2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ewt haklısın bende duydum jumboda baya şikayet war die... bende karar weremedim o modeli de beğendim ama... şöylede yapabilirim ilk başta onu kullanırım sora jumbo alırım weyada günlük kullanım için hisar misafir için jumbo alabilirim:) kararsızım açıkçası...aman annem duymasınkaydirigubbakcemile

[/QUOTE]

canım bende resim görün müyorr :uhm:

hisarda da bir kampanya var bilmem ne model alana blmem ne model hediye die beden ondan iceledim. tamam iyi gözeülde paslanıyor falan die çok şikayet var. vaz geçtim... jumbo alıcam. hisarın deri kulplu çay tepsisi şahane onu alabilirim belki yerimseniben

aaaaaaa şafakdaşımmmm buydamısınnn sennnnn oohh burdada yakaladım seniii
bende bu konuya daha ilk topik açıldığında üye olmuştum pek mesaj yazmadıma ama tekip etmeye çalışıodum arada
kızlar bişi sormak istiyorum düşün düşün çıkamıyom işin içinden yatak odanızı ne renk düşünüyorsunuz yaa yatak örtüsü falan her odamı düşündüm ama buna karar veremiyom bide taçın bu nevresimini beğendim fiyatı 155 ytl nasıl?

woow setini dmk:) hadi bakalım ozmn sen daha ii bilirsin... alalım ondan da ozmn heheheh

ewt bende okudum onları makinada paslanıo falan dio ama ıslak kalınca öle oluomuş bi soraki yıkamada çıkıomuş falan filan... yukarda da yanlış yazmışım hisarda baya şikayet okudum... jumbo en iisi sanırım gene

canım bence nevresim gayet güzel ve ağır ve kibar... inan bende aynen bir türlü yatak odama karar veremiyorum. herhalde en çok orayımı önemsiyoruz nedr bir türlü karar veremiyoruz :jeyyar:

buldun beniiii:) hoşgeldin cnm...
güsel ama sade bi model...
ben yatak o damı krem mor ve lila düşünüyorum... açık meşe mobilyalar, bej yatak örtüsü, krem stor perde ve mor perde üstüne adını tam hatırlayamıorum... kremli lilalı halı geometrik şekillli... duvarlarda lila
yatak odası için ideal renklerdenmiş cnm huzur ve rahatlık werirmiş... benim odam lilaydı içeri her giren yarım saat sonra uykusu geliodu:)
mor tonunu fazla kullanılması tawsiye edilmiyor ama...

misafirlik çatal kaşık bıçak cicilerimiz jumbo o zaman sengözlerimebaksanab hihoyyytkaydirigubbakcemile2

gündelik sen almışsın zaten bende bişiyler ayarlarım artık :uhm:

anacım bu gece çok bonkörüzzzz alıyoruz ha bireee:roflol::roflol::roflol: ama bunlar bende kesinleşenler ondan yazdım canıma.s

tmm cnm karar werelim de bi an önce alalım yoksa yetiştiremicez en azından kafamızda olsunki modeller bi de araştırmak için dolanmayalım... hem eninde sonunda alıncak bunlar... ortak karar werioz en sonunda kullanınca şikayet etmeyelim hehehe senin yüzünden benim yüzümden die:kaydirigubbakcemile5
ama ii modeller cnm pişman olacaımızı sanmıorum... hadi bakalım ütümüz, tost mak, düdüklümüz tamam hıh bide banyo takımımız...

canım bende resim görün müyorr :uhm:[/QUOTE]

bi daha yayınlıorum cnm sanırım bu sefer görünecek...

umarım bu sefer görünür...

yok yok ben demem senin yüzünden diye sırnaşık şey birazda şans meselesi zaten bu tarz şeyler... a.s krar vermek inan daha zor bir aşama yerimseniben insanın beyni yoruluyor omu bumu şumu die... ayy allah onlardan yakınacaımız günleri gösterek mi acaba :sm_cool: senin düğün ne zamandı şeker?

mobilya olarak koyu renk istiyorum aslında
yatak örtüsü olarakta acık renkler hosuma gidiyor.
begendigin nevresim takımı satense fiyatı iyi

nastasia kız seninkiler görünütordu allah iyiliğini versin. diğer arkadaşın eklediğini göremedim. hatta sana dedim ya turunculuya hasta oldum die

kesinlikle bende bayılıorum o deri saplı tepsisine hatta onun taşlısını istiorum hehe ama baya pahalı yaa:bbo::bbo:

hımmmmmmm bende days in coloursun hani örgü battaniyeli nevresim takımı varya ondan aldım aslında valla dün aklıma geldi acaba böyle mürdüm rengi falanmı olsa diye demek böyle bi öelliği varmış ben düşüneyim bu lila tonlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…