2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ben döndüm kızlar
son gelinlik provamdan
ama hiç keyfim yok
hiç istediğim gibi gelin çiçeği ve de en önemlisi gelin tacı bulamadım
hepsi çok sıradandı seçtim aralarından bir tane ister istemez,biraz farklı gibi olan vardı ama ona da fazladan 120 tl istedi öyle ayılıp bayılsaydım belki yine de verirdim o parayı ama sadece biraz daha gösterişli diye kıyamadım o kadar paraya
oysa kafamda neler vardı benim yaaa ooooooooofffff :1no2:

hosgeldin canim, sıkma sen canini, güzeldir eminim. herzaman mükemmel olsun diye kendimizi parcaliyoruz, aslinda sectiklerimizde cok güzel oluyor. hem sacin yapildiktan sonra cok daha güzel gösterecektir tac v.s.

güzeli birak simdi :)) nerdesin sen, anaaa kapimin dibinde benimle ayni duygulari yasayan biri varda heberim yok. buarada esyalarini ne yaptin ben nakliyat sirketine verdim

ay inan soktayim :) kiz coook yakiniz aynen kapimin dibi yani :) nobertuskirche var hambornda orda oturuyorum ben :) ben türkiyeye gittikce bikac esya götürmüstüm. bu yazda annemler araba ile gidecekler onunla yollicam. cok pahali degilmi ya nakliye sirketi ile?

aynen bende hem soktayim hemde sevindim, hep kendimi yanliz hissetmistim :))
nobertuskirche yi cikartamadim ya, marxlohda media markt var ya bende ordayim. valla bütün esyalarimi 300€ götürdü. ne yapayim kiyamadim burda birakmaya ( nobertuskirche nerde ya ??? hala düsünüyom, hadi gel hamborn rathausda bulusalim :))))

taçını ordan almak zorunda mısın canım? oralarda yok mu hiç tarz şeyler satan bir yer??

Canım daha var senin evlenmene... Neden bunun için keyfini kaçırıyorsun ki... Bakarsın biraz daha, aşık olduğun birşey çıkarsa alırsın... Çıkmazsa da bosver gitsin. Emin ol senin dışında kimse o gün tacını falan görmeyecek... Gelinliğin güzel olmuş mu önemli olan o?

bence üzülme beterin beteri var, bak ben almanyadayim nisanlim tr de , prova yapacak bi gelinligim bile yok, gidecem giyecem alacam (
benimde aklimda neler vardi ama malesef olmuyor hersey ama önemli olan askinla bir ömür olabilmek :)))

300 cok iyi bir fiyat ya, 1000 euro üzerinde bir fiyat söylediler bana kiyamadim acikca. yavas yavas götürürüm dedim.
hamborna yeni bir sentürk acildi. oraya cok yakin oturuyorum ben.kocaman mavi bir camii var insaat halinde.
bugün benim icin zor birini bekliyorum ama bi gün ayarliyalim bulusalim gercekten süper olur. sen türkiyeye nereye gelin gidiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…