2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

canım bence nevresim gayet güzel ve ağır ve kibar... inan bende aynen bir türlü yatak odama karar veremiyorum. herhalde en çok orayımı önemsiyoruz nedr bir türlü karar veremiyoruz :jeyyar:

galiba canım yaaaaaaaaa ama aslında doğru ya ben yatak odam çokk güzel iç açıcı olsun istiyomm yaaaaa

bakalım daha tam belirlemedik ama temmuz die düşünüyoruz cnm. sevgillim askerde daha 7 gün oldu gideli senağlamasenağlama
ocak ortasında gelecek şubatta nişan düşünüoz yazada düğün bakalım artık hayırlısı cnm
inşallah kullandığımız günlerde gelecek... umarım iyi mutlu huzurlu sağlıklı günlerde kullanırız hepsini

ay canım yaa yerim ben seniii :1hug: allah kavuştursunnn sayılı gün gelir geçer. bak sen ocakta kavuşacaksın ben evlenene kadar ayırıyım balım öyle düşün :teselli: bizde temmuz 25 yani 15 dakika sonra 11 ay 5 gün kalmış oluyor :roflol:

mobilya olarak koyu renk istiyorum aslında
yatak örtüsü olarakta acık renkler hosuma gidiyor.
begendigin nevresim takımı satense fiyatı iyi

bende koyu renk istiyordum daha asil duruo gibi ama fikir değiştirdim açık meşe istiorum hep hem toz göstermio hemde çok modern duruo...

hadi hayırlısı olsun şekerim... bakalım şimdilik bi yandan şafak sayıorum... şubattan sorada düğüne gün sayacak gibiyim... ozmn ben gerilecem şimdi askerde o gerilio...

senağlama allah yardımcın olsun arkadasım
su askerlik olayını hep beraber atlatacagız insallah
benim nişamlımda kasımda gidecek insallah kısa dönem olur

asker yolu bekleyenlere allah yardım etsin. ama bende asker yolu bekliyor sayılırım benimki ölümüne askerr:)))))))) canlarım ben yatıcam artık gözlerim dayanmıyor. yarın devam ederiz çeyiz muhabbetine... çok öptümmm hepiniziiii

saolll canım benim saolll Allah bütün sevdiğinden ayrı olanların yardımcısı olsun hadi sana ii gecelerrr

buna bayıldım çok değişk geldi masanın ayakları falan...

bu da mutfak masam...

buna benzer bişey salonaaa

salona böyle bişey de olabilir...

oturma odama böyle bi tv ünitesi

mutfak dolaplarımda böyle olsun istiorum:)

ii gclr ccnm tatlı rüyalar

neyse bende kaçtım kızlar sağolun yorumlarınız içinn ii gecelerr şafakdaşımmmmmmmm gölgen gibi peşindeyimmmm sakın unutmaaaaaaaananiknaniknaniknaniknaniknanik
ayy şaka şakaaa canım benimmm hadi Şeniz

senin durumda zormus canım
allah kolaylık versin
iyi geceler güzel ruyalar olsun

ohhhhhhhh tamam canımmm hepsini aldımm sanaaaaaa hadi güle güle kullannnnnnnnlülülülülülülülülülülülülülülülülülü:sm_cool:

canım aynen bendede var o eeeee nede olsa şoparlık var kanımda:sm_cool::sm_cool:
canım kırmızı tam saten istiyorum aslımda ma buda güsel ya of ya

bende kırmızı çok beğendim cnm...
hatta bende düşünmüşütm bi ara kırmızı saten newresim alayım die ama sora yatak odamı mor istediim için uygun olmaz die wasgeçtim... sen kırmızı yatak odası düşüneblirsin... kırmızı siyah beyaz harika oluo yatak odasında... beyaz mobilya... siyah yatak örtüsü kırmızı newresim, kırmızı halı... meselaaa:dance::dance:

yooooook canım yoooook o kadar kırmızı olmasın yaaaa ben evimin öteki odalarındad vakit geçirmek istiyommmm kırmızııı fazla ilgi çekiciiii hiiiiç uğraşamam ben askerimle sonraaaaasırnaşık şeysırnaşık şeykaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…