2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kesinlike canım en doğrusu sizin yaptığınız. o zaman daha iyi oluyosunn

Bence de canım en iyisini yapmışsın ben de her hafta giderdim şimdi 15 gündür gitmiyorum bölesi daha iyi oldu daha ilgililer en azından insan sormaz mı ya bşye ihtiyacın var mı diye böleler cnm işte naparsın gelinlik çamaşırını, gelinliğimi ve nişanlığımıda kendim almıştım o derece ilgisizler

yyyyyaaaaaaaaa senağlama senağlama senağlama zaten ağlıcak yer arıyorum yapma sakın

valla bi garip oldum yaaa yarın tubiş gidiyo o giderkende bi garip olduk böyle şimdi sıra sende arkanızdan gelmenin burukluğuyla acayip hüzün bastı bana da senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

yyyyyaaaaaaaaa senağlama senağlama senağlama zaten ağlıcak yer arıyorum yapma sakın

biz bu duygusalıla ve aile bağlılıyla evlenemyiz hep birlikte seneyemi ertelez bi sene daha burda hazırlıkları konuşup gün sayarızkaydirigubbakcemile5

ahh canım ben daha bişe yapaadımm ama az kaldıklava:klava:

yaa ağlamayın benide ağlatmayın bak!zaten geçen gün bikaç eşyayı nişanlımla yolladı annem aradan çıksın eve sığmıyo artık diye,akşama geldi evlenme bee bak ne güzel yaşayıp gidiyoz işte diye zırladı,gözleri doldu offf offf vazgeçicem az kaldı.

biz bu duygusalıla ve aile bağlılıyla evlenemyiz hep birlikte seneyemi ertelez bi sene daha burda hazırlıkları konuşup gün sayarızkaydirigubbakcemile5

senağlama senağlama senağlama ayy en çokda annemden ayrılıyo olmak zor geliyo bana galibaa offf offfff pembe kıs gerçekten vazgeçelim seneye evleniriz 365 günden geriye sayarak sıfırdan başlayalımmm kaydirigubbakcemile3

haydi kızlar disco disco partizaneeeeee kaydirigubbakcemile2 sositososito kendinize gelin yahuu sanki evlenmenize 29 gün kalmış gibi davranıyosunuz naniknanik

ağlama bee delisiniz siz kızlarr yaaaaaaaaa

gülün bakayım hemenklava:klava:

kızlar saçmalamayınnn ne cayması okadar güzel bişey ki anlatamam size mutlaka herkesin yaşaması lazım sevdiğin insanla birlikte sofra kuruyosun istediğin yemeği yiyosun canın yemek yapmak istemiyosa dışarda yiyosun bekarken annenizin yaptığı yemeği yemek zorundaydık değil mi,birlikte temizlik yapıyosunuz,istediğiniz yere gidiyorsunuz,en güzelide güne birlikte başlıyorsunuz gece hiç üşümüyorsunuz sizi ısıtan biri oluyor bütün gece sevdiğinizle sarmaş dolaş uyuyorsunuz bu mutluluk anlatılmayacak kadar güzellll

sonuçta annenizi babanızıda görüyorsunuzzz hiç görüşmeyeceksiniz diye bişey yokki evli olarak gidince çok daha fazla saygı duyuyorlarrrr herkess

hakkaten anlatınca çok güzel görünyorr:asigim:

AYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY ben nikah günümü erkene alıyorum tutmayınnnnnnnn beniiiiiiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…