2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

aynen öle cnm kımse bız yaptık yardım ettık bız yardım etmeseydık olmazdı cart curt dıyemez..

evet canım bak ben kaç aydır bekliyorum beni gelinlikçiye götürsünler diye ama bak 5 dk larını ayırmıyolar bileeeklava:
bu hafta sonu da gtmezsek kendi başımın çaresine bakıcamm

canım yaa sen hala gitmedik gelinlikçiye bak bu görümcen seni oyalıyo yaa yarın diye diye 1 ayı geçti bak son güne kalacak sonra sıkışıp ne bulursan almak zorunda kalcan sen en yakınından birisiyle git hallet kızdırmasın görümcen beniiiklava:

evet canım bak ben kaç aydır bekliyorum beni gelinlikçiye götürsünler diye ama bak 5 dk larını ayırmıyolar bileeeklava:
bu hafta sonu da gtmezsek kendi başımın çaresine bakıcamm

sen varya sabır taşısın ben çok dan halletmiştim gidip hatta hellettiğimi bile söylememiştim oda hadi gidelim dediğinde oo ben çokdan siparişi verdim derdim sen nilayla bana takıl özgür bi şekilde kimseye sormadan nasıl hallediyoruz

ben yırtıyorum kendimi gel götüreyim seni diye o hala bekliyoo klava:

aynen canım bende öyle daha ne kaynanam nede görümcelerim ne bi eşyamızı nede gelinliği görmediler tek gördükleri şey ev yatak odası koltuk takımları beyaz eşya hepsini gittik aldık eve gidinc bugün bunu bunu aldık diyoruz okadar hiç kalabalığa gerek yok her kafadan bi ses çıkacak nişanlımla seçerken ikimiz çok zor beğendikde okadar kişiyle nasıl beğenecez yaniii nedemiş atalar nerde çokluk orda biiiiiiiiiiiiiipppppppppppp

canım çok haklısın ne 1 ayı kaç aydır böyle durum yarına söz verişlerdi arayan olmazsa nilayla sizin gelinlikçiy gidicem artık başka seçenek bırakmadılar banaklava:

yaa evet kızım ben bildim bileli kız görümcesini bekliyoo ne görümceymiş artık gel desede gidilmez onunla bizlerle ne güzel güle oynaya gidicez gezecez kimsenin yorum yapmasına izin vermeden beğeneceğiz

en son o olacak canım başka seçenek bana bırakmadılar çünkü. siz gördünüz nasıl beklediğimi

canım yarın son şansları artıkklava:

yaa evet kızım ben bildim bileli kız görümcesini bekliyoo ne görümceymiş artık gel desede gidilmez onunla bizlerle ne güzel güle oynaya gidicez gezecez kimsenin yorum yapmasına izin vermeden beğeneceğiz

evte canım ne zamandır oyalıyolr beni söz verdiler yarın için artık daha fazla da bekleyemem onları ben

kızlar benimkiler de öyle gelinlikçiye yalnız gittim annem ablamın çocuklarına baktığı için gelemedi insan merak etmez mi ne biliyim tuhaf bu kaynanalar üstelik, gelinlik baktık diyince nişanlıma beni gezdirecektin bgn diye de bi yanıt aldık çok moralim bozulmuştu ama artık takmıyorum herşeyi kendi başımıza yapıyoruz olsun şimdi de çamaşırımı alıcam :)

zor bu işler zor geçen pazar görümcem taşındı bizi yardıma çağırdı evi yerleştirmek için biz ne yaptık arkadaşlarla pikniğe gittik nişanlımda çok yoğunuz müşterilerle görüşmemiz var demiş biz gelmeye çalışırız falan aslında görümcem dünya tatlısıdır çok kafadır ama olsun arkadaşlarla piknik daha önemliydi ben anladım böyle olunca daha çok yaranıyorsun

kesinlike canım en doğrusu sizin yaptığınız. o zaman daha iyi oluyosunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…