boşver be doublebump hepimiz kiracıyız nasılsa
en güzelini yapıyosun canımm:1hug: en azından ilerde bişey oldumu başınıza kakan olmazz
aynen öle cnm kımse bız yaptık yardım ettık bız yardım etmeseydık olmazdı cart curt dıyemez..
canım valla benim gelinlik bile ortada yok kigörümcemle gidicez ama hala bi gelişme yok sözde yarın gidicektik arayanda soranda yok
çok stresli bir dönem olucak o eşa alışverişi canım biz bile kaç kere tarştıştık ama genelde sorun dış etken oldu. şuan sadece halı ve perdeler eksik büyük eşya olarak onlarda ev tutulmadan almadık.
küçük ıvır zıvırlarda var tabi ama genel olarak tamam herşeyy. inşallahsende herşeyi gönlünce alırsın canım. mümkün olduğunca başkalarını karıştırma.
canım biz kiradayız saha sonra kendi evimizi alabilicez.
evet canım bak ben kaç aydır bekliyorum beni gelinlikçiye götürsünler diye ama bak 5 dk larını ayırmıyolar bileeeklava:
bu hafta sonu da gtmezsek kendi başımın çaresine bakıcamm
günaydııınnnn millet.herkes takvimime baksın kaydirigubbakcemile2
sen varya sabır taşısın ben çok dan halletmiştim gidip hatta hellettiğimi bile söylememiştim oda hadi gidelim dediğinde oo ben çokdan siparişi verdim derdim sen nilayla bana takıl özgür bi şekilde kimseye sormadan nasıl hallediyoruz
hayırlısı cnm ya..ins en yakın zmanda kendı evıız olur..
cnm ben zaten kımseyı karıstırmıorum hıcbıseye..hatta salonuda gıttık kendı kafamıza gore tarıh alıp tutduk kımse bısıcık demedı..onun dısında mobılyalarımızıda kendımız secıcez alcaz kı zaten soleyemezler bısıcıkte herseyı kendımız yapıoruz..
canım yaa sen hala gitmedik gelinlikçiye bak bu görümcen seni oyalıyo yaa yarın diye diye 1 ayı geçti bak son güne kalacak sonra sıkışıp ne bulursan almak zorunda kalcan sen en yakınından birisiyle git hallet kızdırmasın görümcen beniiiklava:
ben yırtıyorum kendimi gel götüreyim seni diye o hala bekliyooklava:
sen varya sabır taşısın ben çok dan halletmiştim gidip hatta hellettiğimi bile söylememiştim oda hadi gidelim dediğinde oo ben çokdan siparişi verdim derdim sen nilayla bana takıl özgür bi şekilde kimseye sormadan nasıl hallediyoruz
ben yırtıyorum kendimi gel götüreyim seni diye o hala bekliyooklava:
yaa evet kızım ben bildim bileli kız görümcesini bekliyoo ne görümceymiş artık gel desede gidilmez onunla bizlerle ne güzel güle oynaya gidicez gezecez kimsenin yorum yapmasına izin vermeden beğeneceğiz
aboooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwwwwwww kızzz gidiyo eldennnn kaydirigubbakcemile3
zor bu işler zor geçen pazar görümcem taşındı bizi yardıma çağırdı evi yerleştirmek için biz ne yaptık arkadaşlarla pikniğe gittik nişanlımda çok yoğunuz müşterilerle görüşmemiz var demiş biz gelmeye çalışırız falan aslında görümcem dünya tatlısıdır çok kafadır ama olsun arkadaşlarla piknik daha önemliydi ben anladım böyle olunca daha çok yaranıyorsun
cadaloz geldim işte uğraş bakalım uğraşabildiğin kadar şimdi benle.yok öyle arkamdan atıp tutmak :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?