cnm alıntını sıl yoksa herkes ekler
evet canim saol bilgi icin, sedaya söyledim :)
evet canim saol bilgi icin, sedaya söyledim :)
bişi dııl cnmcım :)))
bu arada ıkınızde aynı kaderı paylasıosunuz ne guzel ya bole arkadaslıkların kurulması kk super bı sıte gercekten:enbuyukkk:
bişi dııl cnmcım :)))
bu arada ıkınızde aynı kaderı paylasıosunuz ne guzel ya bole arkadaslıkların kurulması kk super bı sıte gercekten:enbuyukkk:
ben geldim bütün gün her ne kadar girememiş olsamda yokluğumun farkedilmemesi ne acıı Çok üzgünüm çoook
ben geldim bütün gün her ne kadar girememiş olsamda yokluğumun farkedilmemesi ne acıı Çok üzgünüm çoook
kugu gelinin olmamasi tabiki belli olduda :) biz seda arkadasimla yasadigimiz soklardan sonra beynimiz durdu :)
aaaaa kız rahat etmişti topic peşimizde oklavalı yok diyee:roflol::roflol:
ayy bişey derdimde neyseee terbiyem müsait değilklava: klava: klava:
oklavayı hakediyrsunuz sonra neden dövdün diyosun al işte sebep sanaklava: klava: klava: klava:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: napalım senle uğraşmak hoşumuza gidiyor bebişimmmmmmmŞeniz
stres topu gibi hiissediyorum kendimi artık sayenizde :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ihtiyacımız var iştee stres atıyoruz sayende:roflol::roflol::roflol:
ihtiyacımız var iştee stres atıyoruz sayende:roflol::roflol::roflol:
EVET canım şimdi okudum ne güzel denk gelmiş buluşursunz artık inşallah kaydirigubbakcemile3
bu arada yoklğumu farketmiş olduğun i.çinde teşekkür ederimm Şeniz
evet, bu stressli günlerde buna ihtiyac var :)
suzi akşam akşam dayak isteme benden kötükedihüso
elif gelsede bende ona sataşsam çok hoşuma gidiyo onu kızdırmak kaydirigubbakcemile3
aysunla uğraşmakda zevkli ama o hiç ses vermiyoki :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?