz buçukda burdayız:)
made ben bu sabah yüzükleri nişanlımın arabasına attım E-5 in ortasında indim arabadn koştum kaçtım iyi yapmışmıyım senağlama
Bu nikahımızdan kızlar ancak yükledim pcye
[img=http://img15.imageshack.us/img15/4483/19032009351.th.jpg]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?