kızlar hepinize mutluluklar dilerim şimdiden benim düğünümde seneye, yaza nişanım var bakalım bu zamanlar bizdede telaşe başlar heralde yerimseniben
doğru diyorsun canım mayıs sonuda tutsak olur bakıcaz işte artık keşke şimdiden tutsak da kira ödemesekk kaydirigubbakcemile3
ben kışlıklarımı falan hurçlara koyup kaldırdım çünkü artık odama girmekten utanıyorumm midem bulanıyo adım atacak yer kalmadı herşey kutularda zaten ev tutulunca hemen götürcem
saol canım sana da mutluluklar
ay inanmıyorum eğer hala buralarda olursan sen evlilik hazırlığına başladığında biz nerdeyse 1 senelik evli olucaz ayyyy dimi kız Nilayy pırpır? sırnaşık şey
kızlarr o eşyaları nasıl taşıcaz yaaaaaaaaa
çok zor olacak:çok üzgünüm:
beeen geldiiim, bi toplantım vardı, yaptım geldim...
AYY evet kuşum yaaa şaka gibi valla seneye bu zamanlar bakalım biz neler konuşuyo olcaz grçi ben tahmin eder gibiyim ama kaydirigubbakcemile3
evi temizleyeceksiniz sonra eve getirdiğini her eşya ile birlikte tkrar temizlik yapacaksınız sonra yerleştiriken tekrar temizleyeceksiniz sonra en son tekrar temizleyeceksiniz
tatlı yorgunluklar yaşayacaksınız yani :lepi:
ne konusacaz, "ne yemek yaptın... Ben esek herif yemiyo onu, zaten dün de kavga ettik... Kaynanamdan almis gazı, geldi yine başladı... " vs vs vs...
evi temizleyeceksiniz sonra eve getirdiğini her eşya ile birlikte tkrar temizlik yapacaksınız sonra yerleştiriken tekrar temizleyeceksiniz sonra en son tekrar temizleyeceksiniz
tatlı yorgunluklar yaşayacaksınız yani :lepi:
halı krizi yaşıyoruuzzz. Yaw sanırım benim çok elit bi zevkim var, beğendiğim şeyler hep pahalı çıkıyo :))))
halı krizi yaşıyoruuzzz. Yaw sanırım benim çok elit bi zevkim var, beğendiğim şeyler hep pahalı çıkıyo :))))
sağol canım sizde seneye bu zamanlar bebiş olaylarını konuşursunuz belki kaydirigubbakcemile3
belki işe yararda bi 5 kilo fazladan veririz ne dersinn :roflol:
doğru diyorsun canım mayıs sonuda tutsak olur bakıcaz işte artık keşke şimdiden tutsak da kira ödemesekk kaydirigubbakcemile3
ben kışlıklarımı falan hurçlara koyup kaldırdım çünkü artık odama girmekten utanıyorumm midem bulanıyo adım atacak yer kalmadı herşey kutularda zaten ev tutulunca hemen götürcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?