keyifsizim ben :dilcikar: param bitti :çok üzgünüm: uğraşma benle sakın yada uğraş ama karşılığında para ver :jeyyar:
gelinlikçinin elinde olan gelin tacı ve çiçeğini hiç beğenmedim ama ekstra para vererek şımarıklık yapmak da istemiyorum artık mecburen onları kullancam hayalimdekilerle hiç alakası yok nilay ya, ayrıntı belki bunlar ama ben ayrıntılıları çok önemserim :çok üzgünüm:
teşekkür ederim nilaycım :1hug:
evet sanırım biraz daha bakıncam vakit buldukça en azından istediğimin biraz yakınından geçen birşey olsa bile yeter bana,zaten illa gerçek taş olsun diye bişey demiyorum taşı maşı hiç önemli değil sadece istediğim modelde birşey olsun bana yeter
yoğun bir günün ardından herkese merhaba nasılsınız kızlar nilaycım sen daha iştemisşin
elif gelsede bende ona sataşsam çok hoşuma gidiyo onu kızdırmak kaydirigubbakcemile3
sen sataş annem ben yokken de ben gelince sana yetişirim Çok üzgünüm çoook
tarlatan,kısa duvak(düğün boyu kalacak),uzun duvak(girişte takılacak),el çantası ve gelinlik hazır aldım 500 tl :))) hemde dandik gelinliklerden değil.2008 model olduğu için 2009 da satamayacak olan lüks bi gelinlikçiden :)))
tarlatan,kısa duvak(düğün boyu kalacak),uzun duvak(girişte takılacak),el çantası ve gelinlik hazır aldım 500 tl :))) hemde dandik gelinliklerden değil.2008 model olduğu için 2009 da satamayacak olan lüks bi gelinlikçiden :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?