ayyy çok sevindim canikommm :sm_cool:
teşekkürler kızlar :)
Bi de makyajcımı ayarladım... Bi deeee yatak örtümü aldım...
Bu kadar sanırım. Haaa bi de tupperware'in bakliyat kavanozlarından aldım bi dolu :)
SAOL CANIM benimm seninde gözün aydın nasıl gidiyo bakalımm kaydirigubbakcemile2
hazırlıklar devam ediyo hala bide benim nişanlım asker bu pazar gelio bitio yani :) işte kuaför işini fotoğraf işini hallettim bi eksik koca evimiz bile tamamlandı :) sen de ne durumda hazırlıklar nikahın oldumu geceyim ben adını bilmiorum ama benimki tuğba ?
şekercim nasıl olsun işte bu gün aşkımın işleri vardı gelemedi daha bende benkliyorum öylece... :çok üzgünüm:
Tubis diğer tarafta dolap var, evet. Ama tek tarafta olsun istedim zaten... Sen iki tarafa da mı yapsaydın demek istedin, yoksa yeri diğer taraf mı olsaydı demek istedin, anlamadım...
:))))
Bunun tam simetriği yok, o yüzden iki yana koyamıyorum zaten, peşpeşe iki dal gibi olur diye... Dolabın yanında kötü durmazdı bence, ama pencere tarafından uzanan bi dal gibi olsun istedim. Sanki pencerenin yanında bi ağaç varmış da dalı içeri kadar girmiş gibi :))))
Yatak odama güzeldi demiş yaaa... Hala güzel bi kerem :))))
Kızlar benim kınam evde olacak, 40 kişi falan olacağız. Ama ben öyle MP3lerle falan uğraşmak istemiyorum. Eve bi tane ud ya da kanun falan calan birini getirsem, komik olur mu sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?