hay allah senı napmasın aynen bende ole valla bu arada hemserımsın ben ıstanbulda yasıyorum ama aslen balıkesırlıyım cnmeveettttttt çok zevkliiiihihoyyythihoyyythihoyyyt önceden düşünsen böle olcaamm aklıma gelmezdi hayatta hep çeyiz hep çeyiz:teytey::teytey:
hay allah senı napmasın aynen bende ole valla bu arada hemserımsın ben ıstanbulda yasıyorum ama aslen balıkesırlıyım cnm
[B]perle bı oncekı sayfaya bak cnm hatta 2 sayfa gerıye bak bakalımm [/B]
450 ytl ayrıca saten nevresım hedıyelı
hıhh delıı ınsan öle dermı beğenmedım (şaka)
ben koyu renklerden nefret ederım oyuzden acık renk alcam mobıyalarımı ıns koyu renk ınanılmaz toz toplar ve karanlık gosterırı odayı
kızlar bunlarda benim banyo takımlarım...
daha hiç bir çeyiz almadan bunları aldım :roflol: sizinle paylaşayım dedim. gerçi bir kaç ay oldu alalıda şimdi görünce nette göstereyim dedim...
bu havlusu
bu katı sabunluğu
bu sıvı sabunluğu
tuvalet temizleyicisi
paspas takımı
diş fırçalığı
çök kovası
buda genel resmi
nasıl kızlar beğendiniz mi cicileri mi ???
kız koca bulam alcam bızım orda aldora mobılya hergun gecıym valla ıcım gıdıyo once koca bulamgerısı kolay
senınkı ıdare eder dermışım kız ben koydum resımlerı tabıkıde guzell
kızlar yatak odamı lila mor ve krem ağırlıklı düşünüyorum...
şöyle açık meşe mobilyalar, lila duvarlar, krem stor perdeler, mor üstüne perde ne deniosa artık onada hahaha:) sonra kreli lilalı böyle geometrik şekilli halı( bulabilirsem tabiki) sonra yata örtüsü bej...
nasılım:)
kızlar yatak örtüsü olayını hiç sevmiyorum ben öle şatafatlı bişeyler kullanamam yani hangimiz günlük hayatta kullanırızki? ben ike türü ve peachwork tarzı bişeyler kullancam annem almış pembe Allahtan çok kötü durmaz renklerime uyuyor... yatak örtümü almak için alacağım kısacası onun için fazla pahalı olmasın ama bej olsun we güsel dursun istiorum... fikri olan war mı?
450 ytl ayrıca saten nevresım hedıyelı
tatlım bende aynı senin gibi şatafatlı şeytleri sevmiyorum. mesela uğur böcüğü bayılıyor. gelinlik gibi yatak örtülerinden tüllü müllü. ama benim tarzım değil. bende yatakta gördüm spor bir örtü içinde her renk tonu var. hafifte parlak. yani hem spor hemde biraz çok hafifte şatafatlı. her renk perde halı ile kullanılabilinir. ben o tarz bişiy düşünüyoum. sonra benim nişanlım taynci adam olduğundan ıvır zıvırı taşı dur lazım değil o yüzden abartılı şeyler... resmini bulabilirsem eklerim yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?