simdi bayilcam bende duisburgdan, neresinden
ay cok komik oldu :) ben hamborn/obermarxloh. sen?
cok güzel, bende istiyorummm
saol canim, daha güzelleri sizin olsun
ben döndüm kızlar
son gelinlik provamdan
ama hiç keyfim yok
hiç istediğim gibi gelin çiçeği ve de en önemlisi gelin tacı bulamadım
hepsi çok sıradandı seçtim aralarından bir tane ister istemez,biraz farklı gibi olan vardı ama ona da fazladan 120 tl istedi öyle ayılıp bayılsaydım belki yine de verirdim o parayı ama sadece biraz daha gösterişli diye kıyamadım o kadar paraya
oysa kafamda neler vardı benim yaaa ooooooooofffff :1no2:
güzeli birak simdi :)) nerdesin sen, anaaa kapimin dibinde benimle ayni duygulari yasayan biri varda heberim yok. buarada esyalarini ne yaptin ben nakliyat sirketine verdim
ay inan soktayim :) kiz coook yakiniz aynen kapimin dibi yani :) nobertuskirche var hambornda orda oturuyorum ben :) ben türkiyeye gittikce bikac esya götürmüstüm. bu yazda annemler araba ile gidecekler onunla yollicam. cok pahali degilmi ya nakliye sirketi ile?
ben döndüm kızlar
son gelinlik provamdan
ama hiç keyfim yok
hepsi çok sıradandı seçtim aralarından bir tane ister istemez,biraz farklı gibi olan vardı ama ona da fazladan 120 tl istedi öyle ayılıp bayılsaydım belki yine de verirdim o parayı ama sadece biraz daha gösterişli diye kıyamadım o kadar paraya
ben döndüm kızlar
son gelinlik provamdan
ama hiç keyfim yok
ben döndüm kızlar
son gelinlik provamdan
ama hiç keyfim yok
canım elbisen çok güzelmiş:)))
aynen bende hem soktayim hemde sevindim, hep kendimi yanliz hissetmistim :))
nobertuskirche yi cikartamadim ya, marxlohda media markt var ya bende ordayim. valla bütün esyalarimi 300€ götürdü. ne yapayim kiyamadim burda birakmaya( nobertuskirche nerde ya ??? hala düsünüyom, hadi gel hamborn rathausda bulusalim :))))
kızlar siz kapı komşusu mu çıktınız şimdi:))
evet cim öyle olacak hemde ayni kaderi paylasiyoruz :)) almanyadan tr ye gelin
evet cim öyle olacak hemde ayni kaderi paylasiyoruz :)) almanyadan tr ye gelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?