yok uğraşmıcam hüzün bastı evleniyorsun diyee sengözlerimebaksanab
kesinlike canım en doğrusu sizin yaptığınız. o zaman daha iyi oluyosunn
yyyyyaaaaaaaaa senağlama senağlama senağlama zaten ağlıcak yer arıyorum yapma sakın
yyyyyaaaaaaaaa senağlama senağlama senağlama zaten ağlıcak yer arıyorum yapma sakın
Bence de canım en iyisini yapmışsın ben de her hafta giderdim şimdi 15 gündür gitmiyorum bölesi daha iyi oldu daha ilgililer en azından insan sormaz mı ya bşye ihtiyacın var mı diye böleler cnm işte naparsın gelinlik çamaşırını, gelinliğimi ve nişanlığımıda kendim almıştım o derece ilgisizler
biz bu duygusalıla ve aile bağlılıyla evlenemyiz hep birlikte seneyemi ertelez bi sene daha burda hazırlıkları konuşup gün sayarızkaydirigubbakcemile5
yaa ağlamayın benide ağlatmayın bak!zaten geçen gün bikaç eşyayı nişanlımla yolladı annem aradan çıksın eve sığmıyo artık diye,akşama geldi evlenme bee bak ne güzel yaşayıp gidiyoz işte diye zırladı,gözleri doldu offf offf vazgeçicem az kaldı.
yaa ağlamayın benide ağlatmayın bak!zaten geçen gün bikaç eşyayı nişanlımla yolladı annem aradan çıksın eve sığmıyo artık diye,akşama geldi evlenme bee bak ne güzel yaşayıp gidiyoz işte diye zırladı,gözleri doldu offf offf vazgeçicem az kaldı.
selam kızlar nasılsınız hazırlıklar nasıl gidiyorrrr
:teytey: :teytey: :teytey: :lepi:
sen boşver şimdi hazırlıkları da evlilik nasıl bişey iyi yönlerini anlatta caydır bizi.yoksa hepimiz caymak üzreyiz evlenmekten -tatlicadiarzu-
kızlar saçmalamayınnn ne cayması okadar güzel bişey ki anlatamam size mutlaka herkesin yaşaması lazım sevdiğin insanla birlikte sofra kuruyosun istediğin yemeği yiyosun canın yemek yapmak istemiyosa dışarda yiyosun bekarken annenizin yaptığı yemeği yemek zorundaydık değil mi,birlikte temizlik yapıyosunuz,istediğiniz yere gidiyorsunuz,en güzelide güne birlikte başlıyorsunuz gece hiç üşümüyorsunuz sizi ısıtan biri oluyor bütün gece sevdiğinizle sarmaş dolaş uyuyorsunuz bu mutluluk anlatılmayacak kadar güzellll
kızlar saçmalamayınnn ne cayması okadar güzel bişey ki anlatamam size mutlaka herkesin yaşaması lazım sevdiğin insanla birlikte sofra kuruyosun istediğin yemeği yiyosun canın yemek yapmak istemiyosa dışarda yiyosun bekarken annenizin yaptığı yemeği yemek zorundaydık değil mi,birlikte temizlik yapıyosunuz,istediğiniz yere gidiyorsunuz,en güzelide güne birlikte başlıyorsunuz gece hiç üşümüyorsunuz sizi ısıtan biri oluyor bütün gece sevdiğinizle sarmaş dolaş uyuyorsunuz bu mutluluk anlatılmayacak kadar güzellll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?