300 cok iyi bir fiyat ya, 1000 euro üzerinde bir fiyat söylediler bana kiyamadim acikca. yavas yavas götürürüm dedim.
hamborna yeni bir sentürk acildi. oraya cok yakin oturuyorum ben.kocaman mavi bir camii var insaat halinde.
bugün benim icin zor birini bekliyorum ama bi gün ayarliyalim bulusalim gercekten süper olur. sen türkiyeye nereye gelin gidiyorsun?
bu taç gelinlik fiyatına dahildi kızlar yani şimdi beğenip alacağım başka bir taç bana ekstra maliyete neden olacak onu düşünüp sıkılıyorum bir de nerden bulcam benim istediğim tarzda bir taç onu da araştırmam lazım
gelinliğim.. bilmiyorum güzel olmuş gibi ama sanki orjinal modelde arka kuyruk kısmı daha kabarıktı ama tam emin değilim belki de kusur arıyorumdur :bbo: bir de keşke gelinliğin kuyruğunu daha uzun yaptırsaydım diye düşündüm bugün mayıs başı gibi teslim alcam gelinliğimi hala birkaç eksiği var
çok güzel canım gerçekten:)))
bizde burda azru yani KHENA ile birbirimize çok yakınız:) kapı komşusu sayılıyoruz nerdeyseeekaydirigubbakcemile3
insan nasilda seviniyor dimi :)))
ay nedense dilime takıldı bu şarkı :))))
ama benim adım bal böceği
bekleyemem ben bu geceyi
gelir de koynuna girerim ama
sonra da batırırım iğneyi
evet bencede süper ötesi olur hemde :))
evet nakliyatci hemseri cikinca öyle oldu :)) 1000€ bende kiyamazdim.
ben aslen eskisehirliyim ve aydina gelin gidecegim yani yaklasik 7-8 saatlik bi mesafe, hersey sorun yani. Sen nereye gidecen?
Buarada kinani burda nerde ve ne zaman yapacaksin, ben bu konuda cok kararsiz kaldim ya
bu taç gelinlik fiyatına dahildi kızlar yani şimdi beğenip alacağım başka bir taç bana ekstra maliyete neden olacak onu düşünüp sıkılıyorum bir de nerden bulcam benim istediğim tarzda bir taç onu da araştırmam lazım
gelinliğim.. bilmiyorum güzel olmuş gibi ama sanki orjinal modelde arka kuyruk kısmı daha kabarıktı ama tam emin değilim belki de kusur arıyorumdur :bbo: bir de keşke gelinliğin kuyruğunu daha uzun yaptırsaydım diye düşündüm bugün mayıs başı gibi teslim alcam gelinliğimi hala birkaç eksiği var
Cnm ben ankarada yaşıorum valla en iyi 800 e bulabildim o da her yerde olan basit bi modeldi hiç bi özelliği yoktu
500 e mi almış nerde burası yaa bana da söyleyin:)
Feyzaa simdi senin dügün tarihine baktimda bizimkide cok benziyor ya, sakin bana 26.07.2009 deme küt diye düsüp bayilirim valla , cünki benim dügüne 3 ay 9 gün var, senin takvimdede 3 ay 1 hafta 3 gün yaziyor ????
evet canım çok güzel oluyor:)))
arzuyla ben peşpeşe aynı düğün salonunda düğünlerimizi yapıcaktık ama benim sonradan ona yakın başka bir yer oldu.
anaa kadere bak :)) dur bizimde feyzala simdi dügün tarihimiz ayni cikacak gibi, nefesimi tuttum bekliyorum, sesim cikmazsa bilin ki bayildim :))
saka gibisin inanki :) evet benim dügün 26.07.2009 :) aglamak istiorum :)senağlamasenağlamasenağlama
bende senağlama senağlama senağlama cidden cok duygulandim simdi yaaa...
hem kapi komsum, kader arkadasim, buralardan teee TR ye gelin git hemde ayni gündee.
Bizim bulusmamiz artik sart oldu, bide tanisiyorsak kesin bayilirim valla.
Buarada msn kullaniyormusun burdan vermek yasak sanirim dimi?
Ya kizlar valla benim icin cok acayip bisey oldu simdi, cünki hepimiz gelin olacagiz ama teee almanyadan türkiyeye gidecek olmak hicte kolay degil, bide kimsecikler anlamiyor insani, nasil birakip gidersin diye, oralarda yapabilecekmisin? her kafadan ses cikiyor yani, sanki orada yasayanlar insan degil , bak aklima geldi yine sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?