2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlar hepinize mutluluklar dilerim şimdiden benim düğünümde seneye, yaza nişanım var bakalım bu zamanlar bizdede telaşe başlar heralde yerimseniben

kızlar hepinize mutluluklar dilerim şimdiden benim düğünümde seneye, yaza nişanım var bakalım bu zamanlar bizdede telaşe başlar heralde yerimseniben

saol canım sana da mutluluklar

ay inanmıyorum eğer hala buralarda olursan sen evlilik hazırlığına başladığında biz nerdeyse 1 senelik evli olucaz ayyyy dimi kız Nilayy pırpır? sırnaşık şey

kızlarr o eşyaları nasıl taşıcaz yaaaaaaaaa
çok zor olacak:çok üzgünüm:

saol canım sana da mutluluklar

ay inanmıyorum eğer hala buralarda olursan sen evlilik hazırlığına başladığında biz nerdeyse 1 senelik evli olucaz ayyyy dimi kız Nilayy pırpır? sırnaşık şey

AYY evet kuşum yaaa şaka gibi valla seneye bu zamanlar bakalım biz neler konuşuyo olcaz grçi ben tahmin eder gibiyim ama kaydirigubbakcemile3

hee ev buldukta taşıması kusur kaldı. ben herşeye razıyım valla hergün yvaş yavaş taşırız napalımm :smiley-cool:

evi temizleyeceksiniz sonra eve getirdiğini her eşya ile birlikte tkrar temizlik yapacaksınız sonra yerleştiriken tekrar temizleyeceksiniz sonra en son tekrar temizleyeceksiniz

tatlı yorgunluklar yaşayacaksınız yani :lepi:

AYY evet kuşum yaaa şaka gibi valla seneye bu zamanlar bakalım biz neler konuşuyo olcaz grçi ben tahmin eder gibiyim ama kaydirigubbakcemile3

ne konusacaz, "ne yemek yaptın... Ben esek herif yemiyo onu, zaten dün de kavga ettik... Kaynanamdan almis gazı, geldi yine başladı... " vs vs vs...

belki işe yararda bi 5 kilo fazladan veririz ne dersinn :roflol:

halı krizi yaşıyoruuzzz. Yaw sanırım benim çok elit bi zevkim var, beğendiğim şeyler hep pahalı çıkıyo :))))

sağol canım sizde seneye bu zamanlar bebiş olaylarını konuşursunuz belki kaydirigubbakcemile3

ahh ahhh inşallah Allah o günleri göstersin yaa

belki işe yararda bi 5 kilo fazladan veririz ne dersinn :roflol:

hah bende onu diycektim

halı krizi yaşıyoruuzzz. Yaw sanırım benim çok elit bi zevkim var, beğendiğim şeyler hep pahalı çıkıyo :))))

aynı ben neden benim beğendiklerimde pahalı çıkıyo hep yaaa

O dağınıklı bir müddet daha gidecek. annemin ve benim ev 15 gün önce ancak toparlanabildi. Bütün kıyafetlerim annemde, çeyiz serildiği için kıyafete yer kalmadı bir iki parça görümlük gitti sadece.

Eşyaları taşımak en basit kısım. Işılın dediği gibi sürekli sil süpür yerleşene kadar.
Çeyiz serersenizde bir kaç kez o olmadı bu olmadı değişikliği, sonra da halıalr yayılır benim kociş gibiyse sizinkiler her gün ev süpürür halıların tüyleri uçuşuyormuş. Düğün sonrasıda halıları yıkama planları yapar.

Eşyalarınızı toparlarken belirli kolileyin yada hurçlayın. eve götürdüğünüzdede (uzun bir kelime oldu) hepsini yerine koyarsanız daha basit oluyor.

yasmin hanım ben hiç kilo vermedim, kocişim zayıfladı.

gece, biraz daha düşük kalitede aynısını bulma imkanın olabilir şekerim, bende neler beğendim uçuk fiyatlardı ama bütçeyle bir karşılaştırma yapınca hemencik vazgeçiyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…