zengin insan, onları düşünmeden de alabiliyo sekerim, benim gibi oyle bakıp bakıp cikmiyo :)))
bu yaz evlenece olanlar arasindayim ama hazirliklarda sizin kadar ilerliyemedim daha :)
kizlar siz sehirler arasi tasiniyorsunuz :) ben ne yapayim, ülkeler arasi bi tasimacilik olacak benimki :) ahh ahh :)
Tubiş sabah senin takvimin 5 günü gösteriyordu sanki naptında hemen 4 oldu oo :))))))))))))))))))))
O dağınıklı bir müddet daha gidecek. annemin ve benim ev 15 gün önce ancak toparlanabildi. Bütün kıyafetlerim annemde, çeyiz serildiği için kıyafete yer kalmadı bir iki parça görümlük gitti sadece.
Eşyaları taşımak en basit kısım. Işılın dediği gibi sürekli sil süpür yerleşene kadar.
Çeyiz serersenizde bir kaç kez o olmadı bu olmadı değişikliği, sonra da halıalr yayılır benim kociş gibiyse sizinkiler her gün ev süpürür halıların tüyleri uçuşuyormuş. Düğün sonrasıda halıları yıkama planları yapar.
Eşyalarınızı toparlarken belirli kolileyin yada hurçlayın. eve götürdüğünüzdede (uzun bir kelime oldu) hepsini yerine koyarsanız daha basit oluyor.
yasmin hanım ben hiç kilo vermedim, kocişim zayıfladı.
gece, biraz daha düşük kalitede aynısını bulma imkanın olabilir şekerim, bende neler beğendim uçuk fiyatlardı ama bütçeyle bir karşılaştırma yapınca hemencik vazgeçiyordum.
al bu da benden
hah bak işte tamda bende dediğim gibi bende ülkeler arası nakliye olcak canım ama
Allah tan nişanlım Almanya da ilgileniyorda bana sadece gidip yerleşmesi kalcak
napsın dayanamadı artık bir an önce evlensemde ne olcak görsem diyo a.s :roflol: :roflol:
eee iyi dövseydin bidee :dilcikar:
canım sen zayıflamadıysan biz hiç zayıflayamayızz yaaaaaaaaa:çok üzgünüm:
ben eşyaları taşımanın evden ayrılmanın belirtisi olcak die zor olcak diyodumm
ahh ahhhhhhhh
Kız aşkolsun kıyabilir miyim ben sana... :1hug:
Yaw ben evimi ailemi sevmiyor muyum yaw? Bu kısım bana hiç zor gelmiyo :) Ya da koca budalasi olmuşum ben haberim yok :)))) Şeniz
valla canim bizim durum icler acisi :) ben almanyada esim türkiyede, dügüne 3 ay kaldi ve esim isten cikarildi :) daha nerede yasiyacagimiza karar veremedik :) dolayisiyla hazirlik yapamiyorum :lepi:
Kız aşkolsun kıyabilir miyim ben sana... :1hug:
Yaw ben evimi ailemi sevmiyor muyum yaw? Bu kısım bana hiç zor gelmiyo :) Ya da koca budalasi olmuşum ben haberim yok :)))) Şeniz
herşey hayırlısı ile yoluna girer merak etme canım
:1hug:
Tubiş sabah senin takvimin 5 günü gösteriyordu sanki naptında hemen 4 oldu oo :))))))))))))))))))))
bişi yapmadım farkında bile değilim, acaba takvimi yaptığım saat geldi geçtide düştü yada saat dilimini yanlış zaman seçtim ondan oldu.
Doğru olan son 5 gün.
Eşyalar giderken ve yerleşirken bir şey anlaşılmıyor yani bende öyle oldu. Dünden beri cumadan beri bunalımdayım evdeki son günlerim diye sayıyorum :çok üzgünüm:
tubişim bozma mmoralini böyle bence bu günlerin keyfini çıkart:1hug:
düğün olana kadar herkes peşimizde düğünden sonra kimse yüzümüze bakmıcak beeee:roflol::roflol:
huhuu ben geldim kimse var mı?
walla ya şimdi herkes evimizi, gelinliğimizi merak ediyor düğünden sonra da yemeğe alırlar unutulur gideriz.
moralini bozma diyor sonrada neler diyor. unutlcaz dimi
Elifff, hoşgeldin. nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?