2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Nilo evin hayırlı olsun güle güle otur inşallahhh artık balkonunda adalara karşı çay ısmarlarsın hepimize:içelim:

günaydın kızlar bu nilo nerde bilen varmıklava: yine habersiz kaçtı bi yere yaaa

bu arada 1 ay 22 günüm kalmış inanmıyorum evlenen benmiyim gerçekten yaaakafamçokkarıştı

Günaydin kizlaaaarrrrr,

umarim hersey yolunda. Bende su an Gelinligin altina ayakkabi bakiyorum. Ha, birde Kina kiyafetimin altinada ayakkabi almam lazim. Kinaya DJ ayarlamam lazim, birde Kinada kendim biraz etrafi süsleyecegim, onun organizasyonunu yapacagim. Yöresel gözüksün istiyorum.

Ay kiiizzzlaaarrr, bir ayakkabi gördüüüüm, ama cooookkk pahali ;=(((( 400 YTL

canım ayakabı çok şık ama çook pahalıymışş:)))))
düğüne ne kadar kalmıştı canım senin hazırlıklar tam gaz devam ediyor anlaşılan:)

2 ay 3 hafta ve 6 gün kalmis -tatlicadiarzu-
Ya asil kina gecem hziranda olacak. Onun hazirligi sürüyor iste. Annem bir yer tuttu ama masasi az. Kimse oturmazki diyo -tatlicadiarzu- ya insanlar oturmak isteseler -tatlicadiarzu-
Masa filan hazirlanacak iste, sandalye, yemek, icecek, cerez, DJ, Birde dedigim gibi isiklandirma filan, masa örtüsü filan.

Benim takildigim bir nargile kafe var. Onun mumluklarini alacagim ;=)))))

Ayakkabim eksik, birde Bindallinin altina giyecegim üst yok...

Filan fulan iste

Bu ara kizlar sahte Kiprik aldim dün, birde MAC'den makyaj malzemesi aldim. Makyajimi kendim yapmaya düsünüyorum. Hem kinada, hem dügünde. Malzemeler biaz pahali oldugu icin, yarisini bu ay, geri kalani diger ay alacagim, birazda antreman yapacagim. Kiprikleri denedim dün. SAHANE oldu vallah

tatlım vardır eminim buna benzer daha uygun ayakkabılar biraz daha araştır canım gerçekten çok güzelmiş yaa

ama ben topuklu giyemeyeceğimm senağlama

kızlarr hani benim düğünüm ertelendi yaaa sonbahar gelinleri topiğine mi gitcem ben şimdi yaaa senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…