2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

canım dediklerinden bişey anlayamadım ama sıkma canını ya esyaların filan yerleşecek elbet kiracı bunu düşünecek ve ona göre ev arıyordur şimdi esyaların yerleşmesi bile 2 3 günü alır

bakalım artık cnm hayırlısı...

yaa bizim duvar yıkılacak iki oda birleştirilecek, dublex ev merdiven yenilenecek sevmedim o merdiveni...
izolasyon yapılacak...
parkeler sistire yapılacak...
boya badana
mufat dolabı zemini fayansları
banyo dolabı fayansları...
off offf
daha aklıma gelmeyen daha neler neler...

hahaha aman canlrına minnet kalmamız desenize:))))
teologcuğum ama sen mobilyalarda karar vermiştin...
bu arada kızlar kaşmir halıda birinciyi alana 2.si bedava kampanyası varmış...
bi arkadaşım çok güsel halılar almış bayıldım...
bi de Ankara da olanlar için. acity'de royal ve pierre cardin halı var orada halılar 40tl falanmış ve de çok güsellermiş:)))
ben alıcı gözle olmadan şöleee bi bakıp çıktım çok hoş halılar vardı cidden:)))) kaşmirde halılar 600 falanmış ama:)))

bir tane yeni duvar örüldü,evin doğalgaz ve su tesisatı döşeniyor,elektrik tesisatı döşenecek...

şu an itibariyle her yer kazılılmış,köstebek yuvası gibi...banyo ve mutfak dolapları ve yerleri yapılacak,duvarlar saten olacak,kapılar,camlar,yerler............

ayyyyyyyyyyyy şaka gibiiiiiiiiiiii
şu anda herşeyin siparişi verildi,evde ustalar da var...ama sadece doğalgaz ve su olayı bitmek üzere...bir de banyo ve mutfak taşlarını eçebildeik o kadar...

cnm karar verdim ama daha almadık hala oturma grubu beğenemedim ya sizlerin tavsiyesi var mı şık ve sade olsun

halı ve perde etabına geçmek istiyorum bendeeee....

bu leveli de başarıyla tamamladıktan sonra artıkk.....:)

kızlar görüşürüz birazdann,
şimdi çıkmak zorundayımmm,,,
öpüyorummm...

off yaa aydiii senin işler benimkinden çokmuş ohh be rahatladım... ama canımı sıkanda ztn kararsız bir insanım nasıl karar verecem seçileceklere off off
inş hemencecik halledilir herşey:)))

Söylüyordu ama unuttum bende, artık geldiğinde öğrenicez.

Sen yine diğer topikte dolanıyon kanımca, kızlarda uyanamadılar galiba kimsecikler yok.

Son 8 gündeyim.

Dün akşam gelinliğimi aldım :lepi:

ayyyyyyyyyy resmini koysana şekerrrrrrrrr
anam diğer topikte dolanıyodumda ahınız tuttu sanırım yazamıyom oraya:))

Günaydın Arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Tubiş gelinliğini aldığına sevindimmm gözün aydın resim bekliyozz unutmadın dimi biziiii
Made naberrr

günaydın, geçmişi okumadım hemencecik bi günaydın diyeyim dedim...
Tubis gelinlik isteris :) Made, bizi terketme, öksüz yetim bırakma Khenacım optum seni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…