2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

tubiş canım ya bende çok sıkılıyorum boşlandı bu topic sanki

bende bi süre pek girmeyebilirim sınavım var çünkü

souble, napisin kimse gelmiyor ya canım sıkıldı

felicity, bittimi hazırlıklar

Ah canım nerdeee..ölüyorum uykusuzluktan ve yorgunluktan

Evimi tuttum, beyaz eşyalarım kuruldu, mobilyalarım yerleşti, mutfak ve salon ıvır zıvırları yıkandı paklandı yerlerine yerleşti sayılır.. perde siparişimi verdim, bu hafta sonu gelecek inşallah..bir tek alınacak halım ve avizelerim kaldı..hala ev eve benzemiyor, hem dağınıklıktan sıkılıyorum hem evden çıkmak istemiyorum..temizlik yapmaktan bıktım, sürekli kirleniyor evdeki işler bitmediğinden..

Balayı için hala ortada birşey yok, 2 şer gün gezerek farklı konsepteki butik otellerde kalmaya karar verdik, işlerden fırsat bulursam rezervasyon ve gezi planı yapacağım..nişanlım başka şehirde çalıştığı için herşeyle ben ilgilenmek zorundayım, çok yorgunum..bu hafta saçımı kestiricem boyatıcam vs..sonra aysunla birlikte gelin başı ve makyajı provasına gideceğiz..

Gelinliğim 2 hafta önce hazırdı, 2 kere daraltıldığı için düğünden 10 gün önce teslim almaya karar verdim, yarın sabah tekrar gidicem duvak çiçek ve tacımı seçicem, bir de aklıma takılan bir yeri var gelinliğin şişman gösteriyor beni onu düzelttirebilirsem düzelttiricem..fırsatını bulsam gelinliğimin fotoğrafını yükleyip göstericem size, fikrinizi alıcam..

Aa bir de düğün detaylarını anlatmadım size, nikah yapıyorduk biz biliyorsunuz, nikah sonrası aile arası bir yemekli eğlence yapalım diyorduk ama gönlümüze göre bir yer bulamamıştık..ekonomik durumlar çok sıkıyordu bizi..nişanlıma kalsa paraya hiç acımıyor, saçıyor, sıkı tutan ben oluyorum hep..bu yüzden az kavga etmedik, neyse en sonunda ben ipleri saldım ve nişanlım çok güzel bi butik otel buldu, yeşillikler içinde, onun havuz başında kır düğünü gibi 70 kişilik yemekli düğün yapıyoruz..herşey bembeyaz süslenecek, tam hayalimdeki gibi olacak inşallah..o gece de kral dairesini bize hediye olarak verdi otel, orada kalacağız..şimdiye kadar hiçbirşeyde aklım gönlüm kalmadı, istediğim herşeyi yapabildim, alabildim çok şükür..çok mutlu ve huzurluyum o yüzden..darısı hepinizin başına inşallah..Allah gerçekten ev kurana yardım ediyor, biz bunu gerçekten gördük, sakın inancınızı ve umudunuzu kaybetmeyin..

Özetle bendeki durum bu kızlar..son 19 günüm kaldı..düşündükçe nefes alamıyorum..boğulacak gibi oluyorum, korkudan mı heyecandan mı bilemiyorum..cumartesi gecesi üst kat komşum düğününü yaptı geldi, ben heyecandan uyuyamadım, kabuslar rüyalar gördüm hep.. delikafadulden

felicity, okurken heyecanlandım. tamamı bitmiş neredeyse canım. düğün sonrası bolca dinlenirsin.
nişanlının yanında olmaması seni dahada zorluyordur tek başına yapıyorsun.
Gelinliğide önce almadığın iyi olmuş, hatta düğünden önceki pazartesi falan bile alsan olur.
Temizlik bitmez, halıları serince ancak biter. o zamanda halıların tüylerini temizlemeye başlarsınız.
Bu hafta toplanırsın inşallahta düğüne kadar dinlenmiş olursun.
Düğün yerinde hayırlı olsun, kır düğünü gibi bişi olucak anladığım kadarıyla.
Ayrıca otelin jestide süper.

feliciity tatlım çok sevindim yaa sen anlatırken çok heyecanlı valla

herşeyin istediğin gibi olması süperr

canım benim darısı başımıza inşallah

ayy kızlar bizm elif bu gün mü gelin oluyordu yoksa varmıydı daha ay kafam karıştıııı
uğrayamıyorumda pek aşkımla beraberizde :)))

Ay evet okuyunca bitmiş galiba diyorum ama gözümde çok büyüyor..işlerim de çok yoğun erken falan da çıkamıyorum işten..neyse halledicem artık süper kızım ben nasılsa :hooray:

Düğünden sonrasına odaklanmış durumdayım ben zaten, oturucam yatıcam bi daha kalkmıcam, zaten evde tek başıma kalıcam, malum kociş hafta sonları gelecek, yayıcam oturucam.. :jeyyar:

Evet kır düğünü gibi olacak..otelin jesti de harikaydı, hoş böyle bir kıyak yapmasalardı ben yine de eve gitmek istemiyordum, malum ertesi gün el öpme vs birilerini görmek istemiyordum, bu da bahanesi oldu iyi oldu yani :jeyyar:

feliciity tatlım çok sevindim yaa sen anlatırken çok heyecanlı valla

herşeyin istediğin gibi olması süperr

canım benim darısı başımıza inşallah

İnşallah canım inşallah..inanırsanız, dua ederseniz herşey gönlünüzce oluyor..pozitif düşünce a.s.

Yasmine hayırdır canım bu ne mutluluk böyle

gözünüz aydın şekerim... detay ver bakalım biraz.

merkezi bi yerde 3. kat ara kat bi daire. evin içi sıfır yapılıyo kapılar yerler banyo vs.. sıfırlanıyo yanii şuanda tadilat var .. balkonundan adalar ve deniz manzaralı.. 3+1 kombili 120mt2 bbi ev hihoyyyt ayyy aklıma gelmiyo şimdi.. ama evden hiç çıkasım gelmiyo acayip bi duyguymuş..

oy oy kıyamam yaa yerim seni ben

çok şükür canım nihayet yani kaydirigubbakcemile3

Allah güle güle oturmak nasip etsin

teşekkürler kızlar :)

Bi de makyajcımı ayarladım... Bi deeee yatak örtümü aldım...

Bu kadar sanırım. Haaa bi de tupperware'in bakliyat kavanozlarından aldım bi dolu :)

gece, yatak örtünü gösterirsin.

oturduğum yerde uyuyorum ben hiç uğradığınız yok buraya.

burcuş, elif şimdi kuafördedir herhalde nasıl oldu acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…