2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

arakadaşım bu tarz şeyler alınca her kafadan bir ses çıkıyor bende kolay kolay birşey kırmam ama yinede insan aldığı şeyin ömürlük olmasada iki günlük olmasını istemez.benimde alacağım karacanındı..bana bu bilgileri alacağım yerdeki çalışan kişi söyledi.çok fazla kullanmazsın biraz süs için alacaksın makinaya koyunca desenleri silinir zamanla dedi .bide elimde ılık suyla yıkamamı yoksa çatlama yapıyor dedi.kafamı karıştırdı ama aklımdan da çıkmadı diğer ay alırım olmazsa dikkatli biriyim ama ....neyse bakalım

benimde çok samimi bir arkadaşımın vardı. oda hiç memnun değildi. kısa sürede çatlak çatlak görünmeye başlamış. yani kaşıklığın içinde birbirlerine bile çarpmaları yeterli. renklerine falan bişiy olmamıştıda bu çatlama olayı bayağı kötü gçrünüyordu. fay hattı geçior gibi yol yol. kalitesiz bir görüntü...

ayy ıste tam benım konum cayızz :1closedeyes:
cnm benım ılk aldığım seylerım celıktencerem catal kasık takımım ve yemek takımım olmustu arkasındanda mutfak ııcn bıseyler aldım ufakdefek dantel kısmımı bıtrmıstım en arkaya bıraktım seyler ıse pıke nevresım uyku setı onlardanda yavas yavas alıyom en son yatak örtumu ve halılarımı bıde perdelerımı almayı dusunuyorum ıns ama once ddım gıbı tencere falan sositososito

burcu bana bak kızm ben op makınaya nasıl sığam yaa
kız valla 7 kılodan buyuk mak cok kotu gorunur goruntu olarakta ama 7 kg cok ı bence
ayy sımdı sız böle dersenız ben o kepce setını almaktan vazgecerımm gectım bıle hatta ama alcam yere sorcam garantı vermezse almam tabıkıde bee

ıste bu beğendımm

yaa bende bunu beğenmiştim bu ranklarde günlük yemek ve kahvaltı takımı almayı düşünüyordum ama almayacağım herhalde ..porselene heves ettim ama benim bi arkadaş bi başka markanın porselen olmayanlar varya ondan almış çok memnun hiçbirşey olmamış.hemde uygun da..

bende en son yatak örtümü almayı düşünüyorum ama süreklide fikir
ediniyorum . hangi marka alayım bilmiyorum canım peki senin bi fikrin varmı
yinede en son alacağım diyorum ama çok beğendiğim bişey olursa
alırım belki ben en son homeart ın bi yatak örtüsünü beğendim ama
çok pahalı geldi ..aslında yatak örtüsü halı perdeleri birilikte alsam daha iyi ama
bi taraftan maddi açıdan düşünüyorum en azından düğünüme kadar borcu biter...

cnm sen yatak ortusunu sona bırak ıstersen ben sana benm beğendıklerımıden bı ıkı tane eklıyom tamammmı cnm sana fıkır olsunn hemde uygunlarr ben bı yatak ortusu gormustum ayy 990 ytl dedıler ama maynak bıseydı tabıkı okaa para hayatta vermem

yemek odam ama aynı modal ama sandalyeler derı

koltuklarım aynısı

yatak odam ama koyu renk he rtarafı yatagıda baza derı :)

ıkı tanede oturma odası ıcın bole kanepe aldık derı

pohca hazılıyorum sımdı

saten jıjama aldık
normla pıjama aldık
ıc camasır
gomlek
kravat
corap
lıf
havlu
parfum tras setı
cuzdan
kemer
terlık

of of bıtmıyor yaaaaaaa aılesınde aldık

ozel msjın acık deıl cnm ılk once kontrol panleın var ustte sayfanın en ustunde ordan ac atarım sana elart marka cnm almadım ama alcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…