olmadı bunu alırım hem daha ucuz kaydirigubbakcemile2
ayrıca canım şşikayetim var.comda bakım hisarlar için inanılmaz şikayet var. mesela denedim tefallerin ütülerinde çok şikayet var. elbettede jumbdada şikyet var ama kaşık çatallarında değil en azından o kadar çok... :uhm:
[/QUOTE]harika bunlar canım
bendede nevresim takımı hastalıgı var
bende yeni görünce dayanamıyorum.
bakın kızlar bunları aldım...
daha bikaç tane daha onların resmini bulursam koyarım nası amaa.... yaa newresim bende hastalık gibi sürrekli alsam doymuorumm
ewt haklısın bende duydum jumboda baya şikayet war die... bende karar weremedim o modeli de beğendim ama... şöylede yapabilirim ilk başta onu kullanırım sora jumbo alırım weyada günlük kullanım için hisar misafir için jumbo alabilirim:) kararsızım açıkçası...aman annem duymasınkaydirigubbakcemile
ewt haklısın bende duydum jumboda baya şikayet war die... bende karar weremedim o modeli de beğendim ama... şöylede yapabilirim ilk başta onu kullanırım sora jumbo alırım weyada günlük kullanım için hisar misafir için jumbo alabilirim:) kararsızım açıkçası...aman annem duymasınkaydirigubbakcemile
benim bildiğim 7 8 sene oldu. süperrr bişiy... lastiği esnemiştir hatalı kullanımlarda oluyor die duydum bizimki taş gibi vallahi. neredyese her yemeği onda yapacak annem. 20 dakikada kurufasulye nerde görülmüş. kesinlikle alıcam hemde set olanlarından. bir 8 lt. birde 4.5 lt. birinde cam kapak var. ama asıl kapak ikisinede uyuyor. diğerinide normal tencere gibi kullanabiliyorsun yani yerimseniben
hisarda da bir kampanya var bilmem ne model alana blmem ne model hediye die beden ondan iceledim. tamam iyi gözeülde paslanıyor falan die çok şikayet var. vaz geçtim... jumbo alıcam. hisarın deri kulplu çay tepsisi şahane onu alabilirim belki yerimseniben
woow setini dmk:) hadi bakalım ozmn sen daha ii bilirsin... alalım ondan da ozmn heheheh
aaaaaaa şafakdaşımmmm buydamısınnn sennnnn oohh burdada yakaladım seniii
bende bu konuya daha ilk topik açıldığında üye olmuştum pek mesaj yazmadıma ama tekip etmeye çalışıodum arada
kızlar bişi sormak istiyorum düşün düşün çıkamıyom işin içinden yatak odanızı ne renk düşünüyorsunuz yaa yatak örtüsü falan her odamı düşündüm ama buna karar veremiyom bide taçın bu nevresimini beğendim fiyatı 155 ytl nasıl?
bende bu konuya daha ilk topik açıldığında üye olmuştum pek mesaj yazmadıma ama tekip etmeye çalışıodum arada
kızlar bişi sormak istiyorum düşün düşün çıkamıyom işin içinden yatak odanızı ne renk düşünüyorsunuz yaa yatak örtüsü falan her odamı düşündüm ama buna karar veremiyom bide taçın bu nevresimini beğendim fiyatı 155 ytl nasıl?
ewt bende okudum onları makinada paslanıo falan dio ama ıslak kalınca öle oluomuş bi soraki yıkamada çıkıomuş falan filan... yukarda da yanlış yazmışım hisarda baya şikayet okudum... jumbo en iisi sanırım gene
anacım bu gece çok bonkörüzzzz alıyoruz ha bireee:roflol::roflol::roflol: ama bunlar bende kesinleşenler ondan yazdım canıma.s
tmm cnm karar werelim de bi an önce alalım yoksa yetiştiremicez en azından kafamızda olsunki modeller bi de araştırmak için dolanmayalım... hem eninde sonunda alıncak bunlar... ortak karar werioz en sonunda kullanınca şikayet etmeyelim hehehe senin yüzünden benim yüzümden die:kaydirigubbakcemile5
ama ii modeller cnm pişman olacaımızı sanmıorum... hadi bakalım ütümüz, tost mak, düdüklümüz tamam hıh bide banyo takımımız...
hisarda da bir kampanya var bilmem ne model alana blmem ne model hediye die beden ondan iceledim. tamam iyi gözeülde paslanıyor falan die çok şikayet var. vaz geçtim... jumbo alıcam. hisarın deri kulplu çay tepsisi şahane onu alabilirim belki yerimseniben
nastasia kız seninkiler görünütordu allah iyiliğini versin. diğer arkadaşın eklediğini göremedim. hatta sana dedim ya turunculuya hasta oldum die
kesinlikle bende bayılıorum o deri saplı tepsisine hatta onun taşlısını istiorum hehe ama baya pahalı yaa:bbo::bbo:
buldun beniiii:) hoşgeldin cnm...
güsel ama sade bi model...
ben yatak o damı krem mor ve lila düşünüyorum... açık meşe mobilyalar, bej yatak örtüsü, krem stor perde ve mor perde üstüne adını tam hatırlayamıorum... kremli lilalı halı geometrik şekillli... duvarlarda lila
yatak odası için ideal renklerdenmiş cnm huzur ve rahatlık werirmiş... benim odam lilaydı içeri her giren yarım saat sonra uykusu geliodu:)
mor tonunu fazla kullanılması tawsiye edilmiyor ama...
haaha ay ne bilim mimlenmiş biri olarak üzerime alındımsositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?