2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

gelinlikçinin elinde olan gelin tacı ve çiçeğini hiç beğenmedim ama ekstra para vererek şımarıklık yapmak da istemiyorum artık mecburen onları kullancam hayalimdekilerle hiç alakası yok nilay ya, ayrıntı belki bunlar ama ben ayrıntılıları çok önemserim :çok üzgünüm:

yaa hayatım bunun şımarıklıkla alakası yokki biraz dolaş daha vaktin var nasıl olsa gidip çok büyük paralarla bişey alma ama uygun fiyatlarla bişiler bak belki içine sinen bişey bulursunn Şeniz
hem ayrıca da hiç sıkma canını bence muhteşem bi gelin olacaksınn Şeniz

teşekkür ederim nilaycım :1hug:
evet sanırım biraz daha bakıncam vakit buldukça en azından istediğimin biraz yakınından geçen birşey olsa bile yeter bana,zaten illa gerçek taş olsun diye bişey demiyorum taşı maşı hiç önemli değil sadece istediğim modelde birşey olsun bana yeter

ıolur olur üzülme senn tek derdiimiz o olsun inşallah en alasını buluruzz Şeniz

bizim daha evimiz bile yok eşyalar heryerde dolanıyo valla deli oluyorum düşündükçee CADIARZU

yoğun bir günün ardından herkese merhaba nasılsınız kızlar nilaycım sen daha iştemisşin

nilaycım sen de ev işine üzülme bulunuyor inan
bizde zaten bir buçuk ay kala bulduk sayılır bu pazar da boya yaptıralım diyoruz ondan sonra da temizlik işi kalcak
bu arada ben bugün gelin iç çamaşırlarımı da aldım kızlar
bi de sonunda yatağımızı da aldık nişanlım sorup duruyodu zaten yatağı ne zaman alcaksınız diye niye bu kadar takıldı bilmiyorum kaydirigubbakcemile3

neysem kızlar kimsecikler yokken azcık anlatayım.bugün gelinliği teslim aldım.gelin çiçeğini kendim yaptım hazırları 150 tl den başlıyodu ben 30 tl ye hallettim :) eşyaları yavaş yavaş taşımaya başladık.haftaya evi temizleyip kısmetse 3 mayısta evi sericez.benim herşeyim bitti sayılır şimdi anneme kıyafet bulma derdiyle uğraşıyoruz. evi yerleştirdikten sonra fotoğrafları çekip koyucam

elifciğim 1 ay diyince nasıl az geldi bir an gözüme:))))
işlerin çoğunu hallettiğine sevindim cnm:))))
yasemin8383 canım bizim de daha ortada ev yok... odam depo gibi oldu bende kolilerin arasına sıkışıp kaldım... kurtulmak istiorum bunaldım artık... yerleşeyim biras kafam rahat olsun istiorum:))))
erkekler için problem yok aldıkları büyük eşya hep alınan yerde duruo ev olunca getirecekler ohh yaaa...
elifciğim gelinliğini merak ettim cnm resmini koymuşmuydun daha önce eğer koyduysan ben görmemişim

nette benzer bi modeli bulup koymuştum ama bireebir resmi yok.evde gelinlik olmazsa en kısa zamanda giyip çekip resmini koyayım buraya :)

tarlatan,kısa duvak(düğün boyu kalacak),uzun duvak(girişte takılacak),el çantası ve gelinlik hazır aldım 500 tl :))) hemde dandik gelinliklerden değil.2008 model olduğu için 2009 da satamayacak olan lüks bi gelinlikçiden :)))

nastasia ilk fırsatta giyip çekiyorum şekercim
aysun gelin tacı olayına çok takılma canım bence.herşeyim var diye şükret.ya benim gibi nişanlın düğün önü işsiz kalsaydı senağlama bu arada kafana farklı bişey takacaktın resimde görürsün demiştin.aklıma geldi merak erttim şimdi neydi o?

cnm cıddımısın yaa ne guzel valla :))
hayırlısı olsun gule gule gıy cnmcım bu arada gelınlıgını merak ettım sımdı:)

kızlarr günaydınnn:)))

elifcim nerden aldın gelinliği çok merak ettim bende geçmiş yıl ürünü gyebilirim yaa ne fark edecek ki????
yazık gelinliğe verilecek bi sürü paraayaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…