2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

made klava:klava:klava: (sana oklava gösteriom ama arada bende bakıyom oraya yazmasamda)

foto yok madecim, çekmedik istemedim. ama model olan halini koyarım istersen, görmediysen.

Günaydınnn güzel gelinler,

Işılcım resimi kaldırımısın rica etsem.

tatlım dün hemen kaldırmıştım sana sormuştum ama cevap vermeyince kaldırmıştım bak burda
http://www.kadinlarkulubu.com/sohbet-bolumu/180939-2009-yazi-evleneceklerin-paylasim-alani-2218.html

Jülide, bu haftamı İstanbul'a gelicekti?
Bilen varmı?

evet canım çarşamba demişti bu hafta için sanırım gelmiştir

yaa canım çok heyecanlanıyorum ben yaa senin için ama sende tık yok hala delikafadulden

günaydın, geçmişi okumadım hemencecik bi günaydın diyeyim dedim...
Tubis gelinlik isteris :) Made, bizi terketme, öksüz yetim bırakma Khenacım optum seni :)
bende seni öptüm canımmm

made klava:klava:klava: (sana oklava gösteriom ama arada bende bakıyom oraya yazmasamda)

foto yok madecim, çekmedik istemedim. ama model olan halini koyarım istersen, görmediysen.

bizeneee biz foto isterizzzz :dilcikar:

Sekerim benim sevgilim gelinlikçime 1 km uzaklıkla yine de götürmüyorum ben, fotosunu bile göstermiyorum... Bence surpriz daha iyi zaten...

Helal be sana... Aferim kız cidden... Hep boyle ol :)

Tütütütütütü maşaaallllaaaahhh

amann yarabbiiiii....

1 ayları gösteriyoooooo........
Benim de benim de...

Huzurunuz olsun da sekerim, yetisti yetismedi diye sıkmayın da kendinizi, gerisi fasa fiso... Bi sekilde yetisiyo... En kötü yarım evde oturur içini yaptirirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…