kızlarr günaydınnn:)))
elifcim nerden aldın gelinliği çok merak ettim bende geçmiş yıl ürünü gyebilirim yaa ne fark edecek ki????
yazık gelinliğe verilecek bi sürü paraayaa
gunaydın cnm evet aslında yerını sölese ama cnm antalyada elıf yanı denemeden almakta mantıksız bence
buralarda şubesi vardır belki ondan sordumkaydirigubbakcemile3 denemeden gelinlik alınır mı kızzkaydirigubbakcemile3
günaydııınnnn millet.herkes takvimime baksın kaydirigubbakcemile2
günaydın kızlar elifcim hiç karşılaşamıyoruz niye eskisi kadar sık girmiyorsun
vay beee kırmızıyla 100 yazdığın günler daha dün gibi canım yakında senide uğurlucaz amaann kız vermek ne zormuş yahu
günaydın canım.son günlerde başımıza gelen işsizlik olayını duymuşsundur moraller çok bozuktu ondan pek giremedim.bide akşamları uğruyorum daha çok
gelinliğini çok merak ediyorum en kısa zamanda giy ve bi foto çek lütfeeeeeeeeeeennnnnnnn
demi valla eşyalarım taşınmaya başlayınca çok ağlıcam sanırım senağlama
evet canım çok üzücü ama daha öncede yazdığım gibi herşey çok iyi olacak ve belkide iyi çıkmış işten diyeceksin balayı işini ne yaptıunız
bencede :))sırnaşık şey
ya varya senın derdın ıkı ay sona bıtıo anacım ne guzel benım daha 6 ay var püff ancak o zaman basımız rahat olucak ınan cok streslı ve daha bısıye baslamadık dusun
cnm sen kıraya mı cıkcan yoksa kendı evınız mı?
bıde eksıkler neler?
canım valla benim gelinlik bile ortada yok kigörümcemle gidicez ama hala bi gelişme yok sözde yarın gidicektik arayanda soranda yok
çok stresli bir dönem olucak o eşa alışverişi canım biz bile kaç kere tarştıştık ama genelde sorun dış etken oldu. şuan sadece halı ve perdeler eksik büyük eşya olarak onlarda ev tutulmadan almadık.
küçük ıvır zıvırlarda var tabi ama genel olarak tamam herşeyy. inşallahsende herşeyi gönlünce alırsın canım. mümkün olduğunca başkalarını karıştırma.
canım biz kiradayız saha sonra kendi evimizi alabilicez.
günaydııınnnn millet.herkes takvimime baksın kaydirigubbakcemile2
boşver be doublebump hepimiz kiracıyız nasılsa
hayırlısı cnm ya..ins en yakın zmanda kendı evıız olur..
cnm ben zaten kımseyı karıstırmıorum hıcbıseye..hatta salonuda gıttık kendı kafamıza gore tarıh alıp tutduk kımse bısıcık demedı..onun dısında mobılyalarımızıda kendımız secıcez alcaz kı zaten soleyemezler bısıcıkte herseyı kendımız yapıoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?